- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #193 üzenetére
Igen, drága. Volt szerencsém a telefonnal. Én nem venném meg. Marha lassú, ez a legnagyobb baja. De sajnos nagyon fel lett verve az ismert márkák árai és ezt az olcsó kínaiak verték fel, szerintem.
Itt az A3 2017. Kicsit vészesnek tűnik az árazása, de nyújt is érte a telefon. Remélem nem csak írásban. Nekem is nagy az 5 col, szóval az én szememben sem sok ez a kezdőár. De csak emiatt nem az.
De tudom, majdnem ennyiért van Honor 8 is, olcsóbban meg ott a P9 Lite/Honor 7 Lite. Csak ezek nagyobbak. -
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #190 üzenetére
A belépő (J1 2016) 40 ezer forint. Innen indul a buli.
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #174 üzenetére
De miért mindig ezeket a filléres gyártókat kell hozni példának? Te azt várod el a Samsungtól, hogy veszteséges legyen a mobilágazata, mint az említett két gyártónak (Xiaomi, Vernee)? Nem azt mondom, hogy lökjük meg egy millával az éhezőket, de sajnos pont a filléres kínai telefonok verték fel a nagyok árait. (Lásd LG-t, aki inkább el se hozza EU-ba a középkategóriásait.)
no more, gáz. Ma már nem ritka a 60 fps-es tartalom a TV-ben.
-
janeszgol
félisten
Klasszul hangzottak olvasás közben. A Samsung megint letett (átlag szemmel nézve) értékelhető telefonokat. Megkockáztatom, hogy az előfizuk sztárjai lesznek.
Nem tudok elmenni sajnos amellett, hogy 6-os droiddal jönnek. Ezt már mindegyik telefonnál mínusz pontként fogom megemlíteni. Illetve abban bízom, hogy az A3 2017 jobb képeket fog lőni az elődjénél, mert az nem remekel ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Akciókamerák
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest