- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liliom9
tag
A jóváhagyás már régen is így működött. telefonon és órán is jóvá kellett hagyni (Nálam legalábbis mindig). Aki értesítés gonddal küzd az új alkalmazásnál (Viber, Messengesr stb. üzeneteket nem jelzi az óra), az nézze meg az értesítések engedélyezése (Passwords & security - Adatvédelem - Különleges alkalmazás-hozzáférés - Hozzáférés értesítésekhez) beállítást. Valamiért a frissítésnél ezt visszavonta. Miután újra engedélyeztem jó lett.
(Köszönet az Amazfit Pace topikban "nababika" fórumtársnak)
Az adatok szinkronizálása az új alkalmazásban nálam jó. Mindent átvitt. Nem kellett leválasztani és újra párosítani az órát.
-
Liliom9
tag
Az értesítések sem jönnek át az új verzióval. Nekem is ment vissza a régi.
-
Liliom9
tag
válasz
Vincent.Vega #3617 üzenetére
Simán eltávolítható az alkalmazások közül is és a Play Áruházban is (fejlesztői ROM esetében biztosan).
-
Liliom9
tag
Ha a webáruházban vetted, akkor a rendelésnél vagy egy "Visszáru" menüpont, ahol lehet kezdeményezni. Aztán email-ben felveszik veled a kapcsolatot és írják a lehetőségeket. Lehet személyesen (Bp. Cedlédi út Stavmat irodaház) és postán is.
Mindent leírnak és velem nagyon korrektek voltak.
-
Liliom9
tag
Egy kis pozitív tapasztalat. Xiaomishoptól vettem az órát. Kifogástalan módon intézték a garanciában történő cserét. Javítani nem lehetett, így küldték az új órát. Kicsit több, mint 1 hónap volt a teljes folyamat.
Aki itthonról szeretne ilyen órát, annak bátran ajánlom a fenti weboldalt.
-
Liliom9
tag
1 hét használat után néhány gondolat:
Akkumulátor idő jobb, mint az amazfit 1-en. Nekem a Pace 4 napnál többet nem bírt (folyamatos pulzusmérés, folyamatos értesítések, heti 3-4 alkalommal 50 perc GPS (futás). A Stratos kb., ugyanezen felhasználással 5 napot bír, de legalábbis nagy biztonsággal tudja a 4-et. Úgy érzékeltetném, hogy a Pace 1 nap átlag 25 %-ot merült, míg a Stratos 18-22 %-ot. Ez persze még változhat.
A funkciók kb ugyanazok, a menü elrendezés kicsit más. Nekem kifejezetten jó, hogy manuális gombok is vannak. Mind funkciókban, mind pedig kinézetben számomra több ezzel az óra.
Megbízhatóbb a csuklófordításra aktivizálódó kijelző világítás, és az érintésre reagálás is mintha érzékenyebb lenne.
-
Liliom9
tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a Stratos és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. Sokkal komolyabb kinézetű óra mint az előd (Amazfit Pace, melyet kb 1 évig használtam).
Ha lesz több tapasztalat, akkor majd írok, most még frissek az élmények .... Szerintem kell 4-5 töltési ciklus, illetve néhány sporttevékenység mire az akkuidőről érdemben nyilatkozni lehet.
24 óra után 84 % a töltöttségi szint, folyamatos pulzusméréssel,értesítésekkel (de sport, azaz GPS használata nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest