- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nekem azt mondták az Apple topikban mikor úgy érdekelt a dolog, hogy amíg nem veszem meg kuss a nevem. Azt hiszem ezt is így szó szerint. Hát, megvettem, innentől akkor elvben szabad. Vagy legyen a telóm meg a laptopomon is megint az? Volt. Akkor más lett a kifogás.
Ne szólj rájuk, csak annyit mondj meg nekik ne frissítsék fel teljesen. Addig teljesen jó lesz
Visszaolvastam. Nekem az. Neki nem, dobd be az utána lévőt is amire most reagálgatunk. Mail cím kell csak és küldöm az elégedett usereket amúgy, mert az én véremet szívják, szívják azokét, akik értenek hozzá.bLaCkDoGoNe: Hát az lehet. Iszonyat mennyiségű emberrel hozott már innen össze a sors személyesen is akár akaratlanul, plusz privátok és egyéb platformok, én úgy szeretem a jelenséget nagy csokorban kezelni. És sajnos igen, az a szintű qrvaanyázás és dögöljmegezés ami néha kiszakad egy-egy topik véleményvezérből priviben, az mindennek az alja.
Köszi, utolsó 2 zsák cement megy bele és lehet izzítani a csempevágót
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest