Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Curtain
senior tag
"FPS mobilon" Azért mert te nem játszol attól még milliók cod mobiloznak naponta pl. Szóval igenis van létjogosultsága. Én pl egyszerűen nem tudok kontrollerrel játszani. Akkor mondjam azt hogy pl a pc mellett mi értelme van a konzoloknak? Nem kötekedésből írtam de attól még hogy szerinted nincs értelme egy mobilos fps-nek attól még sok millió ember játszik velük.
-
klaya86
senior tag
Felesleges valóban egy fényképezőgéphez hasonlítani a telefont. Mivel engem pont hidegen hagy, én nem is teszem. Inkább a korábbi, jópár évvel ezelőtti telefonos kamerákhoz képest viszonyítok. És ott azért van fejlődés és nem a millió megapixelre gondolok . Egy felső középkategóriás, felső kategóriás telefon kamerás téren biztos, hogy a felhasználók legalább 90%-nak tökéletes megfelel. GPS-t soha nem használtam így nem tudok viszonyítani. Mindig telefonnal megyek. A fél országot bejártam már, egyszer sem tévedett, mindig odavitt, ahova kell. Google Térkép. A processzorok viszont szerintem már tényleg parasztvakításba mennek át. Egyszerűen ekkora házban, mint egy telefon, nem tudnak megfelelő hűtést biztosítani. Aztán jön a throttling, aksi merül mint a búvárszivattyú. Utolsó jó processzor a snapdragon 865/870 páros volt. Azóta lejtmenet van.
-
klaya86
senior tag
Nekem első az 5110 volt, de igazából mindegy🙂 persze, egy normális fényképezőgép jobb képeket készít. Játszani sokkal jobb ps5+4k tv. Csak éppen ezeket senki nem húzgálja magával a zsebében, illetve nincs is erre igénye. Ezek már régóta nem telefonok. A telefonálás is csak egy funkció a többi 20-30 dolog mellett, amire a mai telefonok képesek. Nem mellesleg a felhasználók nagy százalékának is ez az elvárása. Tudjon mindent a lehető legjobb szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest