- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
johnny82 #172 üzenetére
1honapos makulátlan állapotú, független, hivatalos garis, nem sufniboltos és 40k volt, jofogáson találtam egy szimpi srácnál. De rossz topiba irtam, mert a sima verziot vettem, nem a 2016-ost..
Nagyon tetszik eddig, hiába hasonló paraméterű a redmi 2 pro, de ez kinézetre sokkal komolyabb, a kijelző a kisebb felbontás ellenére is szebb, az érintő is jobban reagál sztem. Szoval jó kis teló ez! Már csak az értesitésekkel bajlodok, az acdisplay tetszik leginkább, de ha jol látom ez nem marad aktiv folyamatosan mint a moto x gyári active display app.
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
johnny82 #167 üzenetére
Most nézegettem a beállításokat és van egy olyan funkció, hogy ha felemeled a telefont rezeg, plusz van egy olyan is, hogy rezgéssel vagy hanggal jelezze 1-3-5-10-15 percenként az olvasatlan értesítéséket (Te állíthatod be, hogy melyik alkalmazás értesítései után jelezzen) [Beállítások --> Kisegítő lehetőségek --> Emlékeztető]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest