- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Félreértettél. Senki sem állította hogy te bármit is igértél a vétellel kapcsolatban.
Beszélgettünk. Kérdeztél valamit. Én válaszoltam, amire az ember vár egy BÁRMILYEN választ. "Ok köszi meggondolom", "ha érdekel hívlak" "majd még meglátom" bármit. De ezt már leírtam 1x. Vagy leírod hogy még nem döntöttél. Ennyi lett volna.
-
zack
nagyúr
"még nagyon nem érdemlik meg"
Nem e?
Kíváncsi lennék hogy melyik Nokia lát 10 műholdat egy 2 emeletes téglaház földszintjén zárt szobában... jó ez a gépezet, a szoftveres hiányosságok ellenére is.
De ahhoz képest hogy pár napja még Omnia HD-t akartál, igen gyorsan változik a véleményed.
Arról már nem is beszélve, hogy legalább pü-ben nyitva maradt kérdésre böffenthettél volna valamit, egy "köszi, de túl sok" vagy egy "köszi de nem" nem hinném hogy nehezedre esett volna.
-
zack
nagyúr
Nekem bejön, bár a feket-ezüst változatot nem cserélném le miatta. Kifejezetten izléses.
A szoftverezettség meg semmivel se gyengébb mint a többi gyártónál. Hiányosságok mindenhol vannak amiket előbb-utóbb javítanak. Lásd 5800, N97...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest