- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kobuki123 #275 üzenetére
Ide vagy ide például fel is tölthetné eredeti méretben!
gazdi40: Köszi a képeket, de itt valami baj van tényleg, ez nem lehet normális, teljes méretben kéne látni először a képeket! Nem állítottál el esetleg valamit? Gyári kamera szoftver?
Ránézésre olyan, mintha digitális zoom használata után kivágtál volna egy részt a képből, és azt tetted volna fel.
-
gazdi40
csendes tag
válasz
kobuki123 #269 üzenetére
Ha adsz egy emailt atkuldom. Kulfoldi forumokon teszteken is olvastam.reggel hasonlo gondokat az Ai kameraval . egy db kozepszeru 16 mp kameratol meg tul sok csodat nem.erdemes varni . De en ugy gondolom.boven leirtam.a velemenyem . jo lenne ha valaki venne es o is megosztana a tapasztalatait
-
gazdi40
csendes tag
válasz
kobuki123 #260 üzenetére
A forum torzitotta ill csokkenti le valojaban az eredeti a max felbontason volt . de tudnek meg jo.par kepet mellekelni csak a forum.korlatai miatt nem.tudok. A kameraszotver mint hosszas kinlodas aran rajottem lefagy de ez a hivas fogadasnalis elojon. Az egesz szotver egy bughalmaz amit nem.igazan old meg a szerviz . Ez a telefon kb majd ugy ket ev mulva lesz mukodokepes csak addigra mar ez tortenelem.lesz . Ha igy folytatjak kb a gyartojaval egyutt . Jobban jarnak ha a tv monitor iparba kereskednek az megy nekik ez nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest