- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #124 üzenetére
Szia!
Ha a gyári visszaállítás sem oldotta meg a problémákat, akkor lehet hogy érdemes lenne a telefonod szervizbe adni. Akár hardveres hiba is lehet a háttérben (nem ismerve az előzményeket, de ha minden szoftveres próbálkozás csődöt mondott akkor szerintem egy szerviz lehet a megoldás). Emlékszem rád a thinkpad topikból, biztos vagy annyira hozzáértő hogy az összes szoftveres megoldási lehetőséget végigpróbáltad. -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Tikakukac #121 üzenetére
Én csak a te publikusan látható tevékenységedhez tudtam hozzászólni, hogy privátban kivel és mit meccselsz, az nem hiszem hogy rám tartozna. Nem vagyok sem moderátor, sem óvóbácsi.
És igen, nekem csupán csak a túltolással/stílussal van bajom jelen esetben, nem a negatív hozzászólással en bloc.
Jó betonozást!
-
Lall
veterán
válasz
Tikakukac #121 üzenetére
Ki ócsárolt? Minden Apple topikba a használhatatlan Apple cuccoddal jársz haknizni. Komolyan nem unod? Elfogadhatatlan számodra, hogy másnak működik adott szoftverrel az SE, 5S vagy 6S. Majd rászólok már a családom tagjaira, hogy adják le a bejáratnál ezeket, ne használják, mert szerinted használhatatlan. Veszek nekik helyettük egy Huawei Y300-at, mert az 5 évesen használható.
#84: Miért respekt az, hogy felteszel egy szoftvert amitől használhatatlan lesz a telefon? Nagyjából 2 főverziót nyugodtan le lehetne lőni az eddigiekből is.
Ja te sehol nem írtad, hogy használhatatlan. Olvasd már néha vissza magad.
-
lmno
őstag
válasz
Tikakukac #108 üzenetére
Nincs rózsaszín köd, elhiszem hogy van ahol probléma van az update-tel.
Viszont sok helyen meg nincs (valószínűleg a többségnek - mert a fórumokon általában az a hangosabb, akinek gondja van), ezért nem lehet kijelenteni globálisan, hogy felesleges 3 éves telóra kiadni az iOS-t, mert úgyis szar lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest