- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehetséges. Én jóval kevesebb órát raktam bele, mert felváltva használom a Sygic Premiummal (ha már megvettem anno), de nekem úgy tűnik, városban ez is ugyanúgy csapong a kis utcák között, bármit is választok. Lehetséges, hogy én várok el sokat, iGo-ban soha nem kellett csalódnom ilyen téren (sem).
Menyasszony: azért is írtam úgy, hogy szerintem. Igaz, nem vagyok már tacskó, de soha nem láttam még magam körül senkit mobilon fps-t tolni, inkább logikai / ügyességi dolgokat hajtanak. Kontrollerel se jó FPS-t tolni szerintem, pedig semmi ellenérzésem nincs a konzollal, régebben PS-em is volt, most meg xbox van. Valahogy nekem nem áll kézre a joy erre a műfajra. Telefonnál ugyanezt érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újragondolt szett megnövekedett teljesítményt és jobb energiahatékonyságot tud felmutatni az előző generációhoz képest.
- Politika
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Filmvilág
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vadiúj SSD-k!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest