- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Borify Péter #42 üzenetére
Igen, én is ezt hiányolom belőle, de nagyon.
-
Borify Péter
aktív tag
dekoratív telcsi
kár,hogy nem autofokuszos -
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #34 üzenetére
Így akkor tényleg érdekes.
-
joey04
titán
Pedig már úgy gondoltam, hogy a SE kezd magához térni. Erre kijön ez...
-
copin
őstag
Emiatt ők csinálják a legjobb ff kamerákat. Jó lenne gyakrabban tapasztalatot gyüjteni az af kamerás telefonok világában is.
90%-a fix fókuszos
Ha azt akarod hogy ez fordítva legyen, akkor nem szabad ebbe beletörődni. Kezdésnek nem veszünk ff kamerás telefont és máris feladtuk a leckét a gyártóknak!
-
G.FeT
tag
Végülis igaz. A SE-okat mindig cikizik emiatt. És teszem ezt én is sokszor. De engem éppúgy zavar, ha egy Nokia, vagy Samsung, stb. modellből hagyják ki. És ebbe se ártott volna, de hát ez van.
Ez a telefon pedig nagyon szép. A Sony Ericssonban ezen a téren már úgy látszik, nem fogok csalódni. -
Ricardo
titán
válasz
AMD Power #23 üzenetére
Valahol jogosnak érzem, valahol meg túlzott elvárásnak. Pont előttem írták hogy a telefonok 90%-a fix fókuszos. Az SE-vel szemben ez már elvárás. Ha megnézzük akár a Samu, akár a Nokia telefonjait, bőven akad közöttük Af nélküli ketyere. Néha felmerül hogy hiányzik, néha nem. Egyedül az SE készülékei esetében merül fel minden esetben.
-
Otisz
őstag
Stílusos készüléknek tűnik. Ha már viszont kamerás, akkor legyen már autofokuszos...
-
coyote55
őstag
Látom, csatlakozóból jó nagy raktárkészlet van még
-
plus44
veterán
Igazán tetszetős modell.
-
Ricardo
titán
Jó lett. Az aktív készenlétnek örülök. Kicsi, minőség is megvan. Így elsőre minden ami kell benne van.
-
yorka
tag
Nagyon, de nagyon szép! Minden hiányossága ellenére szerintem sikeres lehet. Lássuk be, hogy az átlag mobiltelefon használó nem ugyanaz, mint az átlag mobilarena fórum olvasó, és ugyanígy az átlag igények sem egyeznek meg a fórumozók elvárásaival.
Ezt a telefont el fogja adni a külső, az anyaghasználat, a minőségérzet, és a ha az SE Magyarországnak van egy kis esze, akkor ügyesebben nyomja majd a szolgáltatóknál és a médiában. -
EczkE
veterán
szép külső. a belsőre is oda figyelhettek volna egy kicsit jobban.
de szerintem ettől függetlenül sikeres lesz, persze csak akkor, ha nem aranyban mérik majd az árát.
én csak ettől félek
-
mark75
senior tag
Elég jó külső,tetszik
A belső már nem annyira. -
hemaka
nagyúr
Aj, miért slide?
Meg ha slide, akkor miért ilyen kicsi a kijelző?
Pedig a formaterve igaz sablonos, de ennek jól áll.
-
nem is rossz
végre normális gombokat kapott
egy t280i van nálam, aminek a navigációs gombjai valami förtelem.
azok a kiálló pöcök.... -
HardSanyeee
őstag
A K850/W910/W960 trió bejelentése óta (tehát a média menü kezdetével) az alsó kategóriát kivéve minden modellbe kerül MegaBass. (Vagyis azokba sincs amelyikbe már Clear Bass kerül.)
Amúgy a T270-et visszavonta a gyártó. Csak annyi különbség volt a T270 és a T280 között, hogy az utóbbi kapott egy 1.3-as kamerát, míg az előbbi nem, ezért a gyártó úgy gondolja, hogy azt vissza is vonja. De erről van is hír itt Mobilarénán
[link]
-
orbano
félisten
tetszik. kicsit talán vastag, lehetne picit hosszabb és vékonyabb
-
Killing
addikt
Kíváncsi vagyok mennyiért osztogatják.Ilyen nekem is kell!
-
LEFTHORSE1
őstag
Ez szép, és nagyon apró
-
Úgy tűnik az M2-nek befellegzett végleg...
-
Dare2Live
félisten
Néha az 5800 és Omnia mellett visszasírom a P1et....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest