- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
A Notify and Fitness appot kezdtem el használni az órához. Megvettem a Pro-t is.
De!
Mit kell beállítani, hogy ne duplán jöjjenek az órára az értesítések? -
Az utolsó frissítés óta teljesen szar az edzés közbeni pulzusmérés. Egyszerűen félúton talál magára, de múltkor pl 40 perc bringa alatt 120 volt a maxom. Irreális. De ez csak egyszer volt, a féltávnál felébredés viszont mindig. Utána viszonylag pontos, bringám órájához van mellkaspánt, ahhoz képest nem sokat tér el. De az eleje..
Nálatok is ilyen? Van erre valami gyógymód?
-
válasz
turbulencia8 #4439 üzenetére
-
Sziasztok!
Találok gearfit alapú számlapokat, amikre azt írja, hogy WOS 2 ROM kell. Na azt viszont nem találok, csak Pace-re. Stratosra hol van, vagy melyik az alternatíva?
Vagy itt(GearFit 3.7) az csak a Pace-re vonatkozik? Akkor viszont, mi kell, hogy menjen? Mert nálam készenlétben visszavált másik számlapra..
Köszi
-
Ez valami katasztrófa lett szerintem..
Folyamatos pulzust se viszi át(májusi manuál mérést mutat nekem), nem is néz ki jól, meg össze-vissza is van minden..Sőt, vagy 5x kellett szinkronizálnom, hogy átmenjen a lépésszám, visszaváltottam manuális pulzus mérésre, mértem 2x, egyiket se vitte át, még mindig csak a májusi látszik..
-
válasz
$tavros #3425 üzenetére
Megtettem így is, többször is. Semmi.
Reggel felkeltem, ránézek az appra, erre látom, hogy az alvásomat sem figyelte. De azt annyira nem, hogy az órán sincs adat róla. Remek.
Erre épp vettem volna elő a kalapácsot, mire ráfrissítek az appra, és ott vannak a pulzus adatokMost töltöm, mert a sok szarakodással sikerült felére lemeríteni, aztán kíváncsi leszek nap közben mit fog produkálni, illetve este ezúttal figyeli-e majd az alvásomat.
-
Használja valaki az órát Huawei telefonnal? Esetleg konkrétan Mate 20 Pro-val? Vgay vitte át egyik telefonról a másikra?
Ma jött meg a készülék. Az előzőn leválasztottam, szépen meg is jelent az órán a QR kód, amivel sikeresen csatlakozott is az új telefonhoz. Viszont a folyamatos pulzusmérési adatokat azóta sem bírom átszinkronizálni.
Már kipróbáltam mindent, telefon/óra restart, leválasztottam és újra csatlakoztattam, de semmi. Minden más átmegy(alvást még nem próbáltam, mert azóta még nem volt).
Ha visszaváltok manuális mérésre, az átmegy, de amint újra folyamatos mérésre kapcsolok, ugyan úgy semmi.
FR kellene?
-
-
válasz
veressjanos #2851 üzenetére
Dettó.
-
válasz
veressjanos #2809 üzenetére
Nekem egy volt, ami már ugye leve lejött, a többit nem tudtam leszedni.
Viszont a fenti linkken sajnos jelenleg nem lehet rendelni. Remélem később lesz még. Addig meg reménykedem, hogy nem hagyok el egyet sem.
-
válasz
veressjanos #2798 üzenetére
Ok, egyik már nekem is lejár, azt én is oda tudom. De a többi jelenleg jó. Szedjem le erőszakkal és ragasszam újra? Nem szívesen..
Viszont így meg bármikor megadhatja magát és közel sem biztos, hogy otthon az ágyban fog leesni.
Ezért lenne jó, ha lenne tartalék
-
Úgy rémlik korábban valaki linkelt itt olyan helyet, ahol a szíjtartó kis peckeket, ami hajlamos leesni az óráról, lehet rendelni. Jól rémlik, csak nem találom, vagy nincs ilyen? Valaki tud esetleg elérhetőséget hozzá?
Van bőr, meg cirkónium szíjam is az órához, de nem merem használni, nehogy elhagyjam a peckeket, de sajnos az Aliexpress-ről rendelt gear s3 utánzat szíj(ami ugye helyén tartja a dolgokat) meg eddig volt haverja a kezemnek, mert az utóbbi időben olyan szinten irritálja, hogy úgy néz ki, mintha leforráztam volna..
-
válasz
Zizi123 #2750 üzenetére
A pixel nem világít itt.
Röviden-tömören a technológiát nem boncolgatva annyi a lényeg, hogy a kijelző mögött van egy megvilágítás, jelen esetben LED, ami konstans fehér fényt ad a kijelzőnek hátulról. A kijelző csak annyit vezérel, hogy 1-1 pixelt úgy "állít be", hogy az adott pixelre eső színt állítsa elő a hátulról érkező fehér fényből, így látod te a kijelző másik oldalán azt a színt, amit kell.
Így LCD esetén a fogyasztó tényező a konstans megvilágítás, ami konstans fogyaszt is(feketénél is), illetve a pixelek "beállításához" szükséges energia. Fekete esetén annyi történik, hogy az adott pixel zár, azaz nem engedi át a fényt. Viszont mivel technológiából fakadóan a pixeleket nem lehet 100%-ban elszeparálni, ezért mindig lesz beszűrődő fény a szomszédos pixelektől és ez az oka annak, hogy az LCD-n a fekete az inkább csak szürke.Namost, a Stratos esetében egy speciálisabb LCD-vel van dolgunk, mert ez transzflektív, ami annyit takar, hogy a kijelző kívülről félig áteresztő, így a környezeti fényt beengedi, majd egy speciális rétegről a kijelző mögül visszatükrözi és ezt használja hátsó megvilágításnak. Már ha van elegendő környezeti fény ugye.
Emiatt nem is olyan a kijelző, mint pl egy telefon LCD kijelzője, de cserébe nappal nem kell a háttérvilágításra energiát pazarolni, így egész nap aktív maradhat a kijelző, miközben szinte nem is fogyaszt. -
válasz
sludgeboyx #2673 üzenetére
Én sem cserélem fél évente mindenem, mert azzal én sem értek egyet. Viszont a mai cuccok amúgy is olyanok(tisztelet a kivételnek), hogy pár éven belül amúgy is meghal. Ha nem dobálja az ember, és nem extrém körülmények között használja, annyit meg azért a külső is túlél.
A két előző telefonom mindegyike szépen teszi a dolgát még egy kollégánál és nem mondanám, hogy gatya állapotban adtam tovább, plusz Stratost sem vettem volna, ha nem hal meg a Pace.De teljesen igazad van, ki-ki válogatja: van aki használ tokot, van aki pedig nem
-
válasz
sludgeboyx #2667 üzenetére
Mivel 3in1 csomag ezért gyanítom megy együtt a kijelzővédő a kerettel. Illene, ha már úgy adják.
Azt már nem tudom az a keret mennyit rondít a dolgon, de én biztos nem tenném rá..
Azt már csak személyes véleményként tenném hozzá, hogy lassan ott tartunk, hogy mindent szatyorba csomagolva használ mindenki. Nyilván, valamiféle védelem nem árt, de magam részéről utálom a tokokat is, csak akkor használom telefonra is, ha nagyon olyan helyre megyek és muszáj.
Minden topik minden termék tesztnél tele van a designt éltető vagy szidó hozzászólásokkal, aztán meg 6 tokot rak rá mindenki.Magam részéről azért veszek egy szép telefont, vagy egy szép órát, mert szép. Becsomagolva nem az.
-
Most egészen megtáltosodott az akksim.
A múltkori ciklus alatt (50% körül álltam) kikapcsoltam a zene távvezérlést. Akkor nem vettem észre, hogy kevésbé merülne.
Aztán feltöltöttem. Most állok 69%-on és 2 nap 7 órája megy. Folyamatos pulzusmérés aktív, és éjjel sem kapcsolok le semmit. Sport nem volt. -
Nekem 4 nap szinte mindig mióta megvan. Esetleg 4.5, de azt nem várom meg általában, inkább 10% felett töltőre teszem.
Folyamatos pulzusméréssel, sok értesítéssel, folyamatos BT kapcsolattal(éjjelre sem állítok be semmit) sport nélkül.
1-2x nálam is bekattant, akkor volt, hogy 2 vagy 3 nap.
Tölteni viszont mindig fullra kell, nem olyan mint a telefon, hogy 90 felett már majdnem ugyan az. Olyan, mintha 90-100 között beletenne annyit, mint 40-90 között.
-
-
válasz
veressjanos #1614 üzenetére
Én is ilyen hatalmas összegért vettem, csak én Aliexpress-ről.
Most rendeltem egy feketét is. Gondoltam arra ott a gyári, de akkor jobb egy ilyen a pöcökvédelem szempontjából.
-
-
-
válasz
veressjanos #1562 üzenetére
Éééés Ked van
-
Igen, közben azt én is megtaláltam, hogy gyáriról váltva egy 3rd apk-s számlapra megy a zár. Érdekes.
Mondjuk mint írtam, nekem eddig fel sem tűnt, hogy van, hogy nem. Gear S3 szíjjal használom, azzal nem nagyon ér a kézfejemhez a gomb, így szerencsére nem szoktam véletlen benyomkodni. Minden esetre fura probléma.
-
Tehát.. 18 1/2 óra alatt merült 11%-ot. Mit szeretnél? Attól, hogy "nincs használva" attól még bekapcsolva ketyeg a kezeden.
Kapcsold be a folyamatos pulzus mérést, kapcsold össze folyamat a telefonnal, használd értesítésekhez, aludj benne, aztán ha így 2 nap alatt lemerül, akkor küld vissza, ha 4 napot kibír, meg ennyi. Ennyit tud. De felesleges is egy ilyen eszköztől többet várni.
-
Nekem legutóbb úgy lett majd 4 nap, hogy benne volt egy közel 5 órás túra GPS-el, és nálam éjjel-nappal aktív a kapcsolat a telefonnal, jönnek értesítések, minden.
Szerintem így nem rossz.Persze ha napi 10 órát tolod sport módban, akkor kb 2 nap lesz, de ne várjunk már ekkora akksitól 10 nap üzemidőt mindent bekapcsolva..
-
Tegnap úszkáltam vele a balcsin, eddig nem lett baja, és a fólia is fent maradt az üvegen
-
-
válasz
worxland #1121 üzenetére
Te estél nekem személyeskedve, mintha nem tudom ki lennél itt, pedig közöd se volt az egészhez. Ezek után szvsz ne akarj te kioktatni engem kérlek..
Leírtam egy mondatot, akinek szólt vette, te meg azt látsz bele, amit akarsz, de attól még nem voltunk játszópajtások, se főnők nem vagy itt, hogy ilyen stílusban beszélj velem.
Megsértődtem? Jó vicc
Pont magasról le**..
Szerintem hanyagoljuk egymást, ha már ilyen jól indult a kapcsolatunk
-
Én is fóliát rendeltem rá(Mix 2-re is azt tettem, mert annak is domború a széle, nem jön le). Egy bajom van. Elmegyek vele úszni, aztán? Szerintem azt nem fogja bírni..
-
Tegnap voltam tekerni. 15-16 km alatt szerintem konzisztensen mért. 4m szintkülönbséget jelez mindössze, ami stimmelhet. Ha ennyi nem is volt, jelzi az app is, hogy síkon tekertem.
A pulzus is egyenletes, nem voltak kiugró félre mérések. A pontosságát azt nem tudom, nincs mihez hasonlítani. Úton van egy Bryton kerékpár komputer, ahhoz lesz melkaspánt, majd azzal megnézem.
Térkép szerint a nyomvonal is stimmel és nem össze - vissza kacsázik.
Eddig jó
-
válasz
mzoltan321 #1007 üzenetére
Várni kell, míg a GPS jelet talál.
-
Használja valaki úgy az órát, hogy a másodperc mutató be van kapcsolva a "készenléti" képernyőre is? Mennyivel merül jobban?
havri1:
Elegáns viselethez van egy kerámia szíjam -
Megjött nekem is a narancs gear s3 szíj. Tényleg pont pöpec rá.
-
QC 2/3-as töltővel lehet tölteni? Nem bántja?
-
Megjött az enyém is végre. Baromi jól néz ki
-
Nincs ehhez valami hard reset?
-
válasz
Greedy1981 #883 üzenetére
Spemallt inkább hagyjuk. 2 hetet vártam a feladásra, közben csak hitegettek, aztán meg lemondást sem nagyon akarták tudomásul venni.
Miután nagy nehezen visszaadták a pénzem, hétfő du megrendeltem Aliexpress-ről, spanyol raktárról és már Alsónémediben van a cucc. Remélhetőleg hétfőn meg is kapom.
havri1:
Ezzel már én a Pace-en így jártam. Pedig nekem is tetszik.. -
Melyik az a spanyol aliexpresses cucc, amit mindenki rendelt? Végre visszakaptam a pénzem spemall-tól..
-
Sziasztok!
Rendeltem én is egy ilyet Spemall-ról, miután a Pace meghalt. Rendelt már valaki onnan? Tegnap volt egy hete, hogy rendeltem, még fel sem adták..
A másik kérdésem: érezhetően nagyobb ez, mint a Pace?
-
válasz
mediumgecso #13 üzenetére
Pff.. van pofájuk annyit elkérni egy új cuccért, mint egy 1 éves használtért, ami most is 100 újonnan. Hová lett a világ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Magsafe töltő eladó
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest