Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Félreértettél. Senki sem állította hogy te bármit is igértél a vétellel kapcsolatban.
Beszélgettünk. Kérdeztél valamit. Én válaszoltam, amire az ember vár egy BÁRMILYEN választ. "Ok köszi meggondolom", "ha érdekel hívlak" "majd még meglátom" bármit. De ezt már leírtam 1x. Vagy leírod hogy még nem döntöttél. Ennyi lett volna.
-
AMD Power
titán
Erről lesz is lefognak húzni egy jó pár bőrt... ilyen és olyan edition éven.
-
plus44
veterán
válasz
Quasi_modo #24 üzenetére
No igen. Engem ez különösebben nem érdekel. A sima is nagyon ott van, ennyi elég.
-
joey04
titán
nos.
1.: nem érdemlik meg, amig pl egy teljes országot úgy leszarnak ahogy van, egy darab frissítés nem jött ki pl az i8910re, a többire meg nehezen jönnek. az elején az volt a duma, hogy azért, mert a samu eleve hibátlanul adja ki szoftveresen a készülékeit. aztán mostanra rájöttek, hogy nem áll meg az élet ott, hogy kiadtak egy készüléket, azt támogatni is kell! ebben még van mit tanulni a nokiától de még a SE-tól is. A saját kezelőfelület is vicces a többihez képest. A samu HW-ben jó.2.: ennek nem tudom miért kéne kizárnia azt, hogy ilyen telefont vegyek. Ha veszek valamit, akkor nem álomvilágban élek, és minden hülyeségét elfogadom a márkának... Most is olyan gyártótól van telefonom, akik elvileg sem érdemelnék meg az első helyet, mert sok olyan dolog van, amiben gyenge, de attól még megvettem, mert engem nem zavar. A helyzet hasonló az i8910zel is, engem nem zavar, hogy itthoni frissítés nincs rá, majd teszek rá főzött romot, vagy ilyen-olyan régiós cuccot.
3.: írtam, hogy töröm a fejem, a flame elkerülése végett nem akarom mondani miért, lényeg, hogy nézegettem pár touch symbian modellt mostanság, és igen csak fogom a hasam a röhögéstől, ha pedig a tulajdonomban lenne, akkor ez a tevékenységem átváltana verem a fejem a falba elfoglaltságra. Ha jól látom nem foglaltam le, tehát hirdetheted nyugodtan, az árra meg ahogy írtam, csak mellékesen kérdeztem rá. Aztán lehet, hogy megveszem 3 nap múlva, lehet hogy 6 hónap múlva veszek egy Satiot. Fene tudja. Az ár korrekt, egyébként, de szerintem én is az voltam, nem mondtam, hogy konkrétan kell, sőt! Még te is tudod, hogy ezzel egy időben több készülékkel is szemezek.
-
zack
nagyúr
"még nagyon nem érdemlik meg"
Nem e?
Kíváncsi lennék hogy melyik Nokia lát 10 műholdat egy 2 emeletes téglaház földszintjén zárt szobában... jó ez a gépezet, a szoftveres hiányosságok ellenére is.
De ahhoz képest hogy pár napja még Omnia HD-t akartál, igen gyorsan változik a véleményed.
Arról már nem is beszélve, hogy legalább pü-ben nyitva maradt kérdésre böffenthettél volna valamit, egy "köszi, de túl sok" vagy egy "köszi de nem" nem hinném hogy nehezedre esett volna.
-
zack
nagyúr
Nekem bejön, bár a feket-ezüst változatot nem cserélném le miatta. Kifejezetten izléses.
A szoftverezettség meg semmivel se gyengébb mint a többi gyártónál. Hiányosságok mindenhol vannak amiket előbb-utóbb javítanak. Lásd 5800, N97...
-
d.beni
aktív tag
nekem tetszik.ha a hátlapot is kicserélték és nem műanyag akkor meg tökéletes
bár az árára én is kiváncsi lennék...
-
Beerwolf
senior tag
Én elfogadnám.
-
plus44
veterán
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
Oké, nekem se, de miért nekem mondod?
Na nem mintha baj lenne, csak úgy megfogant bennem a kérdés.
-
madarasz92
őstag
Biztos nem lessz olcsó..
-
HardSanyeee
őstag
Szerintem ez így rondább mint az eredeti
-
Langsam
aktív tag
Nézegettem én is ezt a telefont (mármint az arany nélküli változatát
) de letettem róla, mert nem csak a tesztben, hanem egy felhasználó szerint is szaggat a videofelvétele.
Nekem a kiváló videofelvétel alap egy telefonnál, ezért a magas felbontás ellenére felejtős lett ez a telefon. Ezt a problémát javította azóta a Samsung ? Üdv. -
Senser87
tag
Nemhogy a meglévőn javítanák a szoftot...Erre nem tudok mit mondani...Samsung.
-
Exakt
aktív tag
egyet ertek a folottem szoloval, ez az elso csicsa-telo ami a tobbi arany cumohoz kepest jol nez ki... jol all neki az a korbe-saraga csiik
az ara szerint irrealis lesz..
-
atike
nagyúr
Ilyenem (sem) lesz. Mondjuk nem is kellene... Rosszul lennék a gondolatától, hogy megkarcolom, vagy hogy piszkos lesz.
-
tib-bee
tag
24 karátos arÁnnyal?
-
Destin4tor
tag
ehh, micsoda hiánypótlás... Viszont megtisztelhették volna a többi vásárlót aki a "normál" változatot vette, a plusz kiegészítőkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó 24 karátos arannyal bevont készüléke mellé kiegészítők egész sorát is csomagolja.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest