Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
neoforce
aktív tag
válasz
demmer123 #439 üzenetére
Miért lenne angol menüs ha global vàltozatot megvàrod az ugyan úgy tartalmaz magyar nyelvet. Ez 230 meg 270 euros àrakat hagyjuk mert maximum Mi store àrak lesznek hozzànk olcsobban fog ideérni,1099yuan(54khuf) nagyàbol ez az àr lesz max 3-4 ezerel több a 3/32 esetében stb...
Az indiàban megjelent modelleket Meg a neveit felejtsük màr el mert az csak indiàban àruljàk! -
grafnet
veterán
válasz
demmer123 #377 üzenetére
100e biztosan nem lesz, mert az az árcédula a Mi széria ára.
Nekem a 3 GB-ból 600 MB - 1 GB mindig szabad. Jó az, ha sok van, de ha nem teszel bele semmit, akkor fölösleges pénz kidobás.
Van olyan játék, ami egyáltalán tud több GB-nyi adatot a memóriába tenni, s ott tartani?
A 6 GB-os 1 év múlva is különleges lesz. 2 év múlva is még tartani fogja az árát... -
haris
őstag
válasz
demmer123 #375 üzenetére
Szerintem igen, drágább lesz, mivel az A1 lassan kifutó modell lesz, és már csúszik lefele az ára,
...és igen erősebb a Note 5 Pro.
Kamera pedig szerintem hasonló, nem hinném hogy bármelyik sokkal jobb-rosszabb lenne a másiknál.
Meg lassan bejelentik az A2-t....
Úgyhogy ha jobban tetszik a Note 5 Pro, akkor azt vedd (majd ha megjelenik úgy másfél - két hónap múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elsődlegesen az indiai piacra szánják, dupla kamerás képességeit és arcfelismerő funkcióját emelik ki. Érkezett egy nagyon olcsó alternatíva is.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest