- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
szaszapi #861 üzenetére
Tisztában vagyok vele, és mióta android van, custom romokat használok, csak belefáradtam.
Egy 40-50 ezer forintos telefonnál (note 4x) azt mondom nem kell aktív global rom support, megoldom magam.
De egy flagshipnél én elvárom, hisz nem csak a vasért fizetek, ha így lenne, akkor megvenném a legolcsóbb Snapdragont jó kamerával és kész.Xiaomi is nehezíti a romolásokat, bootloadert se 5 perc megnyitni már, sőt, tehát akkor joggal várom el, hogy legyen aktív frissítés legalább havonta 1.
(#864) hroberto
Annó a Mi9 topicja is tele volt hibákkal megjelenés után 4-5 hónappal, azok másoknál is megvoltak. Camera egy picit sem javult 1 év alatt, Samsungnál (húgom) szemmel láthatóan szebb képeket csinál 1 évvel a megjelenés után. Ezért írtam, hogy Xiaominél kicsi az esély, hogy javulni fog, Samsungnál pedig borítékolható, hogy javítják. -
Karavik
veterán
válasz
szaszapi #703 üzenetére
Írtam Gearbest-nek és ők biztosan állítják, hogy a náluk forgalmazott Mi10 telók mind dual nano SIM-esek:
"Your original question is: "Official Global Xiaomi specification says both Mi10 and Mi10 Pro have only Single SIM (Single Nano SIM slot). In your product description there is Dual SIM (2x Nano SIM slot). How can it be?"
Here is the answer from Our Customer service Team:
Hello Viktor, it has 2 x Nano SIM Slot."
-
NemMo
őstag
válasz
szaszapi #696 üzenetére
Valaki itt linkelt egy leírást, hogy csak az olaszországi telók lesznek single simesek. Mindegy, majd kiderül, ha forgalomba került. Az biztos, hogy a többség nem fogja elnézni 350ezer forintért a xiaomi együtthatót teljesen érthető módon. Én erre vagyok igazából kiváncsi, hogy ebben is prémiummá válnak-e. Igazából nekem soha nem volt komoly szoftveres gondom a számos xiaomi telefonommal, de attól még sok más embernek igen
-
BullZeye
veterán
válasz
szaszapi #680 üzenetére
Valóban, megzavart a dátum, gondolom gearbest sem 100%ban megbízható, de itt a sima Mi 10-re dual simet ír.
Alzán is dual sim szerepel, de még nem kapható náluk.
GSM arena is dual simet ír.Meg úgy neten rákeresve máshol is az szerepel, és azért nem sok single sim telója volt Xiaominak, honnan van az infó, hogy single simes?
szerk.
Ja látom, hivatalos oldalon, hát fura, kíváncsi leszek rá.szerk 2.
Itt egy teardown, ahol 2 sim van benne. -
enginev3.0
félisten
válasz
szaszapi #277 üzenetére
Nem mindegy a hiba mértéke
Pl egy fényerőszabályzó hónapokig hibás működése, vagy közelségérzékelő stb... amit a lehető összes fórumon jeleztek a felhasználók, azért az már súlyosA megszámlálhatatlan rammal rendelkező telefonok esetén meg még mindig aktuális a 10 évvel ezelőtti android fjúcsör hogy zárjunk be amit csak lehet, igen csak idejét múlta, és erre is piszok sokan panaszkodnak, mindhiába
Nálam ezekből jön le a fejetlenség ami a xiaominál van, lehet a hatalmas termékpalettának köszönhetően...
Ja és mindez egy akkori Mi 8 csúcsmodellnél volt
Plusz, igenis elvárom hogy frissüljön az android, és ne fél évvel később
Mi 8 most kapja meg a 10-et, én megjelenés után megkaptam egy héttelu.i.: és én már vagy 3x visszatértem a xiaomihoz, sosem a legolcsóbb készülékkel, de mindig ilyenekben kellett csalódnom, mondjuk régen még a kamera lemaradás is zavart, de abban szépen felzárkóztak, bár a részletesség szerintem még elmarad a többiektől, de szépen haladnak
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szaszapi #260 üzenetére
"akik romolgatnak, azoknak az az első dolguk hogy a gyári miui rendszert töröljék, és helyette valami costum romot tesznek fel, ahol vagy működik minden vagy nem."
Szerintem jóval nagyobb tábor az, aki ugyanúgy MIUI-t tesz vissza, csak china alapút, ahol nem hogy kevesebbet és ne működne minden, hanem sokkal jobb is..
PE valóban lassan hegesztődik, de közel sincs akkora tábora, mint a china alapúaknak.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
szaszapi #149 üzenetére
Minden lényegi infót lehet tudni a nagyobb frissítésekről. Mit kellene még leírni?
Romok között meg miért kellene válogatni? Ez nem Xiaomi, ahol túrni kell a netet olyan után, ami jó is.
A gyári rom tökéletes.Ja hogy azért szar a Samsung, mert 1-2 hónappal később adja ki a frissítést.
Én meg már valami komoly érvet vártam.
Kint van már a Mi8-ra is...Ahogy az összes 2018-as Samura is.
Nem tudom ezzel mit akartál mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak jobb, drágább is lett elődjénél az új széria, cserébe persze benne van minden, amit egy 2020-as csúcsmobiltól várhatunk.
- Politikai mémek
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Asustor NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest