- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Richoo44 #149 üzenetére
Ha drága akkor mutass nekem kérlek másik telefont 99ezer alatt amiben van:
FM Rádió
5" alatti Amoled kijelző
fizikai home gomb
kezeli a 3gombos headset-et
vízálló
AoD display
megfelelő kameraMert akinek ezek fontosak, annak szerintem nem nagyon van más opció jelenleg. Nekem meg ez a véleményem. Én is örülnék nyilván ha 40-50ért adnák, és szolgáltatónál meg ingyé, de sajnos akkor is az A3-at venném ha dárgább lenne, mert nincs ellenfele.
-
Kroni1
veterán
válasz
Richoo44 #133 üzenetére
+benike1999:
Mi az elképesztő?! Az A3 sorozatnak nincs konkrétan ellenfele droid fronton!!! Értsétek már meg, hogy van egy réteg akiket a fogyasztói társadalom nem tudott belerángatni ebbe a marketing bullshitbe hogy csak a legerősebb a tuti, akiknek rohadtul nem számít a CPU, a GPU meg a RAM mérete! Egy stabilan működő telefont szeretnének 5" alatti méretben megfelelő kamerával, és a visszafogott hardvernek köszönhetően megfelelő üzemidővel! (Az IP68-as védettséget nem is említve) Ezt jelenleg nem adja egyik más gyártó sem csak a Samsung az A3 sorozattal, illetve esetleg az apple, de az mégtöbbért! A Sonykat direkt nem említem, azok kamera és stabil működés terén is alulmaradnak csúnyán az A3-hoz képest.
Személy szerint nekem az ebben lévő 8 magos proci is sok ehhez az akksihoz, a 2016-os 4 magosával is bőven tökéletes a telefonom, cserébe hosszabb az üzemidő. A 2GB sem kevés ha nem játszik az ember, vagy nem 88 appot használ egyszerre, sőt! Tudom sokaknak ez fura de vannak még ilyen igényű de tudatos userek is!
Akinek drága az ne vegye meg. Akinek gyenge az ne vegye meg. De jó lenne már elfogadni, hogy vannak más igényű userek is, és nem csak az aktuális csúcshardverre gerjedők.
-
mike1334
veterán
válasz
Richoo44 #133 üzenetére
Függetlenül annyi, de ezt már többen leírták előttem. Nekem A3 (2016) van, 55e forintért vettem kb fél éve. Abszolút pörgős a 1.5 gb RAM-mal. Elfogultsággal se lehet vádolni, mert nem szerettem a Samsungot. Szűk látókörrel sem, mert az asszonynak az előző telefonját meg a jelenlegit is én választottam, mindkettő Xiaomi. Van amiben jobb az a teló ugyanannyi pénzért? Igen. Van amiben ez jobb? Igen. Vennék megint inkább samsungot? Na ez már nehezebb kérdés, mert sajna a mostanit baleset érte még az elején, amit túlélt, de kicsit sérült a külseje, plusz ugrott a garancia. Ekkor döntöttem el, hogy a következő telóért nem adok már majd ennyit. Se samsungért, se xiaomiért. Jó lesz nekem egy még garanciás korábbi model is köszönöm szépen, vagy vmi olcsóbb új...
Mindent összevetve a teló induló ára 100 körül volt tavaly januárban, júniusbsn meg megvettem 55e forintért (telenor függő). Bőven megért annyit, ha már ez is vízálló lett volna, most tökéletes lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest