- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Félreértettél. Senki sem állította hogy te bármit is igértél a vétellel kapcsolatban.
Beszélgettünk. Kérdeztél valamit. Én válaszoltam, amire az ember vár egy BÁRMILYEN választ. "Ok köszi meggondolom", "ha érdekel hívlak" "majd még meglátom" bármit. De ezt már leírtam 1x. Vagy leírod hogy még nem döntöttél. Ennyi lett volna.
-
zack
nagyúr
"még nagyon nem érdemlik meg"
Nem e?
Kíváncsi lennék hogy melyik Nokia lát 10 műholdat egy 2 emeletes téglaház földszintjén zárt szobában... jó ez a gépezet, a szoftveres hiányosságok ellenére is.
De ahhoz képest hogy pár napja még Omnia HD-t akartál, igen gyorsan változik a véleményed.
Arról már nem is beszélve, hogy legalább pü-ben nyitva maradt kérdésre böffenthettél volna valamit, egy "köszi, de túl sok" vagy egy "köszi de nem" nem hinném hogy nehezedre esett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest