- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Hello. A oneplus 8 pron is megy ugyan az a g cam ami a Mi 10 prón?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
MCs88
aktív tag
Vodafone-nál komoly probléma van a fejekben, Síma Mi 10 feltöltőkártyás csomgban 419790 Ft
-
Tiger.
nagyúr
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Szerda óta én is csatlakoztam a klubhoz, akkor még azt hittem csak adom tovább a telefont, mert beszámításból került hozzám..
Pixel 4 XL-t használtam előtte, de annyira megtetszett, hogy a Mi 10 marad.. Gyári appal is elég jó képeket csinál, de Gcam-al és megfelelő Configgal, még a Pixelt is veriOppo Find X8 Pro
-
NemMo
őstag
Jól leült a topik. Nem tudom mennyire jön be a xiaominak ez a nagy áremelés. Ha az itteni tulajok számát nézem, akkor nem annyira. Persze ez valószínűleg nem reprezentatív
-
Bagoly01
senior tag
válasz
leslien #1016 üzenetére
Szerintem jó képek. Nem tudom hogy mi 10-nél mennyivel lett másabb
a hdr feldolgozás, mert az összes eddigi xiaominál valahogy rosszabb
eredmény jött ki mint amikor ki volt kapcsolva, legalábbis nálam. Gyanítom, hogy a lépcsőházas képnél, pl aktív volt. Kapcsold ki az automata hdr-t.[ Szerkesztve ]
-
EstherD
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki Gearbest-ről sima Mi 10-et? -
dbius
veterán
-
dbius
veterán
Pont kérdezni akartam, hogy valaki nem rendelt-e Alzáról Mi 5 - nem pro - telefont, mivel ott eddig dual simesként voltak feltüntetve a leírásban, legalábbis a többségük (a sima, nem pro verziók közül a 256GB háttértáras verziók).
Nagyon tetszene a telefon, minden benne lenne, ami nekem kellene, de mivel mindenütt azt olvastam, hogy a global verzió 1 simes, nekem pedig dual sim kellene, ezért nem rendeltem meg tőlük.
Most pedig látom, hogy reggel óta az összes készüléknél átírták a leírást single sim-re és az árak is változtak.
Közben egyébként figyelemmel követtem az xda topikot is, ahol tárgyalják, hogy dual simmessé alakítható romolással és sim tála cserével, de hát na, ennyi pénzért a hátam közepére sem kívánkozik sufnituning.
Így marad a várakozás, kíváncsi leszek a K30 Pro global verziójára, ami elvileg Poco F2 Pro néven jön.
-
leslien
nagyúr
Telenor nem működik rendesen ... akadozik a hívás is..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White #996 üzenetére
Végül is ezt a SD865 SoC hivatalos specifikációja tartalmazza: 5G Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ X55 Modem-RF System: [link]
Lényeg, hogy ez olyan korlátozás, ami nem a ROM függvénye. Eddigi B20 nélküli Xiaomi tekókon se sikerült még soha senkinek unlockolni B20-at
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Mert ez nem rom függő, hanem SoC. China Mi10 verzióban lévő SoC pedig nem támogatja B20-at. Ez licence köteles tehát anyagi vonzata van a telefon gyártókat illetően és Xiaomi nem fizetett érte, mert a China piacon értelmetlen lett volna B20 támogatás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Claudio
csendes tag
Xiaomi.eu fórumon azt írták hogy a kínai változat is tudja a B20at csak szoftveresen van lebutítva. A xiaomi.eu rommal tudja a b20at is.
Elvileg letesztelték.
-
EstherD
csendes tag
Bocsi, hogy "közbe szólok", de én nem az alapján ítélném meg a Clearplex fóliát, hogy nem üveg, sőt..
Pár napja kollégám telefonja biciklizés közben a tartóból egy gödörnél több métert repült hátra, természetesen pofára.. Semmi baja nincsen. Ha egyszer végre a Gearbest, a DPD és mindenki más is úgy gondolja, hogy elér ide várva várt Mi 10-em, csak Clearplexet rakatok rá -
Noukoum
veterán
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
BullZeye
veterán
válasz
SamiCsillag #980 üzenetére
Azóta sincs hivatalos tájékoztatás, hogy miért döntöttek így, csak találgatások.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz
SamiCsillag #978 üzenetére
Állítólag szoftveresen van letiltva. Romolva és ebayről rendelt sim tálcával 2 simes.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Zsoleszhun #974 üzenetére
Köszi!
Ezek tényleg 1 simesek mind? -
NemMo
őstag
válasz
Zsoleszhun #966 üzenetére
A mi 10 nagyon rossz, de a mi 10 pro viszont a legjobb.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
SamiCsillag #973 üzenetére
(igen látom már itt nincs sima, csak pro és 5g)
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt, ahol összetudnám hasonlítani a sima Mi 10-et (8/128) a Redmi K30 Pro zoom-al? -
leslien
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #966 üzenetére
igen észre vettem ezt a problémát...pedig a fő kamera ua.. viszont a Gcam al abszolút nincs probléma..
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Szerintem egyértelmű melyik a legjobb
¯\_(ツ)_/¯
-
leslien
nagyúr
Pólusban Samsung mellett. uv üveg,passz h melyik..,de van még nekik.. 10k nem olcsó(MM 8900 és nem üveg) ,de karcos kijelzőt nem jó bámulni .. egyelőre jó így majd ha lesz jobb akkor veszek rá..
nem teljesen hajlik rá..[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
kíváncsi leszek a 4k60fps nek adnak majd stabilitást..?! picit kéne csak rágyúrni... egyébként teszi a dolgát ahogy kell a Gcam sem akadozik...
-
leslien
nagyúr
válasz
hroberto #956 üzenetére
egynapos használat 5,5 órás kijelző idő simán megvan...
fontos infó....
üvegfóliát tettek fel nekem Samsung Galaxy S20 plus jó rá...
pont jó,h kicsit kisebb mint a Samu így nem nyomja fel a gyári tok... [link][ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Állítólag 8/128GB variánsba LPDDR4 RAM került LPDDR5 helyett
Z-RAM appal tudjátok csekkolni...Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
ferrari1
őstag
Protectionfilm kínálatában van hajlított, teljes felületen tapadó üveg. A legutolsó rendelésemnél Samu Note 10 +ra
viszont csak a kereten tapadó változat jött, ami nem tetszik. Onnét veszek majd ha lesz rá, mert most csak keretes ragasztós van sajnos. Vagy Media Markt okospult -
Karavik
veterán
Gearbest-en Mi10 Global 680 USD alapáron
Mi10 Pro Global nincs, eltűnt a honlaprólXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
ferrari1
őstag
Régen írtam a fórumba sajnos. Csatlakoztam én is egy sima 10-es példánnyal próba képpen, de lehet marad is. ... hogy is mondjam...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
ezt ide is [link]
tudni kell az Exynos nem tartozik a kedvenceim közé...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
BullZeye
veterán
-
-
bubu256
tag
Most meg azt írják az XDA fórumban hogy a xiaomi.eu rom felrakása után a *#06#* kódra 2 imei szám lesz!
[link][ Szerkesztve ]
-
-
leslien
nagyúr
Xiaomi Mi 10 5G bemutató
-
Zsoleszhun
addikt
-
leslien
nagyúr
hova érdemes írni melyik FB csoportba a fóliával kapcsolatban?
mert ahogy nézem jóformán egy magam vagyok ...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Karavik
veterán
GB oldalról eltűnt Mi10Pro...
-
leslien
nagyúr
nincs véletlen érintés... stereo az hozza amit kell !volt nálam egy S20 plus és nem érzem azt,h ez silányabb minőség lenne...sőt..kamera az használható ,de kell javítani... itt lehet javítani...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
pár vegyes kép .. van benne minden Gcam is ... gyors volt és a legelső Gcam ami rajta van.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #913 üzenetére
Na, hát akkor igencsak aktuális ez a friss, ropogós, fél órás mobilarena cikk.
[Ezekkel az újításokkal futott be a MIUI 12] -
Zsoleszhun
addikt
-
deltaa97
tag
válasz
Black&White #905 üzenetére
Igen, ott néztem. Akkor ennél a random kínai reklámoktól nem kell tartani? Illetve rendes global módjára frissül?
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
deltaa97
tag
Sziasztok!
Most látom, hogy AliExpressen a Global Mi 10 8/128 600USD (+30 a DHL EU Shipping). Erre szeretném lecserélni a Mi 8-at.
Kérdésem az lenne, hogy ez a verzió is tele lehet kínai reklámokkal (anno a Redmi Note 4-el így jártam)?
Illetve milyen hátulütők lehetnek még?
Gariztatás annyira nem fő prioritás, mert eddig telefon a kezeim között még nem ment tönkre (*kopp-kopp).Előre is köszönöm a válaszokat!
Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
leslien
nagyúr
válasz
SamiCsillag #901 üzenetére
mi a legfőbb indok ?
-
SamiCsillag
senior tag
Végérvényesen lemondtam a MI 10ről és a Pro-ról is. Minden reményem a K30 Pro Zoom-ban van. Nagyot csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak jobb, drágább is lett elődjénél az új széria, cserébe persze benne van minden, amit egy 2020-as csúcsmobiltól várhatunk.
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest