- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
rebelinside #294 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, S10+. Most, hogy kitolták a szoftvertámogatást is, meg mondjuk egy 512GB-os kiszerelésben véve, bőven "future-proof", 3 évig simán ki lehetne húzni vele.
-
Tin
veterán
Persze, bár a videókból azért jól lejön a különbség. A sebesség kevésbé érdekel, a melegedés és akkuidő már sokkal inkább. Részemről megér 80€ felárat a Snapdragon proci.
A tesztek engem is érdekelnek, az S20FE speckót alapján elég jónak tűnik, nekem úgy tűnik, hogy az S10 és Note10 szériát verni fogja akkuidő és még talán kamera tekintetében is. A sík kijelzőnek külön örülök az üvegfólia lehetőség miatt.
Próbálok majd nézni teszteket róla, remélem nem csak a végleges release után lesznek.
Szerintetek ez is tudja az adaptív frissítés állítást, mint a Note20?
-
doooo
veterán
Azt a "lassúságot" lehetetlen észrevenni használat közben (főleg úgy, hogy nincs ott 15%, főleg nem grafikus teljesítményben). A valamivel nagyobb melegedést már inkább (bár ez sem világvége, még véletlenül sem; döglődő S7-ről váltva még így is jóval hűvösebb lenne, terhelés alatt is). Meg persze azért jó lenne megvárni egy tesztet, mert nagyon unalmas már, hogy mindenki azonnal elkönyvel olyan dolgokat látatlanban is, amik korántsem evidensek. Márpedig az, hogy ebben a konkrét telefonban hogyan szuperál az Exynos, nem evidens, hisz az S20-Note20 szériákban is más-más a helyzet.
-
Tin
veterán
válasz
Dehát az EU-ban lehet kapni 5G-st.... Mi azzal a gond?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
S10+. Ma már jó áron hozzá lehet jutni. Én nemrégen vettem egy új 512-est 195-ért. Van jack, véroxigén mérő (most ebben a covidos helyzetben életet menthet). S20+ is volt, de szerintem az egy elcseszett modell lett.
-
leslien
nagyúr
válasz
rebelinside #290 üzenetére
most van nálam egy SD 865 telo 6.1 120 hz frissítés...
nagyon jól teszi a dolgát pedig tesztelem rendesen... -
Bdanyy
addikt
válasz
Itt egy összehasonlítás róluk
-
Tin
veterán
válasz
Sajnos tele a net azzal, hogy az Exynos ebben a generációban 15%-al lassabb, cserébe ugyanennyivel többet zabál.
S20FE-t csakis 5G változatban érdemes venni. Azzal a 4500 mAh-s akku már impresszív lehet.
-
rebelinside
tag
Majdnem ugyanebben a helyzetben vagyok, nekem 4 éve van egy S7 Edge-em, de az akksi már nulla, és néha már akadozik, de nekem már fájdalmas 3-4-500 ezret egy telefonert kiadni. Pont az akksi miatt vettem több qi töltőt, ezért a vezeték nélküli töltés relatív fontos. Sajnos a legtöbb árban képbe került kínai alternatíva pont ezen spórolt.
Elsőre ez a telefon tetszik, nem tudom mekkora valós hátrányt jelent az exynos proci. Tudtok erre az S20-as példából linkelni cikkeket?
-
Tin
veterán
válasz
Donki Hóte #287 üzenetére
Nekem most ilyen kedvezmenyes Samsung oldalon 620€ az S20 FE 5G valtozata elorendelesben, ketlem, hogy ez ala menne az ar BF-kor.
-
Tin
veterán
válasz
janeszgol #284 üzenetére
Egy Galaxy S7-em van mar tobb, mint 3 eve, de az akkuja mar nagyon nincs a topon, meretben is siman johetne egy S+ verzio teli kijelzovel, viszont a kamera nekem fontos, ahogy a hosszu uzemido es a ketkartyas lehetoseg is is, es az, hogy valami normalis, hosszu tavon is tamogatott oprendszer legyen rajta.
Viszont mar vagy masfel eve nem tudok donteni, ugyanis nem szivesen adnek 500€-nal tobbet a telefonra. Jo, kis plusz belefer, de az ilyen 800€+ kategoria nem, akkor inkabb a tavalyi modell.
Jelen pillanatban ezeket tudom megvenni ezen az aron, szigoruan Samsungot nezve:
Note10 Lite: 410€
Note10: 580€
S10 Lite: 450€
S10/S10+: 500€
S20 FE 5G: 620€Megvarom meg az S20FE tesztjeit, kicsit kameraban kevesnek erzem a 8/12MP-es szenzorait, de ha az akkuido jo, es a kameratesztek is jok rola, akkor esetleg johet az. Vagy a Note10/S10+, de azokkal meg pont az akkuido a bajom.
-
-
petymeg
addikt
" a felhasználói visszajelzések és igények alapján rakott össze a Samsung"
Az, hogy baromi vastagon fog a ceruza árazáskor, nem érte el ezek szerint az ingerküszöböt.
-
leslien
nagyúr
kitartok amellett ,h lesz itthon 5G verza és méghozzá az előrendelés után... hamarosan elérhető sógoréknál... [link] akkor itt is lesz...
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek, ha én e körül Samsungot vennék, az sorban így lenne: S10 Lite, S10, Note 10 Lite. Ezt az S20 FE 4G-t nem venném meg.
Az Edigitalban most van S10 Lite 170 ezerért, ha valakit érdekel.Ellenben az SD-s FE (5G-s) picit elgondolkodtató már. De lehet akkor is hajlanék a felsoroltakra.
-
Tin
veterán
Nem rossz, de pont annyival olcsobb, amennyivel kevesebbet is tud. Es ha Black Friday-on majd elkezdik learazni a "sima" S20-akat, akkor aztan vegkepp eltunik az arelony.
Nem azt mondom, jo ar a 620€ az 5G Snapis valtozatert, de azert ez megis csak egy budget telefon... bar az elmult 1-2 ev arait nezve talan mar ennek is orulni kell.
-
Bambuszpro
tag
Nem kötekedésként de találtam benne egy elírást:
Az 1080 x 2400 pixel felbontású Super AMOLED panel szintén 120 Hz képfrissítéssel és HDR10+ támogatással dolgozik, amibe egy 32 megapixeles, autofókuszos szelfikamera lyukad, alább pedig az ujlenyomat-olvasó foglal helyet.
Ettől független egy kellemesnek ígérkező telefon. -
leslien
nagyúr
válasz
FuRiONight #280 üzenetére
ha EU s akkor egy év van itthon...
-
FuRiONight
addikt
válasz
Schuler888 #279 üzenetére
A hsz szerkesztést helyett duglàzott, ennyi.
De ezt kellett beirnod? Most komolyan, ràadàsul nem is offba raktad. Gratula!Amazon.de vásárolt készülék itthon is gariztatható, vagy lehet visszakuldedi amazonhoz?
-
Schuler888
senior tag
válasz
FuRiONight #75 üzenetére
Ki irta be 3szor?
Ellenben te utana ket egymast koveto kommentben is: "XDa-n és redditen is utànanéztem" -
Micsurin
nagyúr
Tőlem aztán lehet bárhol, én azzal is ellenék nem lenne egyáltalán selfie cam. Szerintem az elmúlt 6 évben ha 3 szelfit lőttem/ünk akkor sokat mondok.
Ha annyira kell kép akkor kivágjuk haverokkal a videókból mindig ott vannak szinte a goprok amikor túrázunk és messze jobbak a képek mint amiket ezek a csodák gyakran fix fókusszal khm Huaweiek tudnak.
mod.: cserébe viszont maradhatna a jack és jöhetne egy jobbféle DAC ha már spóroltunk helyet. Jah különleges állatfaj vagyok ezekkel az igényekkel.
-
Micsurin
nagyúr
Mi a baj a lyukkal? Marha nagy háttérképeket lehet hozzá szerezni.
Nekem speciel tényleg tetsző megoldás viccet félretéve sokkal jobb mint a notch vagy a motoros kamera.(minél kevesebb mozgóalkatrész annál jobb...)
-
sfefe
addikt
S10e méretben nem hajlított kijelzővel is jöhetne vmi...
-
silvergod
őstag
igen mi már tudjuk milyen "rossz is" (JA NEM)
és van minden topikban az adott telefonnak,olyan tulaja akinek valami nem jó...mindig is lesz..tökéletes telefon nem lesz soha.
Összességében a 990 el semmi gond nincs igazából szerintem...
A melegedésről meg annyit, az mindig jelen van valahol..emlékszem az OP3 SD820 al volt szerelve de kb 20 perc játék vagy 40 perc net után olyan meleg volt hogy a kijelző sütött...na a 990 közelében sincs
-
Teal'C
veterán
válasz
silvergod #261 üzenetére
Nagy nagy +1 n20u val. Lehet szidni de inkább használni kell és nem a levegőbe beszélni össze vissza. Igen volt baj és javították az n20u meg már eleve a javított szoftverrel jött.
Egy korábbi hozzászólásra reagálva pedig: a samu már 3 főverziót + 2év támogatást ad ez így 5 év frissítés a samsung cloud pedig az utolsó ékezetig le ment mindent.
-
silvergod
őstag
az a baj hogy sokan csak hallomásból ismerik a 990-et olvastak ezt azt..
Én is így voltam..aztán vettem egy s20+.
Melegedés nálam csak játékoknál érezhető+ hosszabb kamerázásnál,alapjáraton már nincs,mint régen amiket olvastam én is..
A SOT kb.6 óra 120hz-en használva.
Nekem ez bőven elég. -
xhege
veterán
Hát én az elmúlt 1 évben kB 12 felső kategóriás telefont próbáltam ki (Huawei, Pixel, Samsung, Honor, OnePlus, iPhone). Nagyon szerettem a Pixel 4XL-t. Fotóban első osztályú, a stock droid pazar. Az Oxygen OS szintén nagyon jó rendszer én szerettem. Most Note 10+ van nálam, ami semmiben nem kiemelkedő szerintem, viszont semmi nem is hiányzik igazán. Ez most hosszabb távon marad. Nyilván ezek az én preferenciák másnak más lehet fontos.
-
Damage401
senior tag
Nekem tetszik
-
batai15
félisten
-
Ricardo
titán
válasz
South Velen #221 üzenetére
Én meg a lerúgott telefonokkal nem tudok azonosulni.
Te írtad
"mintegy szanaszét nyúzott üveg telefon 3 év után."Ha vigyázol rá mindegy mennyi idős. Ezek szerint mégsem vigyázol rá. Van olyan ismerősöm akinek aut vallja, hogy uasználati tárgy, és tojik rá. Igaza van valahol. Én viszont szont szeretem ha a dolgaim rendben vannak. Főleg az olyanok, amiket napi szinten sokat használok. Ne legyen szanaszét nyúzott. Se egy hetesen, se több évesen.
Nekem eddig az összes (volt pá darab) telefonom makulátlan volt.
-
törölt tag
válasz
FuRiONight #236 üzenetére
Na, csak sikerült kiguglizni valamit.
-
FuRiONight
addikt
-
batai15
félisten
Nekem s8 volt, havernak s9 , kb 2.5 óra sotot tudott
Ami vérszegény,de ott volt a Galaxy a50 is ami szintén 4 óra körül tudott, és elég sok micro laggot fedeztem fel. Emiatt nálam alapból hátrányból indul. Plusz qc telok esetén azért ott a gcam támogatás is. -
doooo
veterán
válasz
FuRiONight #222 üzenetére
Na most akkor mégsem rendelted elő? Miért a feltételes mód újra? Na meg miért nem válaszolod meg a többször feltett kérdést, hogy hol rendelted elő, ha előrendelted?
-
törölt tag
Nekem is S10 van. A 3300 mAh-s akkst lassabban szívja a 9820, mint az S20-ban lévő 4000 mAh-t a 990. Én is elégedett vagyok vele, nyers erőben nincs hiány, a SoT nem világbajnok, de nincs is benne böszme akksi.
Fred23 Én az A40-et kíméletlenül nyúzom egész nap, de marad benne a végére 30-40%.
-
válasz
#65577472 #225 üzenetére
Nekem A3 (2017) volt a Sirocco előtt, a benne lévő Exynos 7870-ben nagyon szerettem a takarékosságát, és a sebessége is kis jóindulattal az akkori Androidhoz megfelelő volt. Vagyis megjelenése idején teljesen oké volt. A csúcskategória lett csak az, ahol az Exynos elbukta a versenyt.
-
csasaKKP
senior tag
-
leslien
nagyúr
válasz
FuRiONight #182 üzenetére
hol rendelted?
-
FuRiONight
addikt
Elégedett vagyok a Samsung-al mint màrkàval. Több műszaki eszköz is van a csalàdban ettől a brand-töl; illetve màr S3 óta vannak Samsung telefonjaim, csak a csúcskategóriàból. A touchwizz óta szoftveresen is rendben vannak.
Az pedig, hogy jelenleg P40P hasznàlok, jelent bàrmit is?
Vannak olyan szoftveres tulajdonsàgok, ami miatt vàltanék, de nem mindenàron.
Csak annyi kellett volna, hogy itthon is kapható legyen az 5G-s verzió, hisz EU-n belül is van SD SoC-os Samsung. Egyébként ez a telefon minden szempontból megfelelne nekem.
Egyébként milyen telefont is használsz jelenleg? Vagy mostanàban mit sikerült kiprobàlnod?
-
South Velen
addikt
Ha nektek jó, hogy ezért inkább legyen 9 helyett 11-12mm a telefon (+~20%), valamint határozottan növekedjenek az effektív kávák, és fogásra is csökkenjen a prémium érzés amiért fizetünk, lelketek rajta.
Mondjuk a glassticnál amúgy sincs prémium érzés szóval az jelen esetben mindegy.
A többinél viszont nem értem, hogy hogy lehet hazavágni a tervezést, a designt egy tokkal...
Ha valaki arra izgul hogy ünnepnapokon kívül nem veszi ki a tokból, ünnepekkora viszont végre megcsodálhatja a telefont valódi szépségében, azzal valahogy nem tudok azonosulni.Egyébként ha egy üveg telefonnál figyelek, hogy ne rakjak mellé semmit a zsebben, akkor általaban 1 év után is újszerű marad. A glasstic, vagy inkabb plexi lenne a helyes, az nem.
-
mbotnd
tag
Amúgy itt mindenki hardcore mobilgamer, hogy ennyire sírnak az Exynos miatt? Nem sokkal rosszabb, normál használat mellett nem hiszem hogy jobban melegedne, 4500 mAh pedig nem olyan kevés hogy pikk-pakk lemerüljön a telefon mert kevésbé takarékos mint a SD.
-
mbotnd
tag
Eldobom az agyam, csúcsminőség 100 ezer Fttal a kategória alatt.
-
Noukoum
veterán
Nem menő az apple-t fikázni, bárhol ugyanezt mondanám ilyen képességekkel.
És ne haragudj, de egy ilyen tipikus almás hsz-re mint amire reagáltam csak így lehet válaszolni. Az is ugyanúgy baromi unalmas hogy sokan azt hiszik az apple talál fel mindent, még a színeket is. -
doooo
veterán
válasz
FuRiONight #144 üzenetére
"Megvan ennek a telefonnak is gyengesége, de ez nem is ide tartozik.
"
Igazad van, ide csak az erősségei tartoznak...
"Mert zavar, hogy itt vagyok? Vagy nem lehetek itt?"
Ez viszont távolabb sem állhatna a valóságtól. Csak fura, hogy mindig van egy új Samsung telefon, amit annyira megvennél, de valami hibával mindig sikeresen eltántorítanak... S20FE meg nem is egy liga (rendszersebességen meg képernyőn kívül) a P40Pro-val, és ha már Note20U annyira rossz szerinted, ami viszont nagyon is egy liga, akkor érted, hogy miért fura kívülről nézve. -
törölt tag
[Eléggé gyakori jelenség] persze, ami csak akkor tűnik fel, ha használja is az ember.
-
Ricardo
titán
válasz
#95462144 #205 üzenetére
De támogatva van sokáig. Így garantált hogy öt évig nem csatlakozik rendesen.
Komolyra fordítva. Attól függetlenül, hogy az Apple eszközei, csak sját magokkal kompatibilisek, ez nagyon durván hangzik. nem lehet, hogy ott valami egyedi hiba volt? Bár írod, hogy nem csak nálad.
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #201 üzenetére
Igaz. Viszont az Androidos telefonokkal még a leggagyibbal is lehet BT kapcsolattal autóban telefonálni, erre az I11 Pro Max a nálam töltött időszaka alatt képtelen volt, pár másodperc után eldobta a hívást, és nem csak nálam... Azóta lehet javították, de ez nekem nem fér bele főleg olyan áron nem!
-
Yeffy
veterán
válasz
secretgarden #195 üzenetére
+1
-
törölt tag
Ebben a topikban azért van ráizgulva a kommentszekció az 5G-s verzióra, mert abba nem a tróger Exynos 990 SoC került, ami sajnos a teljes csúcskategóriát hazavágta a Samsungnál idén. Legalábbis én ezért nem vettem S20-at és biztos vagyon abban, hogy nagyon sokan vagyunk még így.
r3dsnake Ha te mondod applesaurus...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felhasználóbarát specifikációval és nem mellesleg árazással mutatkozott be a Samsung Galaxy S20 FE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest