- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Ha figyelmesen olvasod, amit írtam láthatod, hogy tisztában vagyok vele, hogy Telekom árulja, sőt 230 ezres áron ráadásul! És mivel csak készletértesítőt lehet beállítani, így nem is rendelhető! Viszont vannak gsm boltok, akik árulják már (gondolom szürke import)! Smartshop.hu, Turbado.hu, stb! Inkább az érdekelt, hogy aki tőlük vett mi a tapasztalat!
Amúgy meg nem tudom, miért írsz úgy ahogy, de elég nehéz ki bogarászni a mondandodat! Talán, ha helyes írnál és nyelvtanilag is rendben lenne egyszerűbb dolgunk lenne!
-
Ki kell kapcsolni az AI kamerát és kész. Az LG V30 is ilyen mosott képeket produkált AI-val, a kolléga rakott fel képet a fotós topikba. Mondjuk ez engem még így is meglepett, mert ennyira az sem volt rossz.
Szerintem amúgy ez az AI csak egy gimmick, engem mondjuk abszolút nem érdekel, de megértem ha neked fontos. Ha te sokszor használnád, akkor szerintem a Huawei a te telefonod.(#285) gazdi40 Köszi, arra én is igen kiváncsi vagyok mit fognak erre mondani.
-
kobuki123
csendes tag
Légyszíves oszd meg képmegosztón, így a többiek is láthatják. Előre is köszönöm mindenki nevében.
A véleményed tök jó, csak mivel se képet nem láttunk még (AI és AI nélkül!), se linkeket más fórumokra, ahol a problémát említik, ezért mit vársz tőlünk?
Én a reddit és XDA fórumban jókat olvastam, az összes létező tesztben pedig szuper minőségű fényképeket láthatunk (nem abszolút csúcs, de egyáltalán nem középszerű). Ezért furcsálom, hogy nálad ilyen alapvető problémák vannak. Esetleg még megnézhetnéd, hogy nincs-e elérhető szoftverfrissítés (akár más régióban).
-
kobuki123
csendes tag
Semmilyen külföldi fórum nem igazolja vissza, hogy alapvető problémák lennének a szoftverrel vagy kamerával. Ha rákeresel a neten, találsz bármilyen más fórumot ahol erről valaki említést tett? Mert ha nem, akkor tényleg egyedi esetről lehet szó. Ezen kívül jó lenne ha google driveon meg tudnád osztani a képeket eredeti felbontásban.
-
Köszi, azóta néztem már pár tesztet, és tényleg jobb, mint amit vártam! A rendes használat viszont eléggé szubjektív, játék, böngészés, videózás, telefonálás -nagyon nem mindegy, miből mennyi van.
gretzky77: Nem sok ember akar szerintem direkt fikázni, bár tény, hogy van ilyen is, és az is tény, hogy 3000 mAh nem túl sok. Ettől függetlenül ez a G7 sokkal jobban teljesít akkuban, mint azt előzetesen feltételeztem:
Itt jól meg vannak gyötörve a telók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest