- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
válasz
cskamacska #40 üzenetére
Nem!
Unreal1-el pedig télleg sokszor konfliktusba kerültem( van Vogel/PC Gurus alap verzióm, + Unreal Anthology-is Goldom is, de az a menüs hiba télleg durva volt 7600GS-en - pontosabban a Sprite-okat nem szerette )
-
]Phobos[
senior tag
válasz
cskamacska #38 üzenetére
okés, elhiszem, csak nekem más a tapasztalatom az igpm-mel
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Jim Tonic #31 üzenetére
nem nagyon érdekel, ,,nem monnyok le"
Unreal1-hez annyit, h én pl. 7600GS-en alap gyári és NVidia drájverrel sem tudtam +jelenteteni a menü kiírásait( amik ugye sprite-ok ) sem alap, sem retail verzióban, miközben UT99 megy ment mint az álom + havernak volt 3D-s S3 karija ( + nem mondom mi ) és hát a 200-as pentium + 64MB Edo rammal elég jól küldte, hibák nélkül ... szóval ott inkább az Epic a mumus( alap verzióban pl. nem jön be a Direct3D,csak openGL, amivel kicsit sokat szívtam, persze patch +oldotta )
A külön textúrákat + meg sem említem, annó kicsit űberebbül nézett ki vele az UT, mint a többi karin -
]Phobos[
senior tag
Nem flame-elni akarok, de az 1. pár ezminek hsz-t ( nem mindet ) végig olvasva, +kérdezném, kinek volt már ilyen karija? Mert a "B" gépemben DeltaChrome van, és már akkor is csak 1 ratyi 10e forintos alaplapi igp volt mikor vettem. A lényeg, h UT2004, C&C3, Doom3 igaz kompromisszumokkal, de simán ment rajta, a képminősége + kiváló! Driver hibák? hmmmmmmm ...
1ébként, + igen, gondolom balkáni kis hazánkon túl is van felvevőpiac, csomó márkát nem is ismerünk, vagy csak elvétve, pedig lehet, h kínában abszolút favorit!
Persze ezt nem azért írtam, h mindenki azonnal dobálja halomra a dzsíííífóóóc ultráját, én pl. ha más nem, már az ár verseny miatt is xurkolok az S3-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest