- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
$tavros
kezdő
Akkor nincs a helyén. Én is rendeltem 2 ilyet, mindkettőnél tapasztaltam azt amit mondasz.
Pontosan a helyére kell tenni, akkor nem ugrik ki.(#3276) Addel:
Semmi köze hozzá.
2x-3x újra kell indítani a telefont és az órát.
Ha nem megy, akkor Amazfit appban leválasztás, esetleg app adatok törlése, utána visszacsatlakoztatni az órát, és amikor kérdezi, akkor aadatok vissszaállítására nemet kell mondani. -
Osiris
őstag
Ez is elég gáz, meg az is, hogy a másodpercmutató nem tud folyamatosan mozogni, csak ugrálva. Hamár digitális a számlap és viszonylag izmos a hardver, jó lenne ha nem lenne ilyen korlátolt szoftveresen. Remélem a jövőben lesz ezekre a dolgokra megoldás. Én pl. inkább vállalnám, hogy naponta feltöltöm, de kikapcsolhassam az energiatakarékos beállításokat és cserébe kapjak egy folyamatosan élő számlapot.
-
havri1
félisten
Viszont a fólia jó ami a videón van, azt kipróbálnám!
Meg is rendeltem: 3 Pcs/Lot For Xiaomi Huami Amazfit Stratos Pace 2 2S Sports SmartWatch Full Cover Soft TPU Film Explosion-proof Screen ProtectorAmi úton van az meg ilyen:
-
havri1
félisten
Biztos van rá való üveg, nem sík. Van EDGE kijelzőre is üveg. Csak borzasztó szar felrakni, mert mm-re stimmelni kell, tökéletesen kell illeszteni, hogy középen legyen.
Nem beszélve arról, hogy a videón mutatott üveg kicsi rá, még ha fel is menne rá tökéletesen, akkor se tenném fel.
Marha ronda. -
havri1
félisten
Én random rendeltem rá 2 fóliát, még nem érkezett meg, viszont eszméletlenül vigyázok rá, és tiszta karc már. Nagyon biz' isten egyszer sem csaptam oda semmihez, sztem az ing gombja karcolta meg 2 helyen is.
Bajos lesz a fólia, mert 2.5D-s az üveg ahogy nézem, fel fog jönni sztem szélein.. -
Pikkolo^^
addikt
Én is biciklizés rögzítésre vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hamar talál gps jelet, a térképen jól jeleníti meg merre mentem, menet közben mutatja az adatokat és eddig rendesen szinkronizált. A Gear S2 ezen a téren csalódás volt, előtte egy MS Band 2 volt aminél ez jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Háztartási gépek
- DOOM - The Dark Ages
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Samsung S22+ telefon tokok
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest