- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz szabi__memo #598 üzenetére
Mi 6X/A2:
"Xiaomi Mi A2 and Redmi Y2 may launch in India soon"
Display: 5.99-inch, 2160 x 1080, TFT
Processor: 2.2GHz, unknown (SD 626/660)
Memory: 4GB/6GB + 32(64)GB/128GB
Front Camera: 20MP
Rear Camera: 20MP+8MP
Battery: 2910mAh
Colours: Black, Rose Gold, Gold, White, Blue, Red, Pink, Grey, SilverAzért csak kell valami kompromisszum...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
szabi__memo
nagyúr
Nálam két dolog miatt jöhetne nála jobb:
- oled
- android oneAz igényeim nem nőnek annyival, hogy plusz igényeim legyenek addigra, és nagyon kicsi az esélye, hogy bármi a fentieket megadja hasonló árért. Semmi más nem érdekel, mert egyébként nekem tökéletes lenne.
a1/a2/note5-ből pedig még az nfc is hiányzik. az első 2ből meg a nagy akksi.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz szabi__memo #594 üzenetére
De miért pont a Mi Note 4? Miért nem egy másik? 3 éve az összes nyálad kicsurgott volna egy - mondjuk - Redmi Note 5-ért, ha létezett volna. De amire ideér a Mi Note 4, addigra az igényeid pont annyit emelkednek, hogy már épp az se fog megfelelni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #592 üzenetére
És még mire ideér, vagy egyáltalán kézzel fogható lesz... Mindig lehet várni újabb telefonra.
Régen voltak ismerősök, akik folyamatosan új gépet akartak venni ,de mindig vártak, mert ejj most jön az új generáció, akkor már megvárom, és megvárom, és megvárom.
Sose lett új gépük
-
-
Atus85
aktív tag
válasz szabi__memo #578 üzenetére
Nekem A1-em van 3000-es akksival és nincs nagy különbség akksi időben note4 4000-es akksi után, mert pont az Android one miatt nagyon jól van optimalizálva és nincs teleszemetelve a gyártók vackaival. Szóval az A2 3000-es akksival is nagyon jol fogja bírni.
-
addikt
Up tőlem is! :)
Bár jelenleg elégedett Mi A1 felhasználónak mondom magam, de eddig ez a Note 5 pro az, ami egyedüli csábítóerőként hat, főleg a hasonlóan olcsó várható ára miatt.Számomra szimpatikus az új generációs előlapi kinézet a méretekkel együtt, üzemidő is várhatólag parádés lesz.
Pedig nem vagyok nagy telefon váltogató, még fél éve sincs meg pedig az A1, korábban meg 2-3 évente váltottam csak telefont. Csak közben Xiaomi-buzi is lettem. :)
Nem lesz ez így jó. :) -
dragonfx
veterán
válasz Viktor0610 #573 üzenetére
De miert hova huzzak? Amig jon 10 vetelytars?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
cuccos19
tag
Nem játszom komoly játékokkal, három kártyajáték van rajta és annyi. Meg anyum is kb ilyen játékkal játszik a telefonon. Nem tudtam, hogy meríti az aksit az appok kilövés, de hát ez már úgy berögzült nekem, mint a szúnyogcsípés vakarása, pedig azt sem szabad... Szerencsére két napot így is vígan elketyeg a Note 3 Pro, van még bőven az aksiban tartalék.
Köszi az infókat! Akkor vígan megvesszük majd a 4/64-est, ha végre egyszer majd ideér. Anyumnak már váltós a telefon, nekem talán még kibír egy évet, majd meglátjuk, hogy mit hoz a 6-os széria. Ha semmi hasznosat, akkor meg már olcsóbb lesz az 5-ös.
[ Szerkesztve ]
Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.
-
titán
válasz cuccos19 #574 üzenetére
Nem piszkáljuk az Androidot. Az mindig tele fogja tölteni a RAM-ot. Addig nyit új alkalmazásokat a háttérben, és fagyasztja be őket memóriába, amíg van hely. 6 gigán 6 gigáig. Ne lövöldözd a taskokat, az csak meríti az aksit, mert újra meg kell nyitnia a kilőtteket. Nem kell 6 giga ram, ha nem játszol hatalmas memóriaigényű játékokkal.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
MODERÁTOR
-
cuccos19
tag
Anyum is, én is életünk első okostelefonját koptatjuk, anyum egy Redmi 2 Pro-t, én egy Redmi Note 3 Pro-t (kínai B20-mentes), szóval lövésem nincs róla. Én nem nagyon multitaskingolok, hacsak nem azt vesszük annak, hogy a kínai webshopok és valutakonverter egyszerre vannak megnyitva. Én mindig zárok mindet, pucolom a memóriát. Anyum viszont nem tud, vagy nem akar érteni ehhez, és mindig tele van fölösleges megnyitott alkalmazásokkal, és bár eddig ki még nem futott a RAM-ból, de sokszor nagyon kevés van már szabad, mire én odajutok, hogy rendbe tegyem neki telefonját (havonta egyszer, kb). Ezért kérdeztem leginkább. Azt meg megsaccolni sem tudom, hogy pár év múlva ugyanazok az alkalmazások mennyivel fognak több RAM-ot zabálni folyamatos frissítések, fejlesztések után, mint most. Mint mondjuk a Firefox PC-n (akár Windows akár Linux alatt). Vagy egyáltalán nem lehet ráhúzni ezt az analógiát az Androidos App-okra?
Másik Android készülékeket anyum nem kezelt, és nagyon megszokta a MIUI-t. Én meg szimplán utálom az összes többi Androidot (legyen akár vegytiszta vagy gyártó által kreált), alkalmilag használtam párat (céges telefon, stb), és idegesítő volt mindegyik (főleg az alkalmazás menü). Többen több helyen írták, hogy a MIUI memória kezelése nem az igazi. Mivel nincs nagyon összevetésem ezen a téren, így erről sincs tapasztalatom. De nem szándékozunk másfajta Androidra áttérni megszokásból, így vagy úgy, de marad a MIUI és a Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.
-
MODERÁTOR
-
dragonfx
veterán
még mennyit kell várni eerre?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Atus85
aktív tag
válasz szabi__memo #567 üzenetére
Mire ez elér hozzánk jó lenne tudni mi lesz A2-ben.
-
szabi__memo
nagyúr
Kiadta a Xiaomi a kernel forrását
-
Graphics
Jómunkásember
1 hónap, hogy fogom én ezt kibírni
Na akkor fog felpörögni a topic rendesen.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
cuccos19
tag
válasz kelzsoca #553 üzenetére
Mivel két-három évre veszünk telefont a családban, mennyire "jövő biztos" 4/64? Érdemes bepróbálni a kínai belpiacos modellt? Rámegy a Google Play store? B20 abban gondolom nincs.
-
demmer123
őstag
India Redmi Note 5 Pro és a China Redmi Note 5 méretűk egyformák nem?
Ahogy néztem teszteket csak a kamera változott a kettő között.Vagy tévedek?
Azért lenne fontos hogy egyezőek a mérete mert rendelnék Ebayről cuccokat előre hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest