- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Ami már csak azért is igaz, mert az Unrealt/UT-t ugyancsak 7000-es sorozatú 7900GTO-n futtatva semmi gondom nem volt az elmúlt 1,5 év meghajtóival. Az UT egyébként is jól futott nekem minden vidkártyával.. még Savage 2000-el, és Chrome S27-el is.
mégoffabb: nem neked volt anno valamikor Club3D féle DeltaChrome S8-as kártyád? -
cskamacska
addikt
Ugyan én nem bocsájtkoztam jóslatokba és nem kérdőjeleztem meg egy harmadik szereplő létjogosultságát a vga piacon, de a majd egy éves tapasztalataim egy Chrome S27 kártyával(eleddig a legerősebb S3 kártya, elvileg a legújabb meghajtókkal
) azt mondatják velem, hogy ha a hardver jó is lesz, valszeg az új kártya is el fog vérezni a meghajtók miatt. Nem tudok olyan ATi/nVidia meghajtót mutatni neked az elmúlt 6 év terméséből, ami alul tudná múlni a Chrome S27-hez kiadottak bármelyikét.
Igen, sok vidkártya készítő cég terméke nincs jelen a magyar piacon, de sötétben bújkáló GPU tervező cégek fejlesztéseiről nem tudok, amelyek nem jutottak el hozzánk.
(Az viszont igaz, hogy S3/SiS/Trident/Volari vidkártyákat 2000 után nagyon nehezen lehetett beszerezni Magyarországon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest