- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Damage401 #502 üzenetére
Persze, de oszinten szolva az S20 FE-bol az 5G Snapi valtozat a jo vetel, a masik inkabb csak nem rossz, de valoszinuleg egy Black Friday-os learazason ennyiert lehet majd venni S20/+-t. Vagy karacsony utan. Viszont Snapdragonosat hivatalosan az EU-ban nem.
A tesztet vegigolvasta kicsit savazta a kamerat, ami ertheto, de kb. uvolt rola, hogy szoftveresen fogtak vissza az eladasok miatt. Nem lepodnek meg, ha az Android 11-es FW-nel mar teljesen pariban lenne az S20/+ csaladdal. Jovore mar mindegy lesz nekik, hogy mekkora a kulonbseg, ugyis lecsuszik az S20/+ ara, es jon az S21.
A 110 oras teszteredmeny nagyon impressziv 120Hz-en. A Mate 8-am kapott anno 103 orat, es az ujkoraban kb a lemerithetetlen kategoria volt. Most, 4 evesen meg mindig egesz turheto, bar mar elegge meggyengult az akkuja. Persze van a fiokban egy tartalek, evekkel ezelott vettem, de meg mindig lazan tud 1 napot normal felhasznalassal, csak a kijelzoideje csokkent nagyot. Majd ha nem leszek lusta, kicserelem benne.
A 118 oras 60Hz-es teszt, foleg a video resznel (+2 ora!) meg jol megmutatja, hogy ez meg tovabb fokozhato, es lassuk be, ha kell a delej, siman vallalhato a 60Hz is. Ezek a szamok foleg azert jok, mert igy biztos, hogy a telefon 2-3 eves koraban meg mindig hasznalhato lesz. 3 eve hasznalok S7-et elsodlegesnek, annak alapbol sem volt kiemelkedo az akkuja, de most mar azert zavaroan keveset bir, ha sokat kell a kijelzot hasznalni. Na az S20 FE-vel nem lesz ilyen gond.
Bennem nincs meg az a "hűűűű" erzes a telefonnal kapcsolatban, de meg nem hasznalom, nem volt idom atkoltozni ra. Elsore kifejezetten tetszik, a merete meg kicsit kisebb is, mint szamitottam ra, ami nagy plusz. Viszont, ugy altalaban a "na jo, egy modern telefon" erzesem van tole. Minden mukodik, minden jol, minden gyors, de egy kicsit muanyag, egy kicsit lehetne tobb ram vagy belso tarhely, egy kicsit lehetne jobb a kamera, a kijelzo meg 1440p, meg akkor is, ha kezdettol 1080p-ben hasznalom pl. az S7-et is. Ezek azok a dolgok, amiket ugyse hasznalsz ki, de ha ott van, akkor van benned egy "premium" erzes. Na pont ez az erzes nincs meg itt, ez csak egyszeruen egy nagyon jo, nagyon eros, es ugy osszessegen szuper telefon, de megsem flagship, az erzes tekinteteben. Persze, cserebe csak 620€ volt (nekem).
Ha nem lett volna Snapdragon varians belole, en lehet, hogy nem veszem meg. Ahol ezt vettem, ott az S10/S10+ 499€-ert ment, mig az S20FE 4G 540€-ert. Ha mondjuk karacsonykor az S20+ lemenne 650€ kornyekere, en azt vennem, mert a prociban nincs kulonbseg, viszont a ram, tarhely, kijelzo, es igy tovabb, az jobb. Vagy egy S10+-et meg olcsobban, bar ott meg az akku nem villant. En pontosan az akku (Snapi) es a lapos kijelzo miatt vettem ezt az 5G-st, mert elegem van abbol, hogy ezekre a hajlitott kijelzokre nem lehet uvegfoliat tenni tartosan.
Amugy Pixel 4a-t akartam venni az ara miatt, mert az is boven eleg nekem, csak abbol nincs ketkartyas verzio (tudom, eSIM, de hagyjuk...).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest