Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Winnie The P #298 üzenetére
Ha fent van az is, akkor szinte biztos.
-
DaDa
senior tag
válasz
Winnie The P #293 üzenetére
Szerintem a felső rész miatt. Az bármilyen alkalmazás esetén értesít. Azt kapcsold ki. -
zseko
veterán
válasz
Winnie The P #291 üzenetére
Örülök, hogy bevált az ötlet, és jó lett.
-
zseko
veterán
válasz
Winnie The P #289 üzenetére
Nálam hellyel-közzel azonos, de a mai, alvás közbeni ébrenlétemben például nem értettek egyet. Sem az idejében, sem a hosszában.
-
zseko
veterán
válasz
Winnie The P #287 üzenetére
Meglátjuk, holnapra úgyis ki fog derülni
-
zseko
veterán
válasz
Winnie The P #285 üzenetére
-
zseko
veterán
válasz
Winnie The P #282 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz
Winnie The P #280 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz
Winnie The P #278 üzenetére
Semmit, automatikusan méri a mért jellemzők alapján. Sok jelentőséget nem kell tulajdonítani neki, sajnos egy-egy software frissítéssel sikerül elcseszni a metódust (volt hogy alvást nem is mért). Ha a legfrissebb van fent, akkor próbálj egy régebbit. De az is lehet, hogy mondjuk nem elég szoros a szíj és ezért a pulzust nem méri rendesen. Vagy valamiért több mozgást érzékel az óra, mint valójában van (pl a párod mozgolódását is érzékeli stb stb).
-
Winnie The P
őstag
#277-re senki?
-
Winnie The P
őstag
Hali! Tegnap megvettem a GTR2e-t. Most reggel néztem az alvást, és nem mért REM fázist! Kérdésem lenne, hogy mit kell beállítani (gondolom a Zepp alkalmazásban), hogy mérje? Köszi!
-
lck
senior tag
válasz
Winnie The P #274 üzenetére
Tedd fel az AmazFaces appot a telefonra. [link]
Indításkor ( ha kéri ) adjál meg neki minden jogosultságot.
Társítsd hozzá az órát. Típus szerint, Illetve Az óra Saját Mac címének a megadásával.
Ez a Zepp alkalmazásban, illetve önmagában az órában is megtalálható.A böngészéskor kiválasztott számlap az alatta lévő menüben telepíthető lesz az órára, 2 módszerrel is. ( Download előtti fogaskerék menü )
1. Bluetooth telepítéssel: ilyenkor közvetlenül felrakja ( lehet lassú vagy gyors módszer - nálam általában mindegyikkel működik. Ha mégsem akkor a másikkal próbálom. )
2. "Replacing the standard dial" ennél ki kell választani a Zepp óraszámboltjából egy olyat amit nem használsz - azt lecseréli az alkalmazásban általad kiválasztottra. Utána a Zeppből felrakható ( az eredetit látod akkor is, de másikat rak )Remélem nem túl zagyva, ahogy írtam.
Még egyszer: Fontos a jogosultságok és a helyes Mac cím megadása !
Ha elakadnál írjál. Segítek a konkrét lépésnél.
-
benobi2
csendes tag
Ebben az érzékenység témában lehet valami. Lefrissítettem a Zeppet, aztán átnéztem a beállításokat. A csuklómozgatásos izé érzékenyre volt állítva. Áttettem normálra és lőn csoda, egy nap alatt már csak 2-3% közötti a merülés! Így fogja tudni megint a 30-40 napot.
Folyamatos blútúsz, 10 percenkénti pulzus mérés, éretsítések mutatása.
Amúgy az AmazFaces appal tetem fel számalpot és akkor a pulzusmérés megállt. Csak újraindítással javult meg. -
zseko
veterán
Készítettem egy új számlapot, kicsit hibás, kicsit kicsi, de még teszt verzió :)
[link] -
SzaboZE
addikt
Én is így vagyok vele, hagyok 1-2 hónapot a frissítés előtt, hogy lássam a vélemények alapján, hogy érdemes-e. Engem megtanított egy tavalyi frissítés erre, amikor szétcseszték az alvásmonitort. De mintha a legújabb verzióra is panaszkodnának páran.
@benobi: lehet, hogy azt változtatták, hogy érzékenyebb a csuklómozgatásra és ezért mondjuk 4x annyiszor kapcsol be a kijelző
-
SzaboZE
addikt
-
zseko
veterán
Én tavaly október óta nem frissítem az appot, pont emiatt, hogy most jól működik, gondolom ez kellene ahhoz hogy az óra is frissüljön.
Jó, de a 'normál' alatt mindenki mást ért szerintemNekem az 5 perces monitorozás, alvásfigyelés, ébresztő, napközben ha úgy van akkor visszaszámláló (mosás, főzés, bármi amihez használható, stb.), na meg a folyamatos BT kapcsolat az órával.
Amúgy engem se zavarna még a heti töltés, nemsokára újra elkezdek edzeni és akkor már úgyis jobban igénybe lesz véve, tehát a kisebb üzemidő borítékolható, a régebbi edzések alapján ez kb. 10-12 nap lesz. Ha naponta kellene tölteni mint a Samsungokat vagy az iWatch-okat, na az már zavarna, hiába akarják megideologizálni egyesek, hogy "hádde' fürdéskor felteszem tölteni, meddig tart".
Nem, a telefon mellett nekem ne kelljen még egy órával is azzal szarakodni, hogy vajon kibírja-e míg hazaérek. Én marhára élvezem, hogy elmegyek egy hét nyaralásra és rohadtul nem kell törődnöm azzal, hogy lemerül-e közben az óra -
Winnie The P
őstag
Üdv!
Szemezgeteg egy Gtr 2e-vel (igaz van egy Casio Wave Ceptor-om) az órát most a legjobb áron a Techkaptár nevű boltban lehet megvenni. Megbízható bolt?
Köszönöm szépen! -
benobi2
csendes tag
Épp az a lényeg, hogy mielőtt frissült a szoftvere, normál használat mellett, tehát 24 órában a csuklómon, mozgatásra 5 mp kijelzés, 10 percenként pulzusméréssel alig merült. Most meg olyan 4x-es sebességgel csökken a töltöttség, csupán egy frissítés miatt. Pontosan ugyanolyan használat mellett. Egyedül az éjszakai kijelző kikapcsolás van még beállítva, de az sem takarékosságból, hanem hogy ne világítson pofán, ha megmozdulok alvás közben. Amúgy ha hetente kell tölteni, az sem zavar. Legalább jobban észben tartom, hol a töltőzsinórja, nem úgy, mint előtte.
-
zseko
veterán
Én mondjuk örülnék ha egy telefon azért három napot csak kibírna töltés nélkül, vagy legalább kettőt, úgy, hogy használom is.
Az, hogy nálad 40 napokat elmegy az óra se feltételez túl aktív használatot, persze nem tudhatom hogy használod, nálam mindenesetre 22 nap megfogja, ha meg még edzek is, akkor a 12 nap. Ami persze rohadt jó eredmény, és tökéletesen elégedett vagyok vele. -
benobi2
csendes tag
Nekem az a lényeg, hogy mozgatásra lássam, ne kelljen két kéz hozzá meló közben. Amúgy én nem vagyok ilyen üzemidő fétisiszta, a technika tegye a dolgát, ne én kímélgessem. A telós topikokban olvasni a napokig működő telefonokról és kiderül, be hozzá sem nyúl az illető, nehogy merítse az akkut. Amúgy most 3 nap után 81% a töltöttség. Mintha lassulna a merülése.
-
benobi2
csendes tag
Azt meg tudjátok mondani, a Notifyvel feltett órala miért a negatívja a kiválasztottnak? A fekete alapon fehér számok elyett fehér alapon fekete számokat mutat az órám.
-
zseko
veterán
Nekem sosem ment el 32 napig se, bár elég sok minden be van kapcsolva, kivéve a mozgatásra történő bekapcsolás. A legutóbbi appfrissítést nem tettem fel, mert előtte több mint fél évig gyakorlatilag használhatatlan volt az alvási adatok, és sok hülyeséget mért, aztán egy sokadik frissítés javította, így most jó, ezért inkább nem is frissítem le.
-
benobi2
csendes tag
Sziasztok! Azért kerestem fel ezt a fórumot, hogy lássam, másnak hogy működik a cuccos.
Nekem 32 nap után 23%-on állt a töltöttség, mozgatásra kijelző működtetéssel, 10 percenkénti pulzus figyeléssel. Aztán jött a javítás valami bugok miatt. Rögtön 10%-ot esett egy nap alatt a töltöttség a 100%-ról, aztán a 4. nap olyan 74% körül járt. Szóval a napi 10% esés belassult. Újraindítottam, feltöltöttem. Most 89%-on áll pont két nap után. Kíváncsi vagyok, hogy alakul később, ugyanis előtte sosem figyeltem az akku merülést ilyen gyakorisággal. Annak örülök, hogy van más mód is a számlap cserére, mint a Zepp. Mert nem igazán találtam jól olvashatót az én szememnek. -
lck
senior tag
Nekem eddig [ez jött be legjobban.] December óta nem találtam jobbat.
Jut eszembe, esetleg valaki nem tudná magyarítani ?
-
-
Androkata
friss újonc
Sziasztok!
Ma váltam egy 2e tulajjá. Minden szuperül működik, egyedül a hőmérséklet mérője nem. Az óra 33 C mutat, a Zepp alkalazásban ugyan látom a hőmérséklet felületet, de az adatok nem töltődnek át az óráról az alkalmazásba. (Minden más adat szépen látszik, töltődik) mit nem állítottam jól be?
Köszi a segítséget!
-
Carline
őstag
GTR2e órát csak Notify appal használom és így nem frissül az óra (csak a Zepp csinálná)
Aki Zeppel használja és frisítette is meg tudná mondani melyik a legutolsó firmware?
Nálam az óra v1.4.2.02 verzión van. -
valaki1984
friss újonc
Sziasztok!
GTS2E vásárlásán gondolkodom. Az automatikus mozgásfelismerésről vannak tapasztalatok? Rendesen felismeri milyen mozgást végzek? -
SzaboZE
addikt
A BIP nem AMOLED
Most azt várod, hogy megerősítsük az aggályaidat vagy elfogadod, amit tapasztalunk?
A BIP egy teljesen más hardver, ahhoz felesleges hasonlítgatni. Nekem is volt és tudom mik a különbségek, ez az óra nem fog 40 napot menni állandó kijelzéssel, el kell fogadni. De nem is ez az ígéret. Nekem jelenleg 20-30 napot megy használattól függően. Ha a tied nem tudja, akkor a beállításokon kell tornázni (én 7 nap üzemidővel indítottam az első feltöltést követően).
-
Madoc
veterán
Gtr2e. Nem tudom hogy hozza majd az igért akkuidőket de tegnap kaptam és töltöttem fullra, éppen csak óraként használom értesítésekkel, ugyanúgy mint a bip-emet és már 76%-on van az akku. A bip 2 évesen is tudja a 40 napot, csak a rezgőmotor már gatya benne. Nem vagyok elégedett kicsit sem.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki a GTR 2e-t Apple-el, pontosabban Apple 13-al?
Az a bajom, hogy hektikusan működik a jelzés! Azaz hol jelez az óra, hol nem! Átnéztem a beállításokat, de semmit se találtam. De valaminek kell lennie ami miatt nem működik!
Köszönöm a válaszokat! -
Dimond G
senior tag
Milyen használni Apple-el a Zepp-et?
i13-as teló jön hétfőm és Amazfit GTR 2e órám van? -
zseko
veterán
Jól elb.szták a pár nappal ezelőtti frissítést, rosszabb lett mint eddig volt. Alvás felét már egyáltalán nem is mérte, ráadásul kínaiul írkált ott.
Szerencsére a tegnapi frissítés megjavította ezt is, és a nálam hónapok óta jelenlévő hibát is, legalábbis egy éjszaka után úgy néz ki, hogy végre újra normálisan mér.
-
Geni86
csendes tag
válasz
laszlodomoko #222 üzenetére
Köszi! Azon a néven kerestem ahogy fentebb leírták, nem tudtam, hogy ez az az alkalmazás. Mi band-hez használtam ezt de nem győzött meg...
-
lck
senior tag
Az alapértelmezett alkalmazás a Zepp. Az nálam a tegnapi frissítés óta épp most fosta össze magát. Teljesen fals pulzus és alvás adatokat hoz. Gondolom azért ezt hamar kijavítják. Sokan javasolják a Notify & Fitness for Amazfit- et. Ez fizetős. Én ugyan eddig nem használtam. De lehet rászánom magam, ha a Zepp sokáig gyengélkedik.
-
Geni86
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan érkezik egy ilyen óra és érdeklődnék, hogy melyik programot érdemes használni hozzá? Bíznék más tapasztalatában, mint végig zongorázni az összeset.
-
slice14
veterán
Zseniális... Frissült a Zepp alkalmazás, és azóta a pulzus és alvás adatokat plusz egy óra eltéréssel mutatja. Valamint a Google Fit-el való szinkronizálás sem működik rendesen (A lépés adatokat nemigazán viszi át jól.).
Ezután fogom figyelni app frissítés előtt a Play hozzászólásokat.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
mgTerminator #216 üzenetére
Ez jó hír! Köszi!
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Lehet nagyon amatőr kérdés, de szerintetek lehet Zepp-ben 2 órát beállítani egyszerre? Szeretett Stratos-om megérett a cserére, de nem szeretném végleg lerakni. Pl. túrázásnál vagy kutyázásnál még használnám, főleg a kijelző miatt, de főórának vennék egy GTS 2e-t. Szóval elvileg lehetséges, hogy pl. a pulzust vagy a megtett távolságot-lépést, két óra adataiból rakja össze?
-
Hatice.
újonc
Sziasztok! Nem tudjátok, be lehet azt valahogy állítani, hogy a telefonon (nem az okosórán) beállított ébresztőt megjelenítse az óra, és lehessen azon kezelni (szundizni vagy leállítani)? Apróság, de ez nagyon hiányzik.🙂
-
slice14
veterán
A GPS-t még nem próbáltam. A folyamatos pulzus, stressz szint és alvás monitorozást kapcsoltam be. Ill. az iránytűt kalibráltam be, bár azt nem hiszem hogy használom. A csuklón való hőmérésnek meg nincs sok értelme.
zseko: Pár nap alvási statisztikáit nézve nálam rendben mutatja az adatokat a Zepp, valamint a Google Fit-be szinkronizálva is helyesen jelenik meg.
-
slice14
veterán
A héten én is boldog tulajdonosa lettem egy szürke GTR 2e órának. Eddig nagyon tetszik. És már találtam is nekem tetsző számlapot az amazfitwatchfaces-en.
-
zseko
veterán
válasz
laszlodomoko #207 üzenetére
Töltésről sokat nem tudok mondani, sosem töltöm usb-ről, hálózatival pedig nincs gondom, teljesen feltölti, de ugye eleve más óra, nem ugyanaz, mint a tiéd.
Légnyomásról sem tudok sokat mondani, kevesebbet mér mint a valós, de mintha legalább következetes lenne benne.
A vibrálásra is csak feltételezésem van. Gondolom kisebb frissítési idő, hogy tovább bírja az aksi, és ez a nagy fényerővel párosulva okozhatja a vibrálást talán.
Én mondjuk nem használom az aod-ot, konkrétan felezi az aksiidőt, én legalábbis ezt tapasztaltam, és meg is marhultam volna, ha három naponta töltögetni kellene. Így, bár nagyon tetszett a GTS 2e is, és praktikusabbnak is tartom a kijelzőt az alakja miatt (sokkal jobb pl. sms-t, vagy messenger üzenetet, vagy úgy egyáltalán bármit olvasni a szögletes kijelzőn, mint a körön, és számlapot is egyszerűbb rendezni), de győzött a kétszer nagyobb aksi és a kétszer nagyobb üzemidő a GTR 2e-ben -
zseko
veterán
válasz
laszlodomoko #203 üzenetére
Nekem is GTR 2e van, mint SzaboZE-nek. Én a Notify-val tettem fel új számlapokat, és nem a gyárit cserélte le, hanem azok mellé rakta. Ha jól számolom kb. 8 saját számlap van fent, a gyáriak mellett.
GPS valóban ilyen, hm, tré, városban sétálva olyan nyomvonalat rajzol mintha odah.gyoztam volna a térképre...
Bluetooth számlapfüggő hogy mutatja vagy sem, én csináltam egy nagyon egyszerű számlapot, azon mutatja.
Ezt a magyar nyelvű Zepp-et nem igazán értem, tudom hogy régebben volt egyénileg lefordított változata, de én pl. a gyárit használtam mindig is, és mostanában már az is magyar.
A hőmérő az nem egészen az a fajta hőmérő, mint amit a lázméréshez használunk. Inkább csak egyfajta felületi hőmérő, valami ilyesmit ír az órán, mikor az info gombot megnyomom, ezért nem is a valós testhőmérsékletet méri. -
SzaboZE
addikt
válasz
laszlodomoko #203 üzenetére
Nekem GTR 2e van, de valamennyi rokonság van köztük. Nekem is elsőre pár napot ment, 6-7-et. Most ott tartok, hogy 12 nap után 61%-on van. Majd összeszoktok
Az óralap általában úgy megy fel külső szoftverrel, hogy valamelyik gyárit cseréli le a zepp appban, amit le kell szninkronizálnod az órával. Értelemszerűen a lecserélt lapot nem látod a Zepp szoftverben, mert alatta kicseréli az óralapos app, csak az órán fog megjelenni. Nekem egy szarvasos óralapot cserélget le, az órán rendesen megjelenik, de az appomban a szarvasosat jelzi. Töltés passz, nekem mindig 100-ra tölt és úgy is marad 1-2 napig használat alatt. A GPS-el nem mondtál újat, mindegyik így működik és persze zabálja az akkut. A BT kapcsolat meglétének kijelzése óralap függő, keress olyat, ami jelzi. Nekem vibrálás nincs, de az óralap hiba is lehet akár.
-
laszlodomoko
csendes tag
Hali tapasztaltabb GTS 2e tulajok!
Múlt hét csütörtökön érkezett meg az óra és az első tapasztalataimra szeretném, ha reagálnátok.
Előtte egy Band 5-öt használtam, de ebbe az órába beleszerettem.
Az alakja és a kijelzője élőben is gyönyörű, de:
Ugyan csak a második töltésén vagyok túl (majdnem minden bekapcsolva így bírt három napot)
úgy veszem észre, hogy USB-ről soha nem töltene fel 100%-ra. Töltőfejjel is csak akkor, ha az órát gombbal „kikapcsolom”.
Az órát always on display módban a digitális face-el használom, erős napsütésben vibrálnak a számok. A bekapcsolt képernyő mód már nem vibrál.
A GPS csak nyílt területen kapcsolódik, sőt a felhőket sem igazán szereti.
A magasságmérő csak saccol, a légnyomásmérő vagy kevesebbet mér, de lehet, hogy kis eltéréssel ugyanazt mutatja.
A hőmérő egy vicc. A sport módokkal és az egészségügyi résszel nincs különösebb bajom.
Az alváselemzés, légzésfigyelés szerintem rendben van.
Nagyon hiányzik, hogy a bluetooth kapcsolat meglétét nem mutatja.
A magyar nyelvű Zepp-el használom és csak onnan tudok másik face-t felrakni, külső app-ról nem jöttem rá hogyan lehetne.
Szeretném, ha a töltésről és a vibrálásról írnátok valami tapasztalatot, mert nem tudom eldönteni, hogy ezek hibák és visszaküldjem, vagy normális állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából minden maradt a régi mindkét esetben, csak kivették a WiFi modemet a jobb üzemidő érdekében, plusz kaptak egy hőmérséklet-szenzort.
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest