- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #299 üzenetére
Azert irtam amit irtam, mert a kollega az ekezetekre hivatkozott. Szerintem is valami hiba lehet a telefonnal mert meg en se talakoztam ennyire hibas Lg-vel. Remelem nem is fogok. Nekem jelenleg V30 van es erdekel az uj LG G7. Majd meglatjuk ha masnak is lessz G7 ThinQ- je, hogy mi lesz a velemenye.
-
-
válasz
gretzky77 #257 üzenetére
Én sem hiszem. Valahol néztem már vele lőtt képeket, és nem voltak sz@rok. Igaz, különösen kiemelkedőnek sem mondanám őket, szimplán csak jónak.
Hopkins95: Engem a Q8+ jobban vonz, mert talán nem lesz olyan nagy, mint a G7. Egy SD710 teljesen oké lenne bele, meg valami 140k körüli kezdő ár, amiből 2 hónap után 120k lesz. Vélhetően 2-3 hét, és kiderül, mi a helyzet.
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #17 üzenetére
Videót néztem róla az egyedül árválkodó gomb a power gomb, így gondolom a hírben pontatlanul szerepel,hogy az ujjlenyomatolvasó egyben power gomb is! Akkutól annyira nem tartok,semmivel nem lesz rosszabb mint az átlag,de valóban rakhattak volna bele nagyobbat!
Janeszgol : ehhez sztem hozzá tesz a nem túl acélos marketing, árban általában a nagyok alá megy és sztem a szoftveres rész semmiben nem rosszabb mondjuk egy Samunál! Sztem bőven megállja a helyét egy LG csúcs az egyéb gyártók csúcstelói között!
Tudom G6 miatt elfogult vagyok de sok telefont használtam és magamhoz képest régóta kitartok az LG mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest