- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
telefonmágus #573 üzenetére
Nem ezt írtam?
-
Tin
veterán
válasz
telefonmágus #570 üzenetére
[link] G781BZBHEUB
Itt már listázva van egy másik 8/256-os, november közepi elérhetőséggel.
Szóval jönnek ezen a modellek is hamarosan a többi országba is. Csak hát 800€ feletti áron már cseppet drága.
-
voncci
aktív tag
válasz
telefonmágus #560 üzenetére
-
FuRiONight
addikt
válasz
telefonmágus #462 üzenetére
HK verzió. Nem értem, miért nem lehet egységesen vàlasztani az opciók közül. Samun kívül màs gyàrtó csinàl így?
-
leslien
nagyúr
válasz
telefonmágus #415 üzenetére
inkább német... pláne jobb mert DBT....
-
Manka76
senior tag
válasz
telefonmágus #402 üzenetére
A mai napon a Samsung márkaboltban vettem egyet LTE 6/128-t. Ott azt mondták hogy az 5g verzió nem lesz kapható hivatalosan csak szolgáltatóktól ahogyan az S20 Plus sem kapható náluk.
-
Tin
veterán
válasz
telefonmágus #397 üzenetére
Samsungnal EU-ban nincs. Exynos 990 a csucs ahogy a kollega mondja, az van az osszes telojukban, a Note 20 Ultra legdurvabb valtozatban is. Vicc, mert az amcsi piacon abban mar Snapi 865+ van, ami gyorsabb, mint az S20FE "sima" 865-e, de ugye az EU-ban egyedul ez elerheto.
Amugy engem az Exynosban nem is a sebesseg zavar, de lattam teszteket, valami 15%-al tovabb birja fogyasztasban a Snapdragon verzio, ami kozel 1 ora plusz kijelzoido. Az azert baromira nem mindegy, foleg ha mar 2-3 eves a telefon. -
PowerBuldog
veterán
válasz
telefonmágus #397 üzenetére
Exynos 990 minden szempontból lassabb, és EU-ban hivatalosan az a top az S20/Note 20 szériában.
-
leslien
nagyúr
válasz
telefonmágus #337 üzenetére
hivatalos ? vagy gsm üzlet?
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #88 üzenetére
Azt elhiszem de 2 napja még a régi red csomagom volt 5g vel és akkor sem ment.
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #81 üzenetére
Minden nap megyek arra igaz kocsival de még sosem volt 5g-m. Lehet a kocsi a gond leárnyékol és ha ez a gond akkor az agyon magasztalt 5g már nem is megy hogy ez mekkora fejlődés gyerekek, tökön kéne szúrni aki kitalálta. Ráadásul a voda új korlátlan red csomagja 10mbit szóval még a 4g-nek sincs értelme nemhogy az 5 nek. Ez nem panasz mert a 10mbit elég mindenre ezt már a upc csomagból tudom de akkor is mekkora parasztvakítás a hiper szuper telefon gigamega bites modemmel a szolgáltató meg 10mbit et ad 10 rudiért persze van másik szolgáltató is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felhasználóbarát specifikációval és nem mellesleg árazással mutatkozott be a Samsung Galaxy S20 FE
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest