- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Ez gyakori és veszélyes félreértés!
A "másfél méterig vízálló" kizárólag a statikus nyomásra vonatkozik (mozdulatlanul pihen az óra egy medence alján) - aminek a sokszorosa jelentkezik úszás, fürdés közben! (uis amikor mozogsz a vízben, nagyon gyorsan változik a nyomás, amire nincsen fölkészítve)
Ez a "másfél méter" a gyakorlatban annak felel meg, h kezet mosni még szabad vele, eső sem árt neki, de akár már zuhanyozástól is beázhat...Amiben már szabad úszni, az min. 50 m minősítésű kell legyen, ilyen a MiBand 3 is.
-
andrisbandi
őstag
Az fw update-et szokta ezzel a hiba jelenséggel kikényszeríteni a pánt (nem mér pulzust).
(A Mifit megtudja, h van újabb verzió, de a felhasználó nem engedi a frissítést.)Én még csak olyanról hallottam, h playes fw update után újra mérte a pulzust.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
andrisbandi
őstag
Ha playes Mifit van rajta, és fw update után megvolt a teló újraindítása, akkor tökéletesen kell működnie.
Ha mégsem, akkor érdemes kipróbálni egy másik telóval.
- Így rögtön kiderül, h a pánt jó e.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
távcsőves
senior tag
Nincs gond. Én a feleségemnek vettem, és nagyon bevált. Nem tudok tanácsot adni, mi illetve ő a gyári mi fit programot használja, szereti. Én javaslom, a nőknek biztosan jó ajándék. Nagyon szereti benne a rezgést hívás esetén, munkahelyén nem mindig hallja meg a telefont, vagy nincs is a keze ügyében. Amúgy tökéletes óra is, ezek a kalória "funkciók" pedig minden nőnek varázslatosak. Karácsonyra szerintem nagyon sok embernek jó ajándék ötlet is.
-
andrisbandi
őstag
Notify & Fitness problémám
- Ha régebben jól működött a telódon, akkor ki lehet próbálni a következő módszert;(adatok/beállítások mentése pl felhőbe, ha van ilyen a progiban)
A telóról pedig teljesen le kell szedni minden notifys adatot. "adatok törlése" "program eltávolítása"
Újraindítás.
Playes Notify telepítése.Így már nem tudnak belezavarni az előzőleg telepített Notify beállítások.
Prímán kell működnie.- Ha továbbra is problémát tapasztalsz, akkor a teljes gyalulást javaslom.
Lehet túl sok fajta pántos programot próbáltál ki, vagy az újabb/régebbi Mifittel nem tud együttműködni a Notify.
Első körben a Playről telepítsd a Mifitet, abban párosítsd, majd utána mehet a playes Notify.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én Huawei P8 lite telefonnal párosítom és az általad említett problémákkal nem találkoztam.
3.13.4 PRO Notify van fent, de korábbiakkal sem volt gondom. 0,6% az akkuhasználata és bár sokan panaszkodnak arra, hogy a Mi Band alkalmatlan a terhelés alatti mérésre én mégis kielégítőnek tartom.
1 másodperces mérésre állítottam edzéshez és amint elérem a felső pulzusértéket azonnal jelzi is, hogy ideje lenne visszavennem a tempóból.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Biztos bugos az app, amit nem is a Xiaomi csinált, de azt ne kend a karperecre.
Egyébként meg nincs értelme pulzust mérned vele edzés közben, mert nem lesz pontos a mérés, vagyis kidobhatod az eredményt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tamás34
senior tag
Szia!
Én is megvettem! A szívmonitor kivan kapcsolva, de ettől függetlenül most már csak néha méreget! Köszi a választ!
dioka7: Kipróbáltam az alvás részét, nekem működik! Mély alvás-Könnyű alvás-Teljes alvási idő-Ébresztést is mutatja grafikonnal!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nekem is volt hasonló gondom, de mióta betartom az előírást és ezzel kezdem reggel a szinkronizálást jól működik és sokkal pontosabb rálátást enged az alvásra. Az alvás közbeni felébredést is pontosan regisztrálja.
A lényeg, hogy reggel ezzel szinkronizálj elsőnek, és várd meg míg végez, majd nyomj rá az alvás mutatására, és ott szépen feldobja az alvásod kiértékelését. Két variáció van a státusz módra (change sleep mode), amit alvás fül alatt legalul lehet átváltani.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Tamás34
senior tag
Még nem tudom, ma töltöttem le, holnap reggelre kiderül! Kezdem megszeretni ezt a kis kütyüt! Sajna már egy-két kis mikró karc van már rajta, nem zavaró, remélem minél
hamarabb megjön rá a fólia amit rendeltem!LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...