Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
kaszibat #1392 üzenetére
Sajnos nem azzal van a gondom, hanem azzal, hogy már nem 72, hanem 360 órát, azaz 15 napot kell várni bootloader nyitásra. Ezért próbálkoztam ezzel másik fiókkal való bejelentkezéssel. Tavaly Note 4-en, 4A-n nem volt ilyen, akkor csak három napot kellett várni, amin még túltettem magam, nade több mint két hét?
Kipróbáltam, hogy az új mi fiókkal jelentkezek be először, majd a régivel, de így sem működik Redmi 5A-n.
-
blash
tag
Mikor regisztráltad a másik mi fiókot, akkor nem kellett külön írnod a boot loader nyitás kéréséhez? Régebben volt ilyen, mikor regisztráltam. Mint például ebben a videóban két percnél: youtu.be/E_ujghcfSUA?t=1m59s. De most ezen az en.miui.com/unlock/ oldalon az Unlock now gomb ide továbbít: en.miui.com/unlock/download_en.html
Végigcsináltam többször is a két fiókkal: csak a Beállitások -> Fiókoknál léptem be a másodikkal, csak a szinkronizálás volt kijelölve, a tovább gombra nyomás után kikapcsoltam, de ez a hibaüzenetet kapom:
Current account is not bound to this device
A telefon az egy Redmi 5A, nem Note 5, nem is Redmi 5 Plus, de nem találtam másik topikot, ahol erről szó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elsődlegesen az indiai piacra szánják, dupla kamerás képességeit és arcfelismerő funkcióját emelik ki. Érkezett egy nagyon olcsó alternatíva is.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest