- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Maist
senior tag
válasz dragonfx #1294 üzenetére
Tessék, itt van színesben is, bocs az előbbi fakó képért:
#1310 wwenigma:
Ebből vágtam ki, és kicsit alakítottam rajta, ez az eredeti kép:
Olyan sokat szerintem nem alakítottam rajta, pláne nem amiatt, mert akkora probléma lett volna vele, hogy elővegyem miatta a fél millás programot, és a tanfolyamot, amit el sem végeztem, és a programnak sem fél millás verziója volt segítségemre, hanem a play-ről androidra letölthető ingyenes kiadása.
[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
válasz dragonfx #1294 üzenetére
Ennyiért, ez a kamera szerintem elfogadható képet produkál, de természetesen, ha részletesebben kifejtenéd mire gondolsz a "harmatgyenge" alatt, akkor azt elolvasnám. Fél álláson álltam meg a csúszkával például a telítettségnél. Kevés a szín? Akarod, hogy tegyek még rá? Netalán élesítsek még rajta? Levegyem teljesen a zajszűrést, vagy toljak egy kicsit fentebb külön a színzaj szűrő csúszkáján? Ez raw, -mint írtam-, lehet még alakítani. Mit szeretnél, mi nem jó pontosan? Csinálok belőle neked mindjárt olyat, ahol a levél a rózsaszín, és a virág lesz zöld, ha azt szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
nullpoint
őstag
válasz dragonfx #1229 üzenetére
Bl nyitás nem csak rom cseréhez kell.
Rootoláshoz is, az meg ahhoz is kell ha meg akarod nézni hogy valóban tudja-e a b20-at.
Rendesen letiltani fölösleges appokat, ugyanígy csak roottal tudod rendszerszinten blokkolni a nem kivánt url-eket.
Root kell a camera2api aktiváláshoz is, hogy a gyárinál sokkal szebb, de pöttyös képeket csináljunk a telóval. (legalábbis 5plusnál ez volt )Szóval a BL nyitás az első lépés hogy egy jobb készüléket csinálhass a meglévőből. Vagy téglát, ahogy sikerül.
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dragonfx #1139 üzenetére
Kérdezhetek? Neked a helyesírás direkt nem megy, vagy szar a billentyűzeted?
Nagy betűt tudod hogy kell csinálni? Lenyomod a SHIFT+a kívánt betű.
A pont meg olyan kis pont a billentyűzeten... Feltételezhetném még, hogy hülye vagy, de hát akkor kizárásos alapon csak a billentyűzettel van gond, és nem a fogaskerekekkel...
Szerk.: Nemhogy máskor, soha nem figyelsz erre...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
válasz dragonfx #726 üzenetére
Az nem stimmel, hogy az Eustock az egyik legkedvezőbb áru bolt aki van, míg az Alza mindenre akkora saját hasznot tesz, hogy már én érzem magam kellemetlenül azok helyében akik onnan vásárolnak.
Akármelyik Eustockos telefont megnézed alig drágább egy két ezerrel, mint bármelyik kínai oldalon. -
grafnet
veterán
válasz dragonfx #654 üzenetére
Csak trollkodsz!
Már vagy 2 hete ki van hirdetve az eustockos ár! Ami nem túl sok! Szerintem.
Azért a Mix 2s-t ne hozd ide! Az egy másik liga!
Az Opelt Astrat nehéz összehasonlítani egy B Mercivel! Lehet, csak nincs sok értelme.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz dragonfx #646 üzenetére
Nem muszáj várni, ha nem tudsz. Ez akkor lesz kész. Van már, egy csomó telefon a piacon (Xiaomi is), ha sürgős, azok közül kell választani. A telefon életútja majd akkor kezdődik, ha kézben lesz. Kit érdekel egy nappal azután, hogy egy napja még nem volt?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dragonfx #300 üzenetére
Miért szednék ki a piacról?
Ne halmozd a hülyeségeket. Akkor nyomás, vegyél OnePlus-t és a kérdés el van döntve. Sőt, ha már sokat adsz ki érte, és lúd legyen kövér, akkor szerintem egy 300 ezres készülék a sok, nem pedig a 100 ezer alatti.
@Terentius: Majd kiderül mennyi lesz, kár jósolgatni. 300$ még mindig csak 75-77 ezer forint, annyiért pedig 6/64 mobil nincs a piacon.
4/64-es 65 ezer forint lesz, szokásos Redmi Note áronsávban, 3/32-es ha lesz belőle pedig ez alatt.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz dragonfx #273 üzenetére
Te valami über okos legény lehetsz hallod! B20 rinya? Tudod Te egyáltalán, hogy mi az? Mert nem úgy tűnik nekem! Szal előbb érdeklődj nálad okosabbaknál mielőtt be ugatsz ide ilyen IQ fighter hszt!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest