- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Curtain
senior tag
"FPS mobilon" Azért mert te nem játszol attól még milliók cod mobiloznak naponta pl. Szóval igenis van létjogosultsága. Én pl egyszerűen nem tudok kontrollerrel játszani. Akkor mondjam azt hogy pl a pc mellett mi értelme van a konzoloknak? Nem kötekedésből írtam de attól még hogy szerinted nincs értelme egy mobilos fps-nek attól még sok millió ember játszik velük.
-
klaya86
senior tag
Felesleges valóban egy fényképezőgéphez hasonlítani a telefont. Mivel engem pont hidegen hagy, én nem is teszem. Inkább a korábbi, jópár évvel ezelőtti telefonos kamerákhoz képest viszonyítok. És ott azért van fejlődés és nem a millió megapixelre gondolok . Egy felső középkategóriás, felső kategóriás telefon kamerás téren biztos, hogy a felhasználók legalább 90%-nak tökéletes megfelel. GPS-t soha nem használtam így nem tudok viszonyítani. Mindig telefonnal megyek. A fél országot bejártam már, egyszer sem tévedett, mindig odavitt, ahova kell. Google Térkép. A processzorok viszont szerintem már tényleg parasztvakításba mennek át. Egyszerűen ekkora házban, mint egy telefon, nem tudnak megfelelő hűtést biztosítani. Aztán jön a throttling, aksi merül mint a búvárszivattyú. Utolsó jó processzor a snapdragon 865/870 páros volt. Azóta lejtmenet van.
-
klaya86
senior tag
Nekem első az 5110 volt, de igazából mindegy🙂 persze, egy normális fényképezőgép jobb képeket készít. Játszani sokkal jobb ps5+4k tv. Csak éppen ezeket senki nem húzgálja magával a zsebében, illetve nincs is erre igénye. Ezek már régóta nem telefonok. A telefonálás is csak egy funkció a többi 20-30 dolog mellett, amire a mai telefonok képesek. Nem mellesleg a felhasználók nagy százalékának is ez az elvárása. Tudjon mindent a lehető legjobb szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újragondolt szett megnövekedett teljesítményt és jobb energiahatékonyságot tud felmutatni az előző generációhoz képest.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robot fűnyírók
- Politika
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Java programozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest