- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaci63
tag
Kijött a 2.3.7.0! Majd kiderül milyen!
-
válasz
LustaDick123 #2590 üzenetére
igen, ilyenbe én is futottam bele
olyan helyen vegyél, ahol lehet választani, és ott a nagyobb méretet vedd (az amúgy még nagyobb lesz, mint a gyári) csatoltam egy képet, hogy hogyan kell elképzelni: -
Faby
senior tag
válasz
Chrisluke #2592 üzenetére
Másodikra csak egy tipp: nézd meg, hogy az auto backlight be van-e kapcsolva.
Nekem akkor csinálta ezt (nem csak a megadott időben intervallumban), amikor beállítottam pl 17:00 - 6:00-ra az auto backlight-ot.
Kikapcsoltam, és azóta a Raise to light up is off folyamatosan, ahogy szeretném. -
Chrisluke
csendes tag
Hali, Segítsetek légyszíves:
- A "Double tap to unlock" ha engedélyezve van miért nem csinál semmit vagy ez a funkció nem azt jelenti hogy dupla érintésre észhez tér az óra?
- Miért kell minden egyes nap ki kapcsolnom a "Raise to light up" funkciót mi lehet rosszul beállítva?
Köszi. -
lori80
tag
válasz
LustaDick123 #2590 üzenetére
L-es meretet kell rendelni,nekem is az van.A szij+az ora szelessege,minden csuklora jo kell,hogy legyen.
-
LustaDick123
tag
Sziasztok,
Új Stratos tulaj leszek karácsonytól és láttam, hogy páran rendeltetek utángyártott Samsung szíjat hozzá, hogy a kis burkolatok ne essenek le az óráról. Én is rendeltem egyet, de sajnos rövid lett. A gyári szíj éppen átéri a csuklómat, ha emlékeim nem csalnak az utolsó előtti lyukba megy bele a csat.
Ahogy néztem a rendelős oldalak, kb. 20-21 cm csuklókörméretig vannak szíjak, ami rövid sajnos. Futott bele alaki ilyen problémába, van valami forrás, ahonnan a gyárihoz hasonló sima fekete, burkolatvédős szíj rendelhető?
Köszi előre is!
-
Digiflex
tag
V a Hujavejnek egy versenyképesebb kiadása is watch magic néven (néhol Honor-ként /is/ jelölve).... bár lehet, hogy ugyanezt árulják EU-ban dupla áron, kicsit nagyobb keretbe szerelve GT-ként?
Van neki még enefcéje is.... jó lenne kézbevenni valahol, mert az Amazfit Stratost is csak azután blokkoltam.
Sajna a Blahához közeli márkatermükben pár napja egyiket sem tudták megmutatni... -
Astery
senior tag
Esetleg kérdezd meg ebben a topic-ban. Nem akarok más nevében beszélni de nagy valószínűséggel itt a Stratos-t ismerjük ... bár lehet, hogy lesz aki tud összehasonlítással is szolgálni. Használattól függően ez csak úgy bír ki egy hetet ha csak normál órának használod. Ha be van kapcsolva a pulzus mérés, telefonos értesítések jelzése, akkor 4-5 naponta lehet tölteni.
-
max-11
tag
Sziasztok!
A stratos és a Huaw watch GT között vacillálok. elolvastam már sok sok kommenetet és tesztet, de kíváncsi vagyok, hogy mit mondotok, mik a lényegi különbségek.
Nekem a kevéske sport mellett egy jó strapabíró okosóra kellene, amit max hetente egyszer kell tölteni.
Köszönöm, ha válaszoltok. Amúgy melyik a kisebb? -
havri1
félisten
válasz
Digiflex #2581 üzenetére
Nálam a pulzus és a lost rezgés is tökéletesen működik, nem tudom nálatok mi okozza ezt a bugot.
A lost kb 10m után rezeg, vagy ha víz alá merülök, és bontja a kapcsolatot. De kikapcsoltam, engem zavar.
Marek Zima lapokat használok, a dátumot kívül semmi hibát nem találtam, atomstabil.
Nálam minden gyári, angol nyelvű. -
Digiflex
tag
Más:
Bekapcsoltam, hogy zizegjen, ha túl messze hagynám tőle a telefont, de az óra a karomon, a telefon a zsebemben és egyfolytában zizeg, hogy ez túl messze van.... Kipróbáljam úgy is, hogy a telefonra szíjazom? A 40-60 cm tényleg sok???? Ez egy kicsit elkeserít így egy hét ismerkedés után, meg az amúgy nem annyira rossz látásommal olvashatatlanul kicsi gyári betűméretek is. A Marek számlap apk-k-ból meg eddig még mindig factory reset lett előbb utóbb.
Ettől mélyebben nem akartam egyelőre belepiszkálni. De azért ez így nem annyira rózsás.... -
szpali
addikt
Érkezett Amazfit 2.6.7, ha valakinek kell
-
pozso78
csendes tag
hello
meg tudnátok írni hogy a continous hr-t hol lehet kikapcsolni?
köszi -
Attas
aktív tag
válasz
Barthezz2 #2567 üzenetére
Szia!
Próbáld már ki légyszi, hogy levéve a kezedről, pl zsebben tartva egy ideig is mér e pulzust , bekapcsolva a folyamatos pulzus mérést. Nekem futáskor pulcsin keresztül és levéve is mért és egész korrektül, kicsit magasabbat, de folyamatosan. Kíváncsi lennék, hogy ez csak az enyém produkálta, vagy van össze függés a bekapcsolt állandó pulzus mérés közt. -
gyuri2008
veterán
Lehet magyarosítani az órát?
-
grafikus17
senior tag
Ma reggeltől nem jönnek át a Viber üzenetek. Tegnap még jó volt, reststart mindkét eszköz, telefonon apk újra telepítése nem segített.
Valakinek ötlet? -
Most egészen megtáltosodott az akksim.
A múltkori ciklus alatt (50% körül álltam) kikapcsoltam a zene távvezérlést. Akkor nem vettem észre, hogy kevésbé merülne.
Aztán feltöltöttem. Most állok 69%-on és 2 nap 7 órája megy. Folyamatos pulzusmérés aktív, és éjjel sem kapcsolok le semmit. Sport nem volt. -
Liliom9
tag
Ha a webáruházban vetted, akkor a rendelésnél vagy egy "Visszáru" menüpont, ahol lehet kezdeményezni. Aztán email-ben felveszik veled a kapcsolatot és írják a lehetőségeket. Lehet személyesen (Bp. Cedlédi út Stavmat irodaház) és postán is.
Mindent leírnak és velem nagyon korrektek voltak.
-
Attas
aktív tag
Üdv. Úgy gondolom vissza kell küldenem garanciális cserére vagy javításra az órát. Napi használatban nincs problémám az üzemidejével. Egész más a helyzet sportolásnál. Elsősorban arra vettem. Nos minden lehetséges dolgot kipróbáltam, azt hiszem. pulzus mérés nélkül, a telefont leválasztva, csak GPS-el is 1 órás futás mellet 35-40% merül. Egy maratont esélytelen hogy kibírjon. Mellesleg megjegyzem, hogy mint a volkswagen autókban, ebben is csaló szoftver van. A pulzus mérés hogy működhet téli pulcsin keresztül? Ráadásul elég stabilan, igaz magas az adat. Sőt, mivel bosszantott, így 2 kilométer hosszan levettem a kezemről és csak úgy fogtam, ügyelve arra, hogy az érzékelő elé ne kerüljön semmi. Lás csodát, úgy is mért és nem bizonytalanul. Ha gyorsítottam, emelkedett, ha lassítottam, csökkent a pulzusom. Vissza próbálom küldeni, cserére vagy javításra.
-
Sztyepadzso
őstag
Hm.
én most nem értem.
Telefont újraindítottam, beállítottam az appot, h hadd fusson a háttérben, de újraindítottáskor láttam, hogy az amazfit fogyasztása a BT-vel kapcsolatos(nem amazfit, hanem BT ikon volt a 8% merülés mellett).Emiatt kikapcsoltam a BT-ot a telefonon, meg a Wifit. Kijöttem a városba, caak mobilnettel, wifit nem ismerek itt, se az óra (elvileg telefonon kell megadni neki a wifi adatait). Órán beállítom, h séta, és erre megkapom az értesítéseket...
Ismétlem, BT telefonon kilőve, ismert wifi nélkül.
Ezt hogy??? -
zhorvath
aktív tag
Nekem a GreatFit ugyanezt csinálta.
A számlap helyén valami színes paca lett.
A telefonon keresztül állítottam be rá másik számlapot (Moto360), azzal megy. Igaz csak akkor frissíti az órát, ha megnyomom valamelyik gombot.
December elsején vége az időszámításnak Xiaomiéknál? -
válasz
Sztyepadzso #2559 üzenetére
ios-en csak akkor fut, ha elindítom
ha nem megy, akkor napokig értesítések se jönnek (és lassabban merül, most pl 23%-on vagyok 7 nap 1 óra után, mert egyszer véletlenül kilőttem és csak most kapcsoltam vissza) -
havri1
félisten
válasz
Sztyepadzso #2555 üzenetére
Futnia kell, anélkül nem kapsz semmilyen értesítést az órára.
Futni futhat a háttérben, csak ne ragadjon be a szinkronizálás. Tehát ha elindítod, betölt, lefrissül, majd kilépsz, memória törlése. Futó alkalmazások között nem lesz, de az értesítősávban connected, akkor jó. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #2554 üzenetére
Kilőttem a futó folyamatok közül is, erre újraindította magát.
-
Faby
senior tag
válasz
sebijani1982 #2551 üzenetére
Próbáld meg a telefon beállításaiban engedélyezni az ismeretlen forrásból való telepítést.
Ez telefon és rendszer függő, nekem MIUI V9 Epic romon (8.4.19) Beállítások > További beállítások > Adatvédelem menü alatt található.
Én a Huami Amazfit Tool-lal telepítettem az APK-t az órára, gond nélkül, többször is. -
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Watch droid assistant telepítésnél az ismeretlen forrásból származó telepítés blokkolása hibába futok bele.
Korábban a 6-os verzió felment, de frissíteni kellett volna, ott is ezt a hibát dobta a frissítéskor. Apk uninstall után a 9.1 verziót is próbáltam, ugyanez a gond.Hol lehet beállítani az ismeretlen forrásból való telepítés engedélyezését, vagy mi az amit elcsesztem?
-
Faby
senior tag
Szia, ez alapján az XDA thread alapján nem új keletű a dolog, az Amazfit Watch leállítása megoldja a dolgot.
Kipróbáltam, működik, az egyetlen gond az, hogy elég agresszívan próbál működésben maradni, időről időre ki kell lőni. Illetve a háttérben való indítást, bekapcsolás kori indítást ki kell kapcsolni, ha korábban lakatolva volt, azt is vissza kell venni.
Így a Watch Droid assistant hívásjelzője működik, pl az SMS elutasítással is, valamint hozza a hívó képét, ha van. -
Liliom9
tag
Egy kis pozitív tapasztalat. Xiaomishoptól vettem az órát. Kifogástalan módon intézték a garanciában történő cserét. Javítani nem lehetett, így küldték az új órát. Kicsit több, mint 1 hónap volt a teljes folyamat.
Aki itthonról szeretne ilyen órát, annak bátran ajánlom a fenti weboldalt.
-
Osiris
őstag
Sziasztok,
Csak nekem merül 2x olyan gyorsan az órám a 2.3.6.1 frissítés óta? 2 napot bír folyamatos HR és bluetooth kapcsolattal, sport nélkül. Kb fél éves és előtte 4 napot bírt ugyanezekkel a beállításokkal.
-
Attas
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Ki próbálom mellkas pulzus mérés nélkül, csak GPS illetve majd a csuklón mérve. Bár az télen nem releváns merthogy ruhán felül hordom futáskor. Kíváncsi leszek. Lehet a mellkaspántos kapcsolat meríti ennyire. Külön köszönet a face linkért. Megpróbálok egyet.. vannak közöttük szépek!!
Üdv
Attaska -
Manka76
senior tag
Reggel megint frissült az óra firmware: 2.3.6.4
-
Manka76
senior tag
válasz
Szunyogchips #2541 üzenetére
Ezekhez tudtommal pont nem kell semmit beállítani megy magától.
-
Szunyogchips
újonc
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg az órát.
Ma egész nap rajtam volt de nem érzékeli hogy tettem volna lépéseket.
Illetve nem működik rajta a pulzus mérő funkció.
Kérdésem: Van valami kezdeti beállítás amit kihagytam és ezért nem érzékeli egyiket sem vagy hibás a termék?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
én a Marek Zima féle számlapok közül tettem fel párat, és mindig kedvemnek megfelelően válogatok.
leginkább a B&W Digital a kedvencem de a Digital Colors is jókerékpározáskor GPS megy, de mellkaspántot nem csatlakoztattam még hozzá (egy Sigma órához való pántom van, de az analóg, és nem hajlandó ezzel csatlakozni) de a pulzust méri. Igazából a pulzusmérés állandóra be van téve, de mondjuk az okát nem tudom megmondani... talán mert az előző órám (Fitbit Blaze) is állandóan mutatta a pulzusomat.
mire a munkahelyemre érek (kb 50 perc) addigra így ebben a hidegben merül olyan 3-5%-ot ami nyilván az átlag merülésemnek (0,8% per óra) a négy-ötszöröse de szerintem vállalható. -
Attas
aktív tag
Örömmel hallom illetve olvasom. Nos Én nem érzem ennyire szerencsésnek magam. A merülés már bőven elfogadható, akár 6 napig is elmegy, de ha futok egy órát, mellkas pulzusméréssel és GPS-el akkor 1óra 10 perc alatt 78% ról 31%-ra merült. Úgy hogy a telefonnal nincs kapcsolatban közben, természetesen nem hallgatok zenét rajta se a segedelmével sem. és az értesítések sem jönnek. Ez elfogadhatatlan... Egy maratont sem bírna ki.
Szóval... Taníts Mester. Már csak azt szeretném elérni hogy az ígért kb 36óra gps futás helyett, mondjuk kibírjon úgy 8 órát. Hiszen pont ezért vettem meg. Hosszabb terepfutásokra.
Ez az APK-s számlap vagy mi az segíthet ezen? Neked bicajozáskor, GPS és pulzus méréssel mennyit bír? Hogyan merül? Olyan jó lenne ha lenne megoldás. Amúgy napi használatban, üzeneteket, értesítéseket megkapva kb 2 óránként merül 1%..se.
-
válasz
stickermajom #2531 üzenetére
én borzasztó szerencsésnek érzem magam, mert még a jelzett hibák egyikét sem tapasztaltam eddig.
a töltőm (a gyári is, és a ráhajtós is) mindenről - laptop, powerbank, Samsung telefon toltőfej - tökéletesen feltölti az órát, a ragasztós számlapvédő fólia felment bubi nélkül és bár a fólia már karcos az üveg tökéletes, az egy dolláros kínai szíj tökéletesen illeszkedik, és mivel Gear S3 kopi ezért a fülei is mind megvannak az órának, mióta nem .wfz számlapot használok, hanem .apk számlapokat, azóta a merülés is teljesne vállalható szinten van, a pulzusmérés és a GPS tökéletes (kerékpárral használom, és rendszeresen tisztítom a légnyomásmérő lyukát)... -
Faby
senior tag
Arra tudsz esetleg tippet adni, hogy ne az Amazfit hívásértesítője jelenjen meg az órán, hanem a watch droidé?
Értesítéseket kikapcsoltam, azok a WD-beli beállításokkal jönnek, de jó lenne, ha a hívásokat is az kezelné.
Ugyan rövid időre mintha felvillanna, de utána a gyári némít és elutasítás jelenik meg. Én pedig szeretném használni pl az üzenettel történő elutasítást is (ill mintha kitenné a hívó fényképét is, egy nagyon rövid időre, amíg át nem vált a gyárira).
Amazfitben kikapcsoltam az értesítéseket, visszavontam a névjegy olvasási engedélyt, de ezzel csak azt értem el, hogy nem írja ki a hívó nevét, csak a számot.
Hol, mit kellene állítani még? -
Nikaré
őstag
válasz
Melyik az a töltő?
Csak, hogy egyre gondoljunk. -
havri1
félisten
válasz
Nem töltő hiba, továbbra is óra bug.
Húzd ki, kapcsold ki az órát, majd vissza, és megy tovább.
Csak kikapcsolt állapotban tölt nekem az óra normális sebességgel 100%-ra. -
veressjanos
aktív tag
válasz
Próbáltad már másik töltőfejjel is?
Nekem sem töltötte mindegyikkel. -
stickermajom
addikt
Na nálam eddig tartott a ráhajtós töltő. (3 alkalom) Múltkor már csak 97%-ig töltött, de azt az óra bugjának gondoltam, tegnap viszont két óra után sem mozdult feljebb a töltöttség, így kukáztam.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
grafikus17 #2527 üzenetére
Wi-fi nincs a közelben, amire mindkét eszköz csatlakozik? Esetleg a telefon által létrehozott Hotspothoz sem csatlakozik?
-
Astery
senior tag
Nem ... én azt szerettem volna, hogy alapesetben ne kapcsolódjon be a világítás minden feloldáskor (mert ritkán van rá szükségem) ... de ha pl. egy tök sötét helyen vagyok, akkor vmelyik gombbal tudjak világítást kapcsolni. Pl ahogy olvasom az alsó gombnak lehet választani funkciót ... ez jó lenne csak a világítás bekapcsolását nem lehet hozzárendelni.
-
grafikus17
senior tag
Ez egy költői kérdés volt. Arra vonatkozott, ha a telefonon kikapcsolom a Bluetooth, akkor miért írja ki a telefon, hogy kapcsolódva van az órához. És miért engedi a telefonról kiválasztani az óra lapot?
-
Binczet
tag
válasz
grafikus17 #2516 üzenetére
Nyomd meg hosszan a kijelzőt (miután aktiváltad a felső gombbal).Ekkor bejön egy vízszintes lista a számlapokkal.
-
Kedves szabosasito és Nikaré!
Köszönöm a válaszokat. Sajnos semmi nem segített, az órát nem tudtam sehogy se bekapcsolni. Ha rárakom a bölcsőre és USB-n csatlakoztatom a géphez, akkor megjelenik mint ismeretlen usb-eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés). A tulajdonságaiban pedig A request for the USB device descriptor failed. szerepel.
Az óra kicsit melegszik a bölcsőn. Próbáltam az érintkezőket is megtisztítani, bár láthatóan azok rendben voltak, de hátha. Persze nem segített.
Úgyhogy megy vissza Kínába. Van valakinek tapasztalata Joybuy visszaküldésben?Köszi mégegyszer...
-
esox
senior tag
Verge órája van valakinek? Érdekelne egy Stratos összehasonlítás. Mivel én nem úsznék benne, nem kell a vízállóság, de a Stratos középső gombja engem zavar, szóval lehet. hogy lecserélném ha esteleg valakit érdekel majd.
-
ibigi7
csendes tag
válasz
grafikus17 #2515 üzenetére
Na akkor sikerült.
-
grafikus17
senior tag
De hogy tudom kikapcsolt bluetoothval az óra számlapokat változtatni?
Bluetooth telefonon kikapcsolva, telefonomon apk connected, órán kis ikon pipalva, van kapcsolat. Hogyan? -
grafikus17
senior tag
Úgy döntöttem, nem szarakodok vele tovább, amit futtattam a pc-n assistant exe filet, töröltem az óráról, és kerestem egy assistant apk 9.1. Az első normális oldalról letöltöttem, majd az apk installert is letöltöttem telepítettem, betalloztam az apk-t, installed, aztán egyszer csak kész lett. Az órán működik rendesen. Végre.
Úgy vettem észre, hogy amazfit watch program nélkül nem egy, de ott a notificationt kikapcsoltam. -
Nikaré
őstag
Egy észrevétel az akku merüléshez.
Amikor pl. elindítok egy visszaszámlálót és ott marad a kijelző akkor aztán meríti az akkut , de nagyon.
Kipróbáltam, visszaszámláló indít és és a menüben visszalépek az óra funkcióra akkor nem merül mint a kő. -
Faby
senior tag
Hogy sikerült működésre bírni? Telepítettem a telefonra és az órára is, pár próbálkozás után sikerült párosítani, viszont egyszer csatlakozott, és utána se.
Használsz mellette valami más alkalmazást? Amazfit Watch pl? Tud párhuzamosan működni a két alkalmazás?
Nagyon tetszett pl a fájl másolási lehetőség, tetszőleges mappába. -
ibigi7
csendes tag
válasz
grafikus17 #2510 üzenetére
Az órára is friss verziót raktál fel?
-
Manka76
senior tag
Tegnap jött frissítés 2.3.6.2
Lehetséges hogy csak azoknak akik a Beta tesztelőnek jelentkeztek. Elvileg a pulzus mérés hibát javítottak benne. -
ibigi7
csendes tag
válasz
grafikus17 #2502 üzenetére
Ez egy régi verzió. Le kell töltened a legfrissebbet a telefonra és az órára is. Akkor működni fog. Én is szenvedtem vele egy keveset.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
grafikus17 #2506 üzenetére
Köszönöm ez óriási lenne én sem látom jól. Már csak az a bajom, hogy Iphone telefonon IOS rendszeren vagyok ott működne ez valahogy szerinted?
-
grafikus17
senior tag
válasz
szabosasito #2505 üzenetére
Főleg ott.nekem azért kellett, mert nem láttam.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
grafikus17 #2504 üzenetére
Szia, a bejövő üzeneteknél is lehet állítani a betűméretét?
-
adathor
csendes tag
válasz
grafikus17 #2502 üzenetére
Mire jó ez az app?
-
grafikus17
senior tag
-
Sziasztok, ismerősöm tegnap este töltőre rakta a kb. 40%-os töltöttségű óráját, reggel levette és azóta nem lehet bekapcsolni. Tudunk valamit próbálgatni, vagy mehet vissza Kínába?
Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest