- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
sebijani1982 #5400 üzenetére
Gondolom, még a régebbi firmware-ekkel, azok állítólag jók, de úgyis frissítené magát, úgyhogy kuka.
-
SztiviVander
addikt
válasz
sebijani1982 #5395 üzenetére
Akkor storno, talán nem azért forr fel. De az első képen pont úgy nézett ki mintha nem lenne üveg. Pulzust amugy tud mérni, működik a szenzor? Mindenesetre ha valami tűzforró az nem normális, nem érdemes így tölteni meg elolvasztani az egész órát.
-
SztiviVander
addikt
válasz
sebijani1982 #5392 üzenetére
De azért melegszik és merül mert kiesett a pulzus szenzor üvege, befolyt a viz/izzadság és zarlatos a szenzor... Nem véletlenül kérdezte tisn azt amit, mert csomószor volt már ez itt téma.
-
tisn
addikt
válasz
sebijani1982 #5388 üzenetére
kiesett az uveg?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
sebijani1982 #5388 üzenetére
Ez kuka. Hasonloan jartam az enyemmel fel ev utan, a tolto bolcsoje beleolvadt az ora hatlapjara. Vittem vissza es gariba csereltek. Anno az ugyfelszolis csaj nem is varialt semmivel, azt mondta volt egy par hasonlon modon meghibasodott stratos naluk.
-
LustaDick123
tag
válasz
sebijani1982 #5344 üzenetére
Nekem volt rajta fólia, majd egyszer leázott egy úszás során. Ez kb. egy éve volt. Azóta nincs rajta fólia, használom normál módon, nem egyszer csaptam oda ajtónak is figyelmetlenségből, úsztam benne uszodában és természetes vízben is (Duna). Semmi karc nincs rajta még, lehet szerencse is van benne. Először féltem vele a Dunában, hogy a homok megkoptatja majd, de a mai napig fényes, karcmentes(nek tűnik) a kijelző.
Ma jött egy frissítés az órára. Felraktam pár órája, eddig semmi extrát nem tapasztaltam.
-
válasz
sebijani1982 #5344 üzenetére
ok, köszönöm! Megrendeltem 5 fóliát Aliról. Néztem szíjat is, mert itthon horror áron vannak, pedig nyilván ugyanonnan jönnek. Viszont sokan szidják az Alin is a szíjakat, nem tudom... nyilván nem bőr 4 dollárért.
Kávé/barna színű bőr utánzatú szíj tényleg full gagyi, vagy használható (4usd) ennyiért?Gondolom több kiadása volt ennek az órának is, és csak javították a konstrukciós hibákat... ha nem akkor meg ekkora a szórás a minőségben, az gáz. Zte telefonoknál is volt, hogy ugyanazt a modellt 3 fajta modemmel meg hardverrel adták ki... Azért a Xiaomi csak a nevét adta ehhez az órához, nincs náluk minőségbiztosítás? Én is csak most olvastam át a fórumot, elég ijesztő. Akciós áron nem sokáig volt, nem értem rá olvasgatni. 2 évet gondolom nálam is elmegy. Annyira azért nem olcsó, hogy szétessen, mint a 30$-os kategória.
-
zioncsabi
tag
válasz
sebijani1982 #4914 üzenetére
Ez engem is erdekelt mindig is, de nem sikerult az igazsagit megtalalnom. Szoval nagyjabol elfogadom, hogy az Amazfit neha par tiz, neha par szaz meterrel kevesebbet mutat, mint a Runkeeper a telefonon.
Viszont most jut eszembe...
Amikor folyamatosan tudok futni, akkot valahogy stabilabb a kulombseg. Viszont es erdekes modon nem tavolsag fuggo (tehat nincs az, hogy tobbet futok, akkor aranyosan nagyobb lesz a kulomseg). Akar az 5, akar a 11 km-es kotomet futom, olyan 50 es 120 m kozotti difit mutat. Amikor folyamatosan (mondjuk sikerul minden masnap egy heten keresztul) hasznalom, akkot az 50-hez kozelit. Amikor meg masfel het kihagyas utan hasznalom ujra, akkor 100+ meter a kulombozet.Az viszont jobban zavar, hogy a HRM nem olyan stabil es nemhogy felul mér, de hullamozva is. Egy mellpant a Runkeeperhez van csatlakoztatva, az ora meg sajat maganak mer. De neha mintha kihagyna, utana meg mintha be akarna hozni magat.
-
ggeleven
őstag
válasz
sebijani1982 #4914 üzenetére
-
nababika
aktív tag
válasz
sebijani1982 #4512 üzenetére
Lehet cserelni [link] , olvass vissza. de lehet a stratos facebook csoportban olvastam. Alin arultak azt hiszem.
-
zsocy
őstag
válasz
sebijani1982 #4512 üzenetére
Mit látunk a képen? :)
Amúgy ha itthoni beszerzés és még garis akkor miért ne lenne garanciális probléma ha eltörik valahol és ezért leesik rólad? Próbáld meg a szervízt mindenképp. -
TommyX_
őstag
válasz
sebijani1982 #4401 üzenetére
Iphoneod van?
-
TommyX_
őstag
válasz
sebijani1982 #3931 üzenetére
Ebben ez áll:
Device Maintenance
1. Gently rinsethe device and its strap regularly with fresh tap water. Then wipe with a dry soft cloth.2. Do not use detergents such as soaps, hand sanitizer, and other chemical cleaners when cleaning to avoid chemical residue irritating the skin or corroding the device;
3. Wipe the device after swimming or get sweating.Notice:1. Amazfit Stratoshas a water resistance rating of 5ATM. It may be used for shallow-water activities like swimming in a pool or ocean. It can’t be used when you are taking a shower/bath or diving into water.
2. Avoid pressing buttons on the device while it is underwater. This could allow water to enter into the casing and damage the device. Wipe with a dry cloth or tissueto make sure the device is completely dry before charging it or operating the touch screen.
3. The watch does not have the waterproofing effect on liquids that are aggressive such as acidic and alkaline solutions, chemical reagents and the like. Damage or defects caused by misuse are not covered by the warranty
-
mati12
senior tag
válasz
sebijani1982 #3890 üzenetére
Érdekes amit írsz mert nekem konkrétan úgy kell lefeszegetnem az óráról. Egyébként több fajta is fellelhető ezekből,gondolom akkor a tied valamilyen másik kínai fröccsöntő manufaktura munkája volt. Én amikor keresgéltem nekem ez a "csavar imitációs" tetszett a legjobban.
-
paolinho
őstag
válasz
sebijani1982 #3847 üzenetére
Nekem korábban az előd STRATOSfied volt fenn, azok egyike, másika hordott hibákat magában, de az utolsó (55-ös) rom egész jól muzsikált. Arra kellett egy nagyon egyszerű telepítési metódussal feltolni ezt az új romot. Nekem ezzel sincs semmi problémám (egyelőre).
-
$tavros
kezdő
válasz
sebijani1982 #3203 üzenetére
Nincsnek vele problémák.
-
Gloob
addikt
válasz
sebijani1982 #3141 üzenetére
Nekem egyébként nincsen merülési gondom. Csak ebben a pár esetben jelentkezett de az újra indítás mindig megoldotta.
-
Nikaré
őstag
válasz
sebijani1982 #3055 üzenetére
Sajnos ez az utóbbi frissítés sokunknak megrövidítette az akku üzemidőt.
Csak annyit tehetünk, hogy várunk és bízunk abban, hogy a következő frissítés megoldja. -
grafikus17
senior tag
válasz
sebijani1982 #2682 üzenetére
-
Faby
senior tag
válasz
sebijani1982 #2648 üzenetére
Én a Playről telepítettem az alkalmazást:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lumaticsoft.watchdroidphone
Mivel nincs az órán Play Áruház, az APK-t letöltöttem, és a Huami Amazfit tool segítségével telepítettem:
Apk 9.0 for smartwatch without Play Store:
https://drive.google.com/open?id=1MdKZl1UgPaqfES3l-zCKf7s6bDpH7YWnDe ezeket megtalálod a Watchdroid Phone alkalmazás leírásában a Play-en is.
Ezekkel működik. A hívásértesítéshez az kell, hogy a gyári (vagy a magyarított) Amazfit alkalmazás ne fusson.
-
Faby
senior tag
válasz
sebijani1982 #2551 üzenetére
Próbáld meg a telefon beállításaiban engedélyezni az ismeretlen forrásból való telepítést.
Ez telefon és rendszer függő, nekem MIUI V9 Epic romon (8.4.19) Beállítások > További beállítások > Adatvédelem menü alatt található.
Én a Huami Amazfit Tool-lal telepítettem az APK-t az órára, gond nélkül, többször is. -
Joe.36
addikt
válasz
sebijani1982 #2457 üzenetére
Én is... az első órám alcatel volt, nem lett karcos, de kb 1 év után beázott, a szíjban volt a töltése ami elromlott... Sok gond volt vele... De nem lett karcos!
Ennek az elődje is szépen szedte a karcokat sajnos. Ez még nem lett, remélem hamar megjön a fólia. ( Nagy kár hogy erre nem lehet üveg fóliát rakni, szerintem ez a legnagyobb hátránya )
Nekem ez a 3madik. -
Joe.36
addikt
válasz
sebijani1982 #2450 üzenetére
Köszi , akkor nagyon vigyázok rá, eddig nincs karc, sérülés, fóliák ( több fajta ) megrendelve , de még várok rá... Az elődjét sajnos nagyon össze karcoltam...
-
Joe.36
addikt
válasz
sebijani1982 #2432 üzenetére
Szia, nagyon könnyen karcolódik ?
Mert még nekem se jött meg a fólia sajnos, itthon nem kapni, nekem is sikerült ennek az elődjét megkarcolni sajnos.
Kár hogy erre nem lehet üveg fóliát felrakni.
De ezt nem szeretném össze karcolni. -
bull84ghia
őstag
válasz
Polírozas esetleg?
-
Zsolt74
senior tag
válasz
sebijani1982 #2435 üzenetére
Én szerencsére a fólia felrakása után néhány nappal csaptam oda az órát autószerelés közben, de a fólia miatt semmi baja nem lett.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
Miért nem raktál rá fóliát?
Én rögtön raktam rá fóliát, hogy még véletlenül se karcolódhasson meg. -
havri1
félisten
válasz
Nem lehet cserélni. Tegyél rá fóliát, hátha eltakarja. Nagyon mély? Apró de látható karcokat a fólia teljesen eltakarja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest