- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvatti
tag
válasz dorika87 #5108 üzenetére
Nekem van, hogy egy kicsit később (fél-egy óra múlva) frissíti be a valós értéket, addig csal.
Végső esetben pedig tudod manuálisan szerkeszteni az elalvási/ébredési időpontokat, ha annyira zavaró a különbség.szerk.:
Kivéve óraállításkor, olyankor jó pár napig visszamenőleg hiába írtam át a valós értékre, mindig felülírta a saját értékével (1 óra csúszás).[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz dorika87 #5013 üzenetére
Nem vagyok nagy iOS mágus hol tudom a nyelvet atallitani?
A smartalarm engem is érdekel.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
andrisbandi
őstag
válasz dorika87 #4265 üzenetére
http://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/mi-band-2-aktivitasmero-reszletek
Ez gyorsan itt van.
Telót vettem már tőlük, egy hét volt.Kínából ingyen postával most több mint két hónap az átfutási idő...
Gearbest, Banggood stb..Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
-
fenky
tag
válasz dorika87 #1762 üzenetére
Olyan karkotot keresek, ami folyamatosan tudja rogziteni a pulzus szamot, es 1-2 napig tarolja is, ha eppen nem tud szinkronizalni a telefonnal.
A Mi Band 2-t, es az Alcor Move-ot neztem, de azoknal nekem az jott le, hogy csak akkor merik, ha megnyomom a gombot.
Az egyik hozzaszolo emlitette az ID111-et, ami felkeltette az erdeklodesemet. -
rover45
őstag
válasz dorika87 #1762 üzenetére
Cirka 3-4 hete rendeltem egy ilyen ID107-et illetve egy ID111-et (link1, link2.
A lehető legrosszabban jöttem ki belőle:
- buta voltam és figyelmetlen, így gyors DHL-lel rendeltem, ergo az extra szállítási díjon felül (+2500,-), rögtön ment a vámra a cucc (+8500,-)
- valahol azt olvastam, hogy Windows Phone-on FitBit-tel tudom őket használni, de nem támogatja őket.Vagyis volt jó drágán vettem két számomra nem megfelelő perecet Mondjuk Androidon és IOS-en is kipróbáltuk őket és tökéletesen működnek.
Az ID107-et már eltudtam adni (természetesen ráfizetéssel), de az ID111 még várja szerencsés gazdáját
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz dorika87 #1754 üzenetére
Szerintem ilyenkor nem az a 151ft a nagy kerdes hanem az ha nem tudod GB-s
pontokkal csokkenteni az arat es a posta meg rosszindulatu akkor a 25,93 ejrora
szamol neked AFA-t meg ugyintezest azt a kasszanal hagysz meg vagy 4000ft-otha viszont vannak pontjaid akkor 22eu ala viszed az arat es nem lesz SARC!
szamlakivanat a bankbol vagy a PP-s es vedve vagy az extra fizetestol....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz dorika87 #1750 üzenetére
nekem is..... de amerikai dollarban! esetleg atallitod ejrora? akkor: 25,93euro
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
ZolkoW
őstag
válasz dorika87 #246 üzenetére
nekem sima 1-es volt, zöld fény nélküli, csak hívásokra jelzett és ébresztett (meg néha elért lépésszámnál), és 45 nap is volt az üzemidő 10-15%-ig.
biztos a pulzusmérés is plusz fogyasztó, meg igazából semmit nem nagyon tudunk a belsejében a különbségekről elég csak egy máshogy megírt program...Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Patrol
tag
válasz dorika87 #246 üzenetére
Lehet pont a hívások miatti rezgések felezik meg neked az akkuidőt.
Nekem semmilyen app értesítés és hívás miatti rezgés nincs rajta.
Csak ébreszt, random amikor gondolja pulzust mér (naponta max 2-3x lehet) és a beállított lépés cél elérésekor rezeg. (max hetente 3x-4x)Így kibír 43-44 napot.
És az elején kevesebbet bírt, minden töltés után jobb lett az üzemidő. (eddig, aztán ez majd megfordul)
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!