Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
válasz
mackosajt01
üzenetére
Az mire jó?
-
TOZ
addikt
válasz
mackosajt01
üzenetére
-
mackosajt01
csendes tag
válasz
Kakukk1985
üzenetére
Az új 2.3.4.0-as firmware-be bekerült az Auto Pause funkció (Nekem ma frissült).
A hétvégén tesztelve lesz! -
Én is fóliát rendeltem rá(Mix 2-re is azt tettem, mert annak is domború a széle, nem jön le). Egy bajom van. Elmegyek vele úszni, aztán? Szerintem azt nem fogja bírni..
-
ibigi7
csendes tag
Én innen rendeltem:
https://www.ebay.com/itm/6x-Film-Protection-%C3%A9cran-pour-Huami-Amazfit-Stratos-Protecteur/192534315958?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l26491 hét alatt megjött. Elsőre sikerült felrakni, és azóta is a helyén van.
-
kazsmerlaca
senior tag
Esetleg próbáljátok úgy felrakni, hogy vizes legyen a kijelző amikor rárakjátok a fóliát. Ezután préseljétek ki alóla egy műanyag kártyával a vizet. Úgy buborék mentesnek kellene lennie...
-
havri1
félisten
Viszont a fólia jó ami a videón van, azt kipróbálnám!
Meg is rendeltem: 3 Pcs/Lot For Xiaomi Huami Amazfit Stratos Pace 2 2S Sports SmartWatch Full Cover Soft TPU Film Explosion-proof Screen ProtectorAmi úton van az meg ilyen:
-
esox
senior tag
Igen az az üveg az egy vicc...
Sajnos nem találok megbízható forrást, ezért inkább veszek valami olcsó fóliát és akkor nem bosszankodom ha feljön pár hét múlva. Itt van egy viszonylag jó méretű, de a csávó rettentő sokat bénázik, ráadásul az elsőt nem is jól rakja fel a második meg nagyon hólyagos lesz... -
havri1
félisten
Biztos van rá való üveg, nem sík. Van EDGE kijelzőre is üveg. Csak borzasztó szar felrakni, mert mm-re stimmelni kell, tökéletesen kell illeszteni, hogy középen legyen.
Nem beszélve arról, hogy a videón mutatott üveg kicsi rá, még ha fel is menne rá tökéletesen, akkor se tenném fel.
Marha ronda. -
esox
senior tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Nálad van fent? Meg tudnád mutatni és az üveg linkjét áküldeni?
Szerintem ilyen kis domború felületen pont az üveg nem fog megállni. -
havri1
félisten
Én random rendeltem rá 2 fóliát, még nem érkezett meg, viszont eszméletlenül vigyázok rá, és tiszta karc már. Nagyon biz' isten egyszer sem csaptam oda semmihez, sztem az ing gombja karcolta meg 2 helyen is.
Bajos lesz a fólia, mert 2.5D-s az üveg ahogy nézem, fel fog jönni sztem szélein.. -
esox
senior tag
Sziasztok, a sok jó hozzászólásotoknak hála tegnap óta én is Startos tulaj vagyok. 3 szíjjal, vadi új cucchoz sikerült hozzájutnom egy kedves váci (előző) tulajtól.
Talált már valaki rá rendes fóliát? Több órám is van, sajnos egyik sem zafír üveges és minden karcos már

Én itt szoktam venni telefonfóliákat, nagyon gyors cég és sokféle fóliájuk, üvegük van.
Csak nem tudom, hogy vegyek 6db Savvies-t vagy picit drágábban inkább 2 db Vitukit. A Vitukit ismerem, nagyon jól szerepelt már nálam telefonokon. Savviesről nem tudok semmit. -
Sogi74
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám és kérnek emiatt egy kis segítséget! Bármelyik usb portra dugom rá az órát a pc-n felismeri, csatlakoztatja aztán néhány másodperc után ledob és újra kezdi a folyamatot. Ezt csinálta a múltkor is akkor átdugtam másik portra, működött egy darabig aztán ezen a porton is elkezdte ledobálni sőt már most egy másik gépen is ezt csinálja.
Gondolom az eszközillesztővel lehet a probléma, talán. Tud valaki tippet adni hogy hogyan orvosolhatom ezt a problémát?Köszönöm!
-
szaboz72
csendes tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Igaz! Bocsi!
-
Peter.70
addikt
válasz
Leftwitch73
üzenetére
Settings / Apps / Disconnect alert itt van a telefon keresés
-
Leftwitch73
csendes tag
válasz
Kakukk1985
üzenetére
Kb egy szinten vannak, a garmin kiforrottabb. Az amazfit lassabban reagál a pulzus változásokra. A garminon több beállítási lehetőség van és sztem a telefonos aplikácioja is jobb. Tovább is bírja. Ha a sport az első akkor a garmin jobb szerintem. Jut eszembe.... A stratoson mintha lett volna telefon kereső funkció de most sehogy sem találom. Lehet keverem ezt is a garminnal mert azon tuti van.
-
Osiris
őstag
Megoldódott az időjárás widget problémám:
Az volt a gond, hogy mikor beírtam, hogy Budapest helynek, felajánlotta, hogy Budapest XI. kerület, amit elfogadtam, de oda nem tudott időjárás adatot letölteni. Viszont Hungary, Hungary, Budapestet választva már működik.
Most akkor minden rendben van az órával.

-
Osiris
őstag
válasz
Peter.70
üzenetére
Igen, épp a hsz megírásának pillanatában találtam meg mert:
Ha bementem az órán a beállításokba, nálam azonnal továbbdobott a Settings/Connection menübe, így nem is tudtam eddig hogy más beállítások is vannak. Érdekes.Viszont az fő gondom, az időjárás appal van. Nálatok működik?
-
SEMY
tag
Amazfit Watch-ból létezik magyar nyelvű változat is ?
-
Osiris
őstag
Sziasztok,
Nálam nem működik az időjárás alkalmazás: "Cannot get weather info"
Keresgéltem a neten, de csak szerveroldali okokat emlegettek a hiba okának és javítani senki sehogy nem tudta. Nálatok működik?
-
SEMY
tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni. Nem kapok értesítéseket az órára, csak a telefonhívások jönnek át.
Email, sms, facebook stb nem jön át. Amazfit Watch-ban be vannak jelölve. -
mackosajt01
csendes tag
válasz
szaboz72
üzenetére
Ok, én is így használom. Csak a nagy tekerésben nem mindig jut eszembe leállítani illetve visszakapcsolni pl. egy piros lámpás megállásnál. Ezért lenne jó az auto pause funkció. Ráadásul nem is hiszem, hogy olyan nagy ördöngösség lenne, mert a Pace is tudja sőt a FB csoport szerint a kínai firmware-ben is benne van, csak az EU-ból hiányzik

-
szaboz72
csendes tag
válasz
Kakukk1985
üzenetére
Vízálló! A saját appja is elég részletes mármint a sport része (sebesség,idő, magasság, pulzus etc..) de van amit csak az órán tudsz állítani pl: ébresztés!
-
szaboz72
csendes tag
válasz
mackosajt01
üzenetére
Használom egy ideje de automata pause- T nem találtam! Viszont ha megálsz ráböksz a stop gombra felajánja a folytatást vagy mentés vagy törlés! Csak manuálisan tudod megállítani és újraindítani!
-
Pikkolo^^
addikt
Én is biciklizés rögzítésre vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hamar talál gps jelet, a térképen jól jeleníti meg merre mentem, menet közben mutatja az adatokat és eddig rendesen szinkronizált. A Gear S2 ezen a téren csalódás volt, előtte egy MS Band 2 volt aminél ez jobb.
-
esox
senior tag
válasz
Kakukk1985
üzenetére
Ez nagyon jó kérdés, Vivoactive-ban pl nincs és nekem kicsit bosszantó, hogy egy több órás kerékpározást a pihenőkkel nem tudok úgy rögzíteni, hogy a megállásokat ne trackelje...
-
Kakukk1985
csendes tag
válasz
mackosajt01
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod. Remélem beleteszik.
-
mackosajt01
csendes tag
válasz
Kakukk1985
üzenetére
Jelenleg nincs ilyen funkció az EU firmware-ben. Állítólag a következő frissítések valamelyikében várhatóan benne lesz.
-
Kakukk1985
csendes tag
Sziasztok,
Vettem tegnap egy Amazfit stratos - t. Amit nem találok az az automata pause sport tevékenységeknél. Hol lehet megtalálni benne? Köszönöm szépen a segítséget. -
esox
senior tag
Sziasztok,
@Leftwitch73 fórumtársat már kérdeztem, de hátha másnak is van tapasztalata garmin órák vs Amazfit terén:
Én is egy Amazfit Stratost szeretnék venni és láttam, hogy egyesek garmin órákkal hasonlították össze.Nekem egy Garmin Vivoactive HR van, de a feleségem szépen "lenyúlta". Szóval azon gondolkodom egy pár hete, hogy akkor nem egy ugyanolyat veszek, hanem egy Stratost. Tudnátok írni tapasztalatokat pár szóban az óráról? Én leginkább bicajozás trackkelésre használnám és majd síeléskor sebesség-pálya trackingre.
A vivoactive hr-t nagyon szeretjük, a garmin connect - endemondo kapcsolatot is. Ha jól tudom ez Stravaval van összekötve. Okosóra funkciói, email, zenehallgatás nem annyira fontos nekem, inkább sport tracking miatt venném. Vízállósága is érdekelne, bár több reviewt néztem, ahol igazolják, hogy tengervízben úszve is lehet használni. -
Addel
senior tag
Én a [lwww.honorbuy.com] -ról rendeltem, most 189.99$ postával együtt, Olaszországból jött DHL-el. Kedden rendeltem szerdán feladták és csütörtökön a kezemben volt.

-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
-
Peter.70
addikt
válasz
sharkypeti
üzenetére
-
Fuji82
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg az órát. Az applikációt letöltöttem az appstore-ból, be is tudtam jelentkezni de a qr kódot nem olvassa a telefon olvasója. Csatolom a hibaüzenetet. Járt már valaki így? 80% fölötti a töltöttsége az órának.
Lécci segítsetek!
Köszönöm szépen!
-
két app természetesen, mert a MiFit nem ismeri fel az órát (lehet a kínai rom-osat felismeri, az angolt nem)
próbáltam aludni a Stratossal, még csak nem is hasonló alvás adatokat mért, mint a miband, szóval úgí voltam vele, hogy ha már úgyis össze-vissza mérnek, akkor elég ha egy hülyeséget látok nem kell kettő
lépés számban sem mérnek egyformát, valami érzékenység dolog lehet -
havri1
félisten
Válaszoltak geek szervizből is, amit küldtem videót meg képeket, abból látszik a hiba.
Greetings from Geekbuying.
We are sorry to hear that. In that case,you can check it in your local place whether they can get it repaired. In this way, you can save much time for not sending the item to us for repair. If they can,and it cost USD 15-25, we will share it with you.
But, if they can not sure to get it repaired, please do not dis-assemble it and just send it to us for repair.Or, it will lost the warranty.
We are waiting for your news.Megvárom a másik dokkolót, ha azzal egyből jól tölt, nem viszem sehova

Amúgy mai éjjeli merülése elég jó volt: -
hovika81
tag
Sziasztok, gondolkozom, hogy most veszek egy ilyen órát és segítséget szeretnék kérni...Hol tudnám most megvásárolni ahol biztonságos és jó a szállítás... A másik, hogy ha használok valami futó appot akkor vele párhuzamosan a zenét is tudom rajta hallgatni fülesen keresztül??
-
Macika66
addikt
válasz
tibi970307
üzenetére
Viszont az akkuidő elég kevés.
7 nap 13 óra volt az utolsó nálam. Ez Neked elég kevés???
Azért ne feledd már, hogy itt nem három db SMD ledecske pitylákol, hanem egy 320x300 pixeles felbontású RGB kijelző dolgozik!!!
-
veressjanos
aktív tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Már Alsónémediben van! Talán holnapra ideér!

-
Dwatti
addikt
válasz
sharkypeti
üzenetére
Kijelző fényerő : Számlapot lefelé húzod és ott a napocska ikon : Auto mód és 1-5 ig lehet állítgatni.
-
válasz
sharkypeti
üzenetére
Nincs benne hangszóró.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Értesítési hang nincs? Csak rezgés? A betűméretet nem lehet valahogy megnövelni?
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Hoppá, elnézést, közben rájöttem, hogy eddig is be volt kapcsolva, de így is annyira halovány, hogy eddig fel se tűnt, hogy magam felé fordítva világít. Szóval, nagyon nehezen látom, hogyan lehet erősebb kijelző világítást beállítani?
-
válasz
tibi970307
üzenetére
nekem megmaradt a miband 1s másik csuklómon, mert ez annyira nagy, hogy nem tudok vele aludni
ehhez képest az előző órámal a Fitbit Blaze-el simán aludtam is... -
worxland
addikt
válasz
tibi970307
üzenetére
Egyszerű óraként, ébresztéssel, alvásfigyeléssel, értesítésekkel nektek mennyit bír ki?
2-3 nap (de nekem napi 30-40 értesítés érkezik munkanaponként)
Mennyi idő alatt tölt fel teljesen?
1-2 óra
Tud olyan ébresztést, mint a Mi band Tools?
Elég sokáig rezeg, és nem csak egy ébresztést tudsz beállítani. -
ibigi7
csendes tag
válasz
tibi970307
üzenetére
Ha nem nyomkodom feleslegesen, nekem elmegy 6-7 napot, és a kinézete is nagyon tetszik. A Bip viszont kb 20000 magyar garanciával, elmegy egy hónapot, és tudomásom szerint az is vízálló.
Te döntesz.
-
havri1
félisten
válasz
tibi970307
üzenetére
Én is így használom. 15-20% egy nap így is.
Tölteni? Ha jól tölt éppen a töltőm, akkor kb fél óra alatt feltölti 75%-ról 95%-ra. -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Mi Band 1s-t használok.
Szeretem, hogy rezeg, ha hívnak, vagy értesítés érkezik, mert sokszor zajban vagyok és nem hallom a telefont.
Az is tetszik, hogy az alvást figyeli, minden reggel megnézem. A Mi Tools alkalmazással az ébresztés is jó, hogy addig rezeg, amíg ki nem mászok az ágyból, így képtelenség elaludni. Az akkuidő is tetszik, most éppen 27 nap után töltöm.Azonban egy ideje nézegetem már, hogy mire kellene cserélni.
Ez a Stratos nagyon tetszik kinézetre, főleg egy szép analóg watchface-szel. Viszont az akkuidő elég kevés.
Egyszerű óraként, ébresztéssel, alvásfigyeléssel, értesítésekkel nektek mennyit bír ki? Mennyi idő alatt tölt fel teljesen? A Mi band 1s-t ha tölteni kell, akkor több óra, ami zavaró, hogy addig nem tudom viselni.
Tud olyan ébresztést, mint a Mi band Tools? Egyszeri rezgés után lehet, hogy visszaaludnék.A másik opció egy Amazfit Bip lenne. Az akkuidő, ami jobban tetszik abban, viszont sokkal csúnyább.
Kár, hogy a Stratos nincs olyan üzemidővel, mint a Bip, akkor nem is gondolkodnék.Szerintetek melyik lehet jobb választás?
Még azt hozzá tenném, hogy a Mi Band 1s-t éri víz, emulzió, meg por bőven, de semmi baja nincs tőle. Szerintem Stratosnál nem okozna gondot, de a Bip elméletileg fürdésnél sem használható.
-
Tegnap voltam tekerni. 15-16 km alatt szerintem konzisztensen mért. 4m szintkülönbséget jelez mindössze, ami stimmelhet. Ha ennyi nem is volt, jelzi az app is, hogy síkon tekertem.
A pulzus is egyenletes, nem voltak kiugró félre mérések. A pontosságát azt nem tudom, nincs mihez hasonlítani. Úton van egy Bryton kerékpár komputer, ahhoz lesz melkaspánt, majd azzal megnézem.
Térkép szerint a nyomvonal is stimmel és nem össze - vissza kacsázik.
Eddig jó

-
-
válasz
mzoltan321
üzenetére
Várni kell, míg a GPS jelet talál.
-
mzoltan321
csendes tag
válasz
mzoltan321
üzenetére
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok
Az iránytű funkciónál a légnyomás adatok látszanak csak, más nem.
Ez normális? Csak gps-szel, tevékenység esetén aktív?
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hétvégén tesztelve lesz!