- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
PeteePeti #296 üzenetére
Gondolom azert nem hasznal, mert angol nyelvteruletrol van a laptop amit hasznal es azon nincs ekezet mint nekem se. Ha nem vetted volna eszre sokak hasznalnak ilyet itt a forumon. Azert meg lehet erteni. Nekem pl. soha nem panaszkodott emiatt senki. Te se irsz valami jol. Ekezetet pl. 1 t vel irjak.
-
gazdi40
csendes tag
válasz
PeteePeti #254 üzenetére
Baromi.egyszeru ai kameraval fotozni lehetetlen tizszer probaltam abbol ketto harom.sikerult a tobbi egyszeruen nem.reagalt a kamera . Ami sikerult mellekelek.kepet hat jobb lett volna ha nem.sikerul.inkabb. Zenehalgatasnal a hangero gombok.segitsegevel kb 75 % lehet allitani a hangerot es ez a max konkluzio . kamera selejt zenei teren is az . Nem.is ertem hogy mertek kiadni ezert mashol.fobelonek.siman a terezojet
-
h4h01
senior tag
válasz
PeteePeti #250 üzenetére
Szerintem kb. az lesz a V40, de az ára biztos hogy húzósabb lesz! Amúgy a 4 giga RAM sem kevés, tekintve H az idei pixelek is valszeg ennyivel jönnek, ráadásul a G7 memóriakezelése is meggyőző a videók alapján..Az akksiból pedig kihozták a maximumot szerintem! Egyáltalán nem rosszabb mint a konkurencia, de valami kell a V40-be is, hogy vonzó legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest