- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaccc
aktív tag
Én ma upgradeltem G5-ről G7-re. Első benyomásra kellemes darab, rohadt szép a képe és gyors is,, akksi majd kiderül hogy szuperál. Mondjuk kéz alól egy hölgyikétől vettem baráti áron így legrosszabb esetben is haszonnal továbbadom. De erre kicsi az esély mert bejön
-
babosmiki
addikt
Kinn a teszt!
[link]
-
-
kakuk100
őstag
válasz
gretzky77 #299 üzenetére
Azert irtam amit irtam, mert a kollega az ekezetekre hivatkozott. Szerintem is valami hiba lehet a telefonnal mert meg en se talakoztam ennyire hibas Lg-vel. Remelem nem is fogok. Nekem jelenleg V30 van es erdekel az uj LG G7. Majd meglatjuk ha masnak is lessz G7 ThinQ- je, hogy mi lesz a velemenye.
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #298 üzenetére
Amit te írtál az teljesen érthető,de nála nem csak az ékezet hiánya a gond! Sztem sem teljesen érthető amit ír és számomra is igen zavaró!
Amúgy amit a telefonról ír az számomra hihetetlen! Nem úgy értem,hogy nem igaz amit ír,de szinte biztos vagyok benne,hogy ez egyedi hiba! Én pont azért szeretem az LG-t mert eddig szoftveres hibával nem nagyon találkoztam az esetükben! Jó pár LG-m volt és mindegyikkel elégedett voltam!
-
kakuk100
őstag
válasz
PeteePeti #296 üzenetére
Gondolom azert nem hasznal, mert angol nyelvteruletrol van a laptop amit hasznal es azon nincs ekezet mint nekem se. Ha nem vetted volna eszre sokak hasznalnak ilyet itt a forumon. Azert meg lehet erteni. Nekem pl. soha nem panaszkodott emiatt senki. Te se irsz valami jol. Ekezetet pl. 1 t vel irjak.
-
PeteePeti
őstag
Ha figyelmesen olvasod, amit írtam láthatod, hogy tisztában vagyok vele, hogy Telekom árulja, sőt 230 ezres áron ráadásul! És mivel csak készletértesítőt lehet beállítani, így nem is rendelhető! Viszont vannak gsm boltok, akik árulják már (gondolom szürke import)! Smartshop.hu, Turbado.hu, stb! Inkább az érdekelt, hogy aki tőlük vett mi a tapasztalat!
Amúgy meg nem tudom, miért írsz úgy ahogy, de elég nehéz ki bogarászni a mondandodat! Talán, ha helyes írnál és nyelvtanilag is rendben lenne egyszerűbb dolgunk lenne!
-
olivera88
veterán
Itt Szerbiában is kapható már a G7, tegnap vagy ma óta. Forintba átszámolva 236 000 ba kerül.
-
-
PeteePeti
őstag
Aki vett ilyen készüléket az hol szerezte be? Milyen garanciát adtak az adott helyen? Ezügyben tapasztalatok?
-
gazdi40
csendes tag
-
Ki kell kapcsolni az AI kamerát és kész. Az LG V30 is ilyen mosott képeket produkált AI-val, a kolléga rakott fel képet a fotós topikba. Mondjuk ez engem még így is meglepett, mert ennyira az sem volt rossz.
Szerintem amúgy ez az AI csak egy gimmick, engem mondjuk abszolút nem érdekel, de megértem ha neked fontos. Ha te sokszor használnád, akkor szerintem a Huawei a te telefonod.(#285) gazdi40 Köszi, arra én is igen kiváncsi vagyok mit fognak erre mondani.
-
válasz
kobuki123 #275 üzenetére
Ide vagy ide például fel is tölthetné eredeti méretben!
gazdi40: Köszi a képeket, de itt valami baj van tényleg, ez nem lehet normális, teljes méretben kéne látni először a képeket! Nem állítottál el esetleg valamit? Gyári kamera szoftver?
Ránézésre olyan, mintha digitális zoom használata után kivágtál volna egy részt a képből, és azt tetted volna fel.
-
kobuki123
csendes tag
Légyszíves oszd meg képmegosztón, így a többiek is láthatják. Előre is köszönöm mindenki nevében.
A véleményed tök jó, csak mivel se képet nem láttunk még (AI és AI nélkül!), se linkeket más fórumokra, ahol a problémát említik, ezért mit vársz tőlünk?
Én a reddit és XDA fórumban jókat olvastam, az összes létező tesztben pedig szuper minőségű fényképeket láthatunk (nem abszolút csúcs, de egyáltalán nem középszerű). Ezért furcsálom, hogy nálad ilyen alapvető problémák vannak. Esetleg még megnézhetnéd, hogy nincs-e elérhető szoftverfrissítés (akár más régióban).
-
gazdi40
csendes tag
válasz
kobuki123 #269 üzenetére
Ha adsz egy emailt atkuldom. Kulfoldi forumokon teszteken is olvastam.reggel hasonlo gondokat az Ai kameraval . egy db kozepszeru 16 mp kameratol meg tul sok csodat nem.erdemes varni . De en ugy gondolom.boven leirtam.a velemenyem . jo lenne ha valaki venne es o is megosztana a tapasztalatait
-
gazdi40
csendes tag
válasz
babosmiki #268 üzenetére
Az stimm csak sima automata uzemben meg nem hajlando fenykepezni . Ha forditok egyet a dolgon akkor a kameran kivul mire van a fene nagy AI funkcio . ja hogy neha hulyebnel hulyebb javaslatokat tegyen a telefon ami inkabb idegesit mint hasznos . A google aszisztense amugy se hasznalhato semmire erre raepiteni egy rendszert . sebaj tegyek de nekem.nem kell koszonom.
-
kobuki123
csendes tag
Semmilyen külföldi fórum nem igazolja vissza, hogy alapvető problémák lennének a szoftverrel vagy kamerával. Ha rákeresel a neten, találsz bármilyen más fórumot ahol erről valaki említést tett? Mert ha nem, akkor tényleg egyedi esetről lehet szó. Ezen kívül jó lenne ha google driveon meg tudnád osztani a képeket eredeti felbontásban.
-
gazdi40
csendes tag
válasz
babosmiki #266 üzenetére
Elarulom.ez az ai kamera felvetele amibe nem hogy zommolni az egegyatta vilagon csinalni nem tudok semmit . Elvbe van sima automata uzemmod na az alapbol fagy ill a kepet beadja de mast nem tesz .ha felora tunodes aran mukodik esetleg hat annak a vegeredmenye is borzalom. A htc 10 kameraja ami pedig regi. Merfoldeket ver ra. Arrol nem.beszelve azonnal reagal . Az esti felveteleken meg sirok inkabb. Es ez csak a kamera . Lenne mit folsorolni
-
gazdi40
csendes tag
válasz
kobuki123 #260 üzenetére
A forum torzitotta ill csokkenti le valojaban az eredeti a max felbontason volt . de tudnek meg jo.par kepet mellekelni csak a forum.korlatai miatt nem.tudok. A kameraszotver mint hosszas kinlodas aran rajottem lefagy de ez a hivas fogadasnalis elojon. Az egesz szotver egy bughalmaz amit nem.igazan old meg a szerviz . Ez a telefon kb majd ugy ket ev mulva lesz mukodokepes csak addigra mar ez tortenelem.lesz . Ha igy folytatjak kb a gyartojaval egyutt . Jobban jarnak ha a tv monitor iparba kereskednek az megy nekik ez nem
-
válasz
gretzky77 #257 üzenetére
Én sem hiszem. Valahol néztem már vele lőtt képeket, és nem voltak sz@rok. Igaz, különösen kiemelkedőnek sem mondanám őket, szimplán csak jónak.
Hopkins95: Engem a Q8+ jobban vonz, mert talán nem lesz olyan nagy, mint a G7. Egy SD710 teljesen oké lenne bele, meg valami 140k körüli kezdő ár, amiből 2 hónap után 120k lesz. Vélhetően 2-3 hét, és kiderül, mi a helyzet.
-
gazdi40
csendes tag
válasz
PeteePeti #254 üzenetére
Baromi.egyszeru ai kameraval fotozni lehetetlen tizszer probaltam abbol ketto harom.sikerult a tobbi egyszeruen nem.reagalt a kamera . Ami sikerult mellekelek.kepet hat jobb lett volna ha nem.sikerul.inkabb. Zenehalgatasnal a hangero gombok.segitsegevel kb 75 % lehet allitani a hangerot es ez a max konkluzio . kamera selejt zenei teren is az . Nem.is ertem hogy mertek kiadni ezert mashol.fobelonek.siman a terezojet
-
gazdi40
csendes tag
Hat akinek van esze nem veszi most teszteltem.kamerat borzalmas . Az utolso gagyi selejt kinai tobbet tud ennel . Arrol nem.is beszelve piszok lassu egyszeru selejt de nem kis mertekben . A supportja nulla amint tehetem.viszem.vissza egy ipari hulladek jelen formajaban
-
Na ez is ígéretesnek tűnik, csak jó kamerát rakjanak bele és én kiegyezek ezzel is. Bár az új G7 Thinq nagyon tetszik, úgyhogy esélyes hogy talán várok inkább 1 évet míg lemegy az ára, tekintve hogy a Q8+ szerintem drága lesz, kiindulva az LG X5-ből.
(#247) h4h01 Nálam valószínű az Oneplus és az LG között fog eldőlni a verseny, mindkettő nagyon erős ajánlat.
-
h4h01
senior tag
válasz
PeteePeti #250 üzenetére
Szerintem kb. az lesz a V40, de az ára biztos hogy húzósabb lesz! Amúgy a 4 giga RAM sem kevés, tekintve H az idei pixelek is valszeg ennyivel jönnek, ráadásul a G7 memóriakezelése is meggyőző a videók alapján..Az akksiból pedig kihozták a maximumot szerintem! Egyáltalán nem rosszabb mint a konkurencia, de valami kell a V40-be is, hogy vonzó legyen..
-
PeteePeti
őstag
6 GB RAM-mal és legalább egy 3500 mah-os akksival sokkal meggyőzőbb lenne ugyanezzel az árral! Így már agyalni kell rajta!
-
aTe014
aktív tag
-
Vaoo pariban lenne az S9-el az üzemidő terén? Azt nevezem!
Amúgy én is most találtam rá a Flossy-s tesztre a youtuben, nagyon tetszik a telefon! Az ára remélem jövőre a felére esik, akkorra jó vétel lesz!
Amúgy akinek megvan a telefon, pár fotót rakhatna fel ide is, kiváncsi vagyok rá.
-
Köszi, azóta néztem már pár tesztet, és tényleg jobb, mint amit vártam! A rendes használat viszont eléggé szubjektív, játék, böngészés, videózás, telefonálás -nagyon nem mindegy, miből mennyi van.
gretzky77: Nem sok ember akar szerintem direkt fikázni, bár tény, hogy van ilyen is, és az is tény, hogy 3000 mAh nem túl sok. Ettől függetlenül ez a G7 sokkal jobban teljesít akkuban, mint azt előzetesen feltételeztem:
Itt jól meg vannak gyötörve a telók.
-
gretzky77
veterán
-
aTe014
aktív tag
Még az X-et is leveri sebességben: LGG7 vs. iPhoneX
És az is fura LG részről, hogy már ilyen sok helyen kapható (és ezek többsége megbízható bolt), viszont a MA-s hivatalos teszt még ki sem jött.
-
h4h01
senior tag
Csávó ez megmondja a frankót
Flossy Carter review! Ütős készüléket dobott össze az LG!
-
babosmiki
addikt
Jöhetne már...
-
Palapo
aktív tag
válasz
tomboy0013 #227 üzenetére
Pont ezen agyaltam,hogy mivel úgyis költözünk kb. 2 hét múlva. Kell oda otthoni szolgáltatás is és a Magenta csomagban(Telekom) plusz 30ezer ft készülékvásárlási akció is van,de mivel most csak előrendelhető,így nem érhető el a G7.
Most egyenlőre inkább jegelem.
Megjegyeztem az árát.Amúgyis nincs semmi baja (még) a G4-esemnek...
-
tomboy0013
veterán
Pedig érhet kellemetlen meglepetés bármikor bárki termékével, attól nem óvnak a tesztek. A kötelezőt meg hozza, nagy meglepetés már nem érheti az embert 2018-ban a felső kategóriás telóknál. Amúgy meg totál felesleges előrendelni is, ezeket a készleteket nem fogják elkapkodni az tuti
-
Palapo
aktív tag
válasz
tomboy0013 #225 üzenetére
Holnap éjfélig lehet előrendelni a telót.
Eddig az összes okostelefonomat úgy vettem meg, hogy elolvastam a tesztjét.
Megszokás.
Nem tudom...
Nem szeretném, ha valami kellemetlen meglepetés érne.... -
Palapo
aktív tag
Agyalok, hogy előrendeljem-e a G7-et...
Most G4-em van.
Nem tudja valaki,hogy mikor lesz itt a mobilarénán a G7-ről teszt?
Nyugodtabban rendelném elő,ha elolvastam a tesztet. -
Adikosa
tag
válasz
tomboy0013 #213 üzenetére
Raktam fel pár képet, ez a sajátom:
Link -
stilo18
addikt
Telekom-nál előrendelhető már
-
babosmiki
addikt
válasz
tomboy0013 #208 üzenetére
De nem ám, ez egy 16:9-es telefon....
-
Adikosa
tag
válasz
tomboy0013 #206 üzenetére
Nem ennyire durván, de hasonló módon "beég" a G6-om kijelzője sajnos. Külföldi fórumon másnál is előfordult, itteni topikjában valóban nem volt ilyenről szó, lehet csak az enyém ilyen.
-
válasz
Stauffenberg #199 üzenetére
Jelen, LG Nexus 5x, zéró beégés, pedig navigációra is mindig használom.
-
Adikosa
tag
válasz
tomboy0013 #200 üzenetére
Az én G6-om be szokott égni. Pl az értesítési sáv ikonjai folyton beégnek, és halványan látszanak ha egy teljes képernyős alkalmazásban vagyok, aztán egy idő után eltűnnek.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Stauffenberg #199 üzenetére
Ok, semmi nem 100%-os persze, de szerintem az bátran kijelenthető,hogy IPS sokkal kevésbé hajlamos a beégésre mint az OLED vagy AMOLED.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest