- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Sziasztok,
@Leftwitch73 fórumtársat már kérdeztem, de hátha másnak is van tapasztalata garmin órák vs Amazfit terén:
Én is egy Amazfit Stratost szeretnék venni és láttam, hogy egyesek garmin órákkal hasonlították össze.Nekem egy Garmin Vivoactive HR van, de a feleségem szépen "lenyúlta". Szóval azon gondolkodom egy pár hete, hogy akkor nem egy ugyanolyat veszek, hanem egy Stratost. Tudnátok írni tapasztalatokat pár szóban az óráról? Én leginkább bicajozás trackkelésre használnám és majd síeléskor sebesség-pálya trackingre.
A vivoactive hr-t nagyon szeretjük, a garmin connect - endemondo kapcsolatot is. Ha jól tudom ez Stravaval van összekötve. Okosóra funkciói, email, zenehallgatás nem annyira fontos nekem, inkább sport tracking miatt venném. Vízállósága is érdekelne, bár több reviewt néztem, ahol igazolják, hogy tengervízben úszve is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest