- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Állítólag 1,3GHz-es a 5c.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tothmaxy182
őstag
Nekem az 5S nagyon tetszik... Persze csak külsőre... Ennyi pénzt nem adnék érte, de attól még szerintem jól néz ki.
Ezt gyorsan le akartam írni még a sárdobálás előőt, mert utána már úgysem fogom olvasgatni a kommenteket!
Minden szavam magánvélemény!
-
h3lios
addikt
Azért azok körében akik nem tudnak az ujjlenyomat olvasóról külsőre olyan az 5S mint egy lekopott Home gombos 5. (persze kis túlzásokkal)
B-tag: H3lios#2825
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
8 GB RAM valóban túlzás lenne, de legalább akadálya nincs. Az ujjlenyomatos azonosítás szvsz tényleg hasznos fícsör.
<< Heimdal >>
-
satz18
őstag
Nem egy rossz dolog hogy a "ráncfelvarrás" verzió kétszeres sebességet tud. Az más kérdés hogy már az 5 is elég gyors volt, szóval arról váltani sztem nem éri meg.
Amúgy nagyon lehetett érezni, hogy ebben a cikkben Abu keze is benne van
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
veterán
Érezni lehetett, hogy Abu keze benne van a dologban. Rég volt már ilyen mélyvizes hír a Mobilarénán.
Legalább most már tudjuk a 64 bitet hova rakni.Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
Külsőleg tényleg jól náz ki az I5.
De nem csak az ára miatt nem venném meg... ez a 64 bit-es rendszer meg nem tudom minek kellett. nem hinném, hogy 4 giga vagy több memória lenne benne... teljesítménybeli eredménye nyilván van, de számottevő??? -
kolosanyi
veterán
Szerintem jól sikerült a ráncfelvarrás. Az új iOS kifejezetten tetszik, az új készülékek is jók. Viszont még mindig nem adnék ennyi pénzt egy telefonért...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz tothmaxy182 #2 üzenetére
nekem is bejön
pedig androidos voltam világ életemben
de az android világban:
1. a minőségi készülékeket gyártó htc előbb utóbb kihal
2. egyre nagyobb kijelző a standard, most már a számomra messze túl nagy 5" az alapszóval egyre inkább nézelődök apple irányba
az új os igaz hogy elég gusztustalanul színes, de az átmenet effektek nagyon exklúzívak, és folyamatosnak néznek ki
valamint az is + um, hogy végre különválasztottak egy drágább iphonet meg egy olcsó variánst, így nem mindenki ugyanazzal a modellel fog rohangászni, így az 5s inkább exklúzív modell leszha a htc bedől akkor egyre valószínűbb hogy iOS-re nyargalok át
-
Balázs1621
senior tag
Az 5C nagyon ronda szvsz. Az 5S nem lett rossz, csak nekem kicsi a kijelzője még mindig, meg persze nagyon drágák.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eddig vártam az 5s-re,hátha érdemes lessz egyet venni,engem nem gyözött meg,igy rendeltem egy gyári független iphone 5-öt remélem ma kihozza a futár
Az 5c meg nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Egyébként, bennem felmerült 1 kérdés, teszem azt a kijelző feloldását az ujjlenyomat mintához kötik. Akkor mi van, ha valakinek megsérül az adott ujja ? Teszem azt balesetben lekapja róla a bőrt, vagy levágja (nem röhög előfordulhat). Utóbbi esetben mentőt sem tud hívni az illető mert nem tudja unlockolni a kijelzőt?
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
SIM nélkül is lehet mentőt hívni, ez szabvány.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
batai15
félisten
Az 5s komoly ketyere. De aranyárba lesz.
-
bok92
addikt
Köszönjük a részletes leírást!
-
gyoref1
aktív tag
válasz predator00 #19 üzenetére
A teló mellett a tolvaj viszi a kezedet is
-
Legendd
senior tag
Csak lesz már pótmegoldás is, mármint gondolom az ujjlenyomat-olvasó a gyorsabb és biztonságosabb, de közben kóddal is fel lehet oldani...bár akkor meg mi értelme az egésznek egyébként a 112 mindig hívható...
Nekem a nagy kérdésem, hogy ha letelik az egy év garancia, és elromlik ez a home gomb, vajon mennyi lesz a cseréje?[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
h3lios
addikt
Köszi a válaszokat.
Én magára a képernyő feloldásra gondoltam. Mert lezárt kijelzővel lássuk be nehéz tárcsázni.
Egyébként a több ujjas megoldás király lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz predator00 #19 üzenetére
És egyszer csak azon kapod magad, hogy egy Bourne Supremacy szintű cselekmény főszereplője vagy...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
NoMagix
addikt
Az olcsó nem lett olcsó, persze az jobb, hogy a "régi 5-t" leváltva javult az ár/érték aránya!
Jók a színek, és nem rossz az ujjlenyomat azonosítás, majd ez után jöhet a retina szkenner, ha már van egy jó előlapi kamera!
Rosszul emlékszem, hogy ujjlenyomat azonosítás régebben is volt valamelyik Pocket Pc-nél?
Talán NEC volt? -
h3lios
addikt
Szerintem ezt jobb ha nem tudjuk, mert az összeg láttán selyem tokban és 1 ládában tartanánk a telefont, nehogy a home gomb megsérüljön.
#Bylan: Meg mondom őszintén nem, amennyi hibával ki szokták adni az iOS legújabb verzióját, elég a térkép mizériára gondolni, simán elképzelhetőnek tartom, hogy pláne ekkora váltásnál ilyen funkciót kihagynak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az 5s esetében végre megéri váltanom I4-ről, régóta használom a telefont de eddig egy generáció váltás sem győzött meg, most cserélni fogok viszont.
Tetszik a telefon és az is hogy maradt a méret, számomra előny hogy ekkora a telefon, egyszerűen nincs szükségem nagyobb telefonra.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Lacces
őstag
Jó lett az iPhone 5S, venném is majd fél év múlva, de az az ujjlenyomat olvasó, nem tetszik, főleg hogy nekem nem hiányzik, hogy Amerikai adatbázisban ott legyen, és egy esetleges CIA akciónál az én ujjlenyomatomat hagyják ott...
-
maggi1886076
addikt
Ez egy nagyon gyenge próbálkozás volt. még az 5c sikeres lehetne, de mire ide ér tuti 120+ lesz az ára.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Roxbury
őstag
Én azt nem vágom, hogy hogyan csinálhatja meg, hogy 1 év garanciát ad, amikor 2 a kötelező? De amúgy egy vicc ez az 1 év. Látszik a profitról szól minden.
Az új 5S aranyban nagyon tetszik amúgy.
GyoreF1: ugye ezt te sem hiszed el? Az, hogy a cég mit kommunikál kifelé, az nem egyenlő az igazsággal. NSA biztos lehetsz benne, hogy már rá van ugorva a dologra.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz maggi1886076 #32 üzenetére
550dollár függetlenben, én olyan 140körülre tippelem.
jah és ugye ezekután akkor már a telefontesztekben ha műanyag a hátlap az nem negatívumként fog előjönni ugye?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lambach
tag
Lassan elkezdődött..
Nem vagyok a konteók híve de mondom a kulcs szavakat
Apple... Ujjlenyomat-olvasó telefon.. NSA... központosítás... nemzetközi adatbázis...
halad ez apránként.Now its too late/I bite I suck I empty you/Theres no escape/You have to follow me into/Into the empire of the vampire/Where dreams turn into fright/Into a land called transsylvania/Where life begins at night
-
tixem
addikt
5C személyében az első Apple termék amit szívesen látnék a zsebemben. Kifejezettem utálom őket de ez nagyon jó lett, főleg a zöld Persze hiába c olcsó úgyse lesz.. Szóval marad a sóvárgás és majd újítok egy Alcatelt
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
h3lios
addikt
De várjatok, tuti van valami lehetőség, hogy kiiktassák az ujjlenyomatos érzékelést. Egy tök egyszerű példa: Ha netán szervizelni kell egy telefont és netán le is kell adni hozzá, akkor hogy oldják meg a tesztelést ?
Bocsi haver, szükségünk lenne az ujjadra, 1 hét múlva jöhetsz érte és a telefonért.B-tag: H3lios#2825
-
Kasya
nagyúr
Szép-szép, sok gondolatot éreszt, hogy milyen lesz az Iphone 6. Az irány adott...mindenkinek van ideje felkészülni, kérdés, a befektetők várnak-e addig vagy pedig csökkenni fog a részvények értéke.
Nekem tetszik az ujjlenyomat olvaso. A fekete pedig továbbra is gyönyörű. Az 5c pedig Nokia klón
-
bok92
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs