- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jován
csendes tag
sziasztok, azt kérdezném, ez a teló melyik nokia "vetélytársa"?
Mert már nem kapható szolgáltatóknál a G502, viszont vennék újonnan k.függetlenül, ha nem túl drága a nokiához képest. -
japi
tag
Jó kis telefon,érdemes megvenni,föleg ha adnának ki frissebb SW-t rá akkor mégjobb lenne.Valahogy ennek a SW-röl megfeledkeztek a gyártók.
-
Lilestorm
csendes tag
Hali mindenki!!
Kinéztem magamnak egy ilyen telefont,lehet kicsit off leszek,mert nem magával a telefonnal kapcsolatban van a kérdés igazából...
Szóval,a T-nél néztem ki egyet,de sajnos az oldalon azt írják,hogy jelenleg nincs raktáron,hamarosan érkezik.Telefonon is azt mondták,hogy amíg nincs levéve egy az egyben az oldalról,addig jöhet,de semmi konkrétat nem tudtak mondani,lehet egy hét,lehet egy hónap...Én egy hete nézem naponta párszor,de csak nem akar érkezni...
A kérdés,hogy ti voltatok-e már így bármilyen mobillal,és akkor mennyi idő alatt hoztak,vagy hogy ezt a telót még hozzák-e szerintetek egyáltalán??
Kösz előre is.
-
Lasy
veterán
szép, de csalodtam benne egy picit.
-
zsoltika78
csendes tag
Szép teló!
-
Lasy
veterán
szerintem hivd fel a 1270et és megtudod.
-
messias2
tag
válasz
wandor0930 #96 üzenetére
hali
nekem csak t-mobilos van de mindenütt ugyanazt adják hozzá szerintem
töltő+headszett mindenképp ritka ahol még memóriakarit is adnak hozzá -
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen telója vodásban?
Arra lennék kíváncsi mit adnak hozzá. -
messias2
tag
nem rossz téma
-
Lasy
veterán
én nem bántottam, csak kiábrándúltam belőle.
de jelenleg így néz ki a telóm. -
messias2
tag
hát amit olvastam a készülék lealacsonyitásról az nagyon elszomoritó
én azért azt nem mondanám hogy olyan visszamaradt készülék ugyanis csak a fénykép minőséget teszteltem egy G502 és egy samsung D900i között és az élmény az hihetetlen
nem akarok semmi lealacsonyitást se dicsőitést de a G502 2MP-je 6xszor oda verte a 3,2Mp tisztaságát.és mindössze csak 1600x1200-as verte a 2048x1536-os felbontást
hát ez a gáz(monitoron volt tesztelve a két kép tisztasága)és még zoom sincs rajtaXD
szóval nem kell bántani szegényt -
Lasy
veterán
ez nem feltétel. pl a k660 ugyan ebben az árban van és 1 fokkal jobb is.
-
Viktor89
aktív tag
Legjobb ár/érték arnáyú telefon
-
Lasy
veterán
Persze kicsit lejjebb találsz egy a2uploader progit és csatlakozás után az ifs/setting/camera mappába bemásolod. És kész.
-
kicsijoe
csendes tag
letöltöttem a cam drivert.megmondanád hogyan tudom aktiválni?
-
messias2
tag
ezt a csere dolgot csak ugy felhoztam nem gondoltam komolyan a kamera cserét
köszi a tippet de még csak most lesz 3 hónapos a teló szóval még jegelem a garivesztést -
bubuka71
aktív tag
válasz
anonymus98 #75 üzenetére
Hali ! Gyors a net rajta ? Milyen a kijelzője ? Nem tudtam venni még sajna .
-
anonymus98
csendes tag
Azér ne tolongjatok!!!!
-
anonymus98
csendes tag
Megjött a teló. Naon jó ,korrekt telcsi!Ha valakinek bármien kérdése van a telóval kapcsolatban, bátran írjon!!
-
kicsijoe
csendes tag
Hellósztok! Én március 29én vettem egy ilyen készüléket 14 EZER FORINTÉRT!!! dominó csomagban.
"Hali !!!
1.Mennyi az életkora ennek a telónak (kb)?
2: Szerintetek G502 vagy LG KE970?
3:Mien az anyagja?Mármint recseg? (G502)
4:Azt is olvastam hogy szar műanyag a billentyűzet.(G502)
Ennyi lenne... ha még eszembe jut vmi még írok!
Válaszoljatok lécccci!"1.Életkorát nem tudom :-),biztos sokáig és az akkuja is jól bírja folyamatos használat mellett is.
2.Szerintem G502,kezdve a koszolódástól,a multimédián át a kezelhetőségig mindenben jobb.Van egy Ku970 nevezetű is ami ugyanaz,csak frissítve lett a bugoktól.Még azon is elgondolkoznék hogy meiket vegyem ha ugyanannyiba kerülnének,de a ku970et nem lehet sehol sem kapni ha jól tudom.
3.Az anyaga kiváló,kellemes a tapintása(én véleményem),és nem recseg,talán lehet valamit hallani amikor bedugom erősen a csatlakozót.A hátlapja is jól megvan csinálva.
4. a billentyűzete teljesen jó,nekem ezelőtt joystickosom volt és nem is volt nehéz megszokni. Én nem bánom hogy ezt vettem ennyi pénzért.Nagyon jó videót is csinál,ja és nem értem hogy a tesztben miért nem kapott különösen ajánlott plecsnit :-(
ui: aki ilyet vesz,vegyen hozzá egy adatkábelt(mindegyik jó bele,mint pl. az én k510i-mből való),és egy M2 (memory stick micro) kártyát mert nincs alapból a csomagban...
-
anonymus98
csendes tag
Heló.Köszi a korrekt választ! amúgy most pénteken hozták, de nem voltunk itthon,így hétfőn hozzák ki. Hurrá!
-
BlackBird98
csendes tag
válasz
anonymus98 #70 üzenetére
Szerintem 3-4 hét múlva netán 1 hónap.A netes renedelések nem mindig megbízhatóak.Anonymus98 ha nincs a raktáron akkor a t-mobile-nak kell beszereznie.Szerintem tartsd magad az 1 hónaphoz.És egy korábbi hozzászólásodra is válaszolok.Nem recseg de műanyag.
-
anonymus98
csendes tag
Én is rendeltem egy ilyet. Szerintetek mikor fog megérkezni?... Mert még nincs raktáron..
-
n@p@lm
őstag
0 forintért megéri?
most rendeltem egy példányt. -
Rickazoid
addikt
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Köszi!
-
-
Rickazoid
addikt
Tudja valaki (biztosra), hogy elbír-e 2 GB-nál nagyobb memóriakártyát?
-
anonymus98
csendes tag
Hali !!!
1.Mennyi az életkora ennek a telónak (kb)?
2: Szerintetek G502 vagy LG KE970?
3:Mien az anyagja?Mármint recseg? (G502)
4:Azt is olvastam hogy szar műanyag a billentyűzet.(G502)
Ennyi lenne... ha még eszembe jut vmi még írok!
Válaszoljatok lécccci! -
okib4100
aktív tag
válasz
anonymus98 #53 üzenetére
Végül vettél ilyet?
Ha igen, meg tudod nézni, h zenehallgatás közben van e sisegő alapzaj rajta?
Az elmúlt 1,5 évben egy w200,w300 és w910-től is többek között emiatt (vagy a kényelmetlen gombok miatt) kelett megválnom.A másik jelöltem a Nokia 5310, az is jó árban van most a TRE-nél. Bár lehet akkor járnék a legjobban ha végre megvenném azt a fránya iaudio U3-at....
-
Lasy
veterán
válasz
anonymus98 #55 üzenetére
ha nem kérsz hozzá kártyát, csak a telefont veszed náluk függetlenül akkor a listaárat kapod. tehár 29000.-
-
copin
őstag
válasz
anonymus98 #55 üzenetére
Webshop egyedi ajánlat
Vagyis ha a neten rendeled meg, akkor olcsóbb.
-
válasz
anonymus98 #53 üzenetére
-
anonymus98
csendes tag
Hali! Azt szeretném megtudakolni hogy:
-Milyen a hangzása a telónak(mármint zenelejátszáskor)?
-Joystick-a van vagy nem?
-A T-Mobilnál az üzletekben biztos 19 rugó?
Lécci válszoljon vki!!! -
Számomra könnyen használható (tulajdonomban nincs, csak próbáltam), a T280 számomra már kicsit kemény volt és nem olyan jól gépelhető - nekem a K320 az etalon.
Ugorj be bátran egy boltba és kérd meg az eladókat, hogy megdolgozhass egyet, biztosan megengedik, de nem hinném, hogy csalódnál benne. A "hullám" csak segít a kezelésben, sztem praktikus.
-
anonymus98
csendes tag
Amugy a t-mobilnál Domino díjcsomagban 19 rugó!
-
anonymus98
csendes tag
Sztem jó hogy kiadták ezt a készüléket is. Az ára naon kecsegtető,de az a gombsor érdekes lehet .Amugy nagyon jó, a 2 megapixel-jével és a 240*320-as képernyőjével!
-
okib4100
aktív tag
Bonzsur
Kissé felhozom a topict.
Úgy hozta a sors, h a t-monál kell hűséggel telt vegyek, és ez van a legjobb árban (olcsóbb darabok közül, normál független árhoz viszonyítva)
Kérdésem az h a gombjai milyenek, mennyire jól lehet gépelni rajtuk?
Most egy vodás T280-at nyúzok és lehet h nagyon alapfunkciós készülék, de számomra etalon gombjai vannak. Alapvetően SE-kben utazok, de az elmúlt 1,5 évben többet a számomra megszokhatatlan gombok miatt adtam el (legutóbb a w910-et)
Ha a gombok jók, sztem meg van véve -
sanzi89
addikt
Nem tudom, hogy típus hiba-e vagy sem, de az enyémben az aksi a legkisebb mozgástól - értsd ha csak a zsebemben van és sétálok - kimozdul, és kikapcsol a teló. Pont ma fogom visszavinni a készüléketl kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak rá.
-
dextermorgan
csendes tag
Szerintem nem ratyi, nekem tetszik kivűlről-belűlről. Meg hát 18000-ért megérte...
-
Lasy
veterán
pedig most gondolkodtam egy ilyen telcsin, de amiket itt írtatok eltántorogtam tőle. :8
pedig a teszt tetszett.
t-mobilnál -
A T-nél most 4k a készülék. Ez kifejezetten kellemes ár, főleg, ha a hasonló árú készülékeket nézzük (N1680, E250)
-
badacsony
őstag
-
AMD Power
titán
válasz
grafikus17 #39 üzenetére
Lehet ,hogy sunyi de 30K-ért nem nagyon nem rossz kezdő árnak.
-
grafikus17
senior tag
A vodafone megint sunyiban felvette a listára, de még csak nincs is vastaggal kijelölve
"A" : 18.990.-
vitamax: 29.970.- -
AMD Power
titán
Csalódás. Azt hittem minőségibb lesz. De nem. Elég gagyi a gombsor műanyaga.
-
copin
őstag
válasz
Nokia...... #29 üzenetére
Gondolom ezt úgy mondod, hogy már vettél idén 6-7 új SE telefont idén, mert akkor igazad, különben pedig hülyeség, mert ugyebár egy újszülöttnek minden vicc új, de te már nagy SE gyüjtő lehetsz ha ilyen kommentet eresztesz ide.
AMD Power Férfias és komoly? A PSG-1 férfias és komoly, de ez...
bocsi
-
AMD Power
titán
válasz
Nokia...... #29 üzenetére
Erre van egy nagyon jó vásárló réteg. Akinek igényes férfias komoly telefon kell annak ez nagyon jó választás.
-
Nokia......
tag
Milyen vastag ez
Milyen a gomsor?
Nincs benne semmi új fölösleges
-
copin
őstag
A Sony Ericsson mindig női neveket használ a fejlesztés stádiumában levő készülékek esetén, a nagyobb testvér (nővér!) például BeiBei néven fut, ebből lett a G702.
Ezt a telót visszavonták. Szóval a nővér halva született.
joey20
Csak nem egy részvényes?
-
AMD Power
titán
Nekem tetszik már csak az ára miatt is. Nagyon jó árban kezdi a pályafutását. És ahhoz képest pedig egy elég komoly férfias telefont kapunk.
-
dragonfx
veterán
design telefon jól néz ki szerintem jó képeket csinál ahhoz képest hogy no vaku autofokusz...az elődeihez képest amikben ilyen kamera volt.
ára dönti el mi leszvele. -
Mulderpapa
aktív tag
Nem, nem felfelé szokott nézni.Ez teljesen rendben van.A felvétel egy megemelt kagyló, az elutasítás/hívás vége gomb pedig egy lerakott, áthúzott.
Hiányolom a képet a telefon hátuljáról.Annyira ronda?
Nem mintha nem tudnék utánajárni, hogy is néz ki, csak általában szokott lenni a tesztekben.Az SE mostanában nem sok fejlődést mutat.(na jó, nem csak az SE, a többiek sem viszik túlzásba a fejlesztéseket) -
domi007
őstag
és ez a gombsor..lol a telefon felvevő és lerakó gomb majdnem ugyanúgy néz ki.
De télleg, a felvevőn a telefon rajzocska nem felfelé szokott nézni, és nem zöld szokott lenni?
DOMy
-
kavicssli
addikt
Mega Bass van de walkman füles nincs
-
h-yle
addikt
Fene tudja... én pont most készülök telefont venni ilyen árban, és mivel a K660i egyrészt ronda, másrészt ha jól tudom kisebb kijelzővel rendelkezik, ezért SE szinten kb. csak ez jön szóba. (Jó ott a k770, de az meg csak UMTS-t tud, és a HSDPA nekem fontosabb, mint a 3,2MP autofókusz)
Nokia szinten ott a cikk végén is említett okosabb készülék, viszont az iszonyú randa, vagy a 6500 amit azonnal megvennék ha egy tízessel olcsóbb lenne.
Samsungok, Motorolák meg nem tetszenek egyáltalán
Szóval marad a G502. Van ennek létjogosultsága
-
-
joey04
titán
Egy rossz vicc ez a teló
szidásról: elsőre jön az hogy jaj hát igen divat szidni mindig valakit, hol a nokiát hol a samut blablabla.aztán egy mondattal később: amig a nokia nem csinált E meg N szériát addig ők is szarok voltak.!Hát pontosan ez az.Nem divatból szidták akkor Nokiát hanem mert szarok voltak!Az SE köröket vert rájuk!(persze nem eladásban mert a sok hülyének elég hogy rajta van a Nokia felirat).Most fordult a kocka.Csak a SE annyiból hátrányban van hogy az ő készülékeit jóval kevesebben veszik meg csak azért mert rajta van a Se felirat.Majd ha megint jó készülékeket adnak ki nem lesznek szidva, ahogy az a Nokiánál is megtörtént.Ha valami szar azt szidni kell.nem divatból hanem mert megérdemli
-
amanoba
őstag
unalmas teszt..de nem a tesztelö hibája..
egyébként én se látom értelmét,főleg nem a G-sorozat között...
szerintem inkább beillet vna vmi K.szériásnak. -
Mindíg is voltak ilyen időszakok,hogy valamelyik gyártó nem rukkolt elő semi jóval,csak elvolt.
Ha emlékszik még valaki arra az időre amikor a Nokia semmi érdekessel nem volt képes előrukkolni(E és az N széria elött),aztán csináltak néhány jó telefont és gyakorlatilag azóta csak azokat újra csomagolják(egy-két kivétellel).Bár nehezebb észrevenni,mert a Nokia legalább okosan csomagol újra,le a kalappal elöttük.De persze erről szól az üzlet,nincs is ezzel gond.
Remélem a SE is valami nagy dobás elött áll és azért nincs semmi komoly újdonság,egy-két modelltől eltekintve. -
Ricardo
titán
Nekem is az a "gondom" mint irr sokaknak. A "G" széria nem okostelefonokat foglal magába
-
Mamuska
őstag
Mi az ,hogy nincs indok szídni a SE-t? Samu, Lg,Nokia mostanság kiadott pár olyan telefont amihez tudásban egy SE sem felel meg.
-
törölt tag
biztos az LG, mert azt még nem szídták, igaz eddig sehol sem voltak igazából...
egyébként ha olvasol más topicokat, akkor láthatod, hogy nem csak az SE-t szídják, hanem lényegében mindegyik márkát. teljesen mindegy, hogy milyen teló, úgyis lesz olyan ember, akinek nem tetszik. erre még adalék az, hogy az elmúlt időszak nagyon arról szólt, hogy újra kiadnak ugyanolyan telefonokat más köntösben. mert ebből van több bevétel, hiszen az egyszeri vásárló nem látja, hogy a hardwer ugyanaz, csak azt, hogy ez a teló most jött ki. erre elsőként a Smasung jött ár, aztán a Nokia, most meg az SE is (a Motorola meg jóformán ki sem ad telókat már lassan...)
nekem sem tetszik amúgy ez. de nem is értem a számozását, azt hittem, hoyg a G sorozat az csak UIQ-os telefonokat foglal majd magában, erre itt van ez. meg valahogy túl sok széria van már, a felük feleslegesen ráadásul...
-
Volkov
senior tag
[OFF]Elegáns ötlet volt a navigációs gombot úgy formázni, hogy első pillantásra ez joystick jusson eszünkbe, kellemes az itt jelentkező narancsszínű háttérfény is.
Vagy nem értem mire gondolt a szerő, s akkor bocsi, vagy az "ez" helyett "egy" kéne[/OFF]
Amugy az összes új SE egy csalódás. A w800 nagyon jó volt, k810-esem is szerettem, de ezek?! Ahogy telik az idő, mintha egyre vackabb cuccokat gyártanának.
De tényleg, a w800 szerintem mai napig jobb teló mint ez... S nem divatból, egyszerűen semmi újítás, semmi javítás, sőt még a jó dolgokat is elhagyják (AF pl) -
Egy ideig divat volt a Nokiát,Samsungot,Motorolát szidni,most a SE a soros.
Igazi oka/indoka nincs,csak hát ugye a "Haverom nak vó oszt aszonta hogy sz*r,meg én is láttam nála".
Kíváncsi vagyok melyik gyártó a soros.
-
bentsze88888
tag
nekem is pont a samsung jutott eszembe! hány telefont adott ki más kinézettel?
azt senki nem oltotta.
szerintem 40rongyért simán jó,még egy plecsnit is ér! -
--Nozbert--
aktív tag
kinek a pap, kinek a papsajt tetszik
Hát pontosan ez az. Azért miért nem "hisztizett" senki,hogy a Nokia kiadta csontra ugyanazt a mobilt min 4szer (6101,6070,6080,5070)? És a Samsung is,Dunát lehet rekeszteni a sok BlackUI-os mobillal. -
Zsolto
őstag
Az a helyzet, hogy a SE-k jók, ezen nincs mit szépíteni. Egy ilyen teló is iszonyú sok mindenre használható, zene, film, net, levelezés, játékok, stb.
Apránként jönnek az újdonságok (Google Maps, HSDPA) is, melyek lecsurognak az egyre olcsóbb modellekbe is. A kozmetikai variálás csak azért kell, mert kinek a pap, kinek a papsajt tetszik, funkcióban pedig mindenki megkapja a bevált, korrekt SE szolgáltatásokat és minőséget. Nincs ezzel baj -- és vicces, hogy amikor pedig van újítás (érintőképernyő, sokmegás autofókusz, GPS), akkor is sokan húzzák a szájukat.
Ja, és én mindig meglepődöm, hogy életben mennyivel szebbek, igényesebbek a SE telók, mint a fotókon. Bizonyára így van ez ezzel is, nekem tetszik a gombsor, bizonyára szép a világítása is. Szóval szerintem rendben van ez a teló, még ha az x-dik hasonló SE, akkor is.
Nekem K750i-m volt, és ha nem esett volna bele tavaly a Balcsiba, valószínűleg még most is boldogan használnám. Viszont mivel beleesett, kellett helyette valami más, és azóta benne vagyok egy mobilcserélgetési spirálban, azóta volt már vagy négyféle telóm, egyikkel sem voltam olyan nyugodt és elégedett, mint a K750i-vel. Ma már talán hiányolnám belőle a QVGA kijelzőt és a HSDPA-t, amiket azóta megszoktam más telókon.
-
--Nozbert--
aktív tag
Létezik ilyen Sony Ericsson??
Kicsit lemaradtam...
-
Mamuska
őstag
Fél évvel vagy talán még régebben azt írták ,hogy okosteló lesz erre meg kiderül hogy tipikus SE. Ezt is minek kellett kiadni. Az új G szériát zéró fejlesztés jellemzi.
-
Enjoy
addikt
Kiváncsi vagyok rá, hogy élőben milyen lehet az ilyen "össze-vissza" gombsor használata.
De szerintem nem egy leányálom. Majd kiderül.. -
Stanley-B.
őstag
Nekem nem tetszik ez a gombsor
Tényleg semmi új nincs benne. -
Bibby
addikt
Tetszik ez a gombsor, a k700-ban is ilyen volt, persze akkor még hullám nélkül. Sok extrát nem lehet róla írni, az ára alapján esetleg kelendő lesz. k660-nál mégiscsak szebb, vagy visszafogottabb.
A darus esti kép viszont nagyon jól sikerült!
(Mondjuk ez nem a telefon érdeme, hanem a témáé)
-
bobace
addikt
Hát két szóval: uncsi telcsi...
A tesztfotók azért lehetek volna jobbak. Mások olyan tűélesek, mind a külsőről, mind a képernyőről készültek, vagy legalább leporolhattátok volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest