Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Amazfit GTR-em van, de rendeltem egy Amazfit GTR 2e-t, mivel a sima GTR felső gombja megadta magát. Ezt úgy értem, hogy amikor megnyomom villan egyet, majd ismét sötét lesz a képernyő! Megkopogtatom a kijelzőt és felvillan! Már néztem, hogy nem-e szoftver hiba, de nem! Na mindegy! Ez a múlt!Örömtelien kezdtem a beüzemelését a GTR 2e-nek! De én vesződtem a Zepp app-al, bár lett volna magyar verziós is, inkább a Notify & Fitness for Amazfit app-ot úgy állítottam be már az elején, hogy önállóan kezelje az órát! (Ahogy a GTR-t is anno)
Elmentem sétálni a kutyákkal és ki is próbáltam a séta módot! Egész jó volt minden! Aksiból csak 2%-ot vett le a 40 perc alatt, amíg kint voltunk! Most töltőn van, szóval aksiról nem tudok beszámolni, de az biztos, hogy az AOD be van kapcsolva, de csak egy órát mutat. Nekem ez pont jó. Remélem 2 hetet kibír átlagos felhasználás alatt!Viszont kérdezem, hogy az amazfitwatchfaces.com -on lévő watchface-en kívül lehet valahonnan letölteni?
Kerestem telegram csatornát, de nem találtam ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából minden maradt a régi mindkét esetben, csak kivették a WiFi modemet a jobb üzemidő érdekében, plusz kaptak egy hőmérséklet-szenzort.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest