- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Pete55555 #219 üzenetére
Én szeretem a Redmit, de az se tökéletes közel sem. Asszonynak az van és többször nem jelzi, ha nem fogadott hívása volt, illetve újabban minden értesítésre (pl ha úgy dönt, hogy mégis jelzi a nem fogadott hívást
) azt írja ki, hogy egy perce volt....na ezt az én A3-am nem csinálja... mindkettő 55e forint volt és csak pár hét eltéréssel vettük...
-
mike1334
veterán
válasz
Richoo44 #133 üzenetére
Függetlenül annyi, de ezt már többen leírták előttem. Nekem A3 (2016) van, 55e forintért vettem kb fél éve. Abszolút pörgős a 1.5 gb RAM-mal. Elfogultsággal se lehet vádolni, mert nem szerettem a Samsungot. Szűk látókörrel sem, mert az asszonynak az előző telefonját meg a jelenlegit is én választottam, mindkettő Xiaomi. Van amiben jobb az a teló ugyanannyi pénzért? Igen. Van amiben ez jobb? Igen. Vennék megint inkább samsungot? Na ez már nehezebb kérdés, mert sajna a mostanit baleset érte még az elején, amit túlélt, de kicsit sérült a külseje, plusz ugrott a garancia. Ekkor döntöttem el, hogy a következő telóért nem adok már majd ennyit. Se samsungért, se xiaomiért. Jó lesz nekem egy még garanciás korábbi model is köszönöm szépen, vagy vmi olcsóbb új...
Mindent összevetve a teló induló ára 100 körül volt tavaly januárban, júniusbsn meg megvettem 55e forintért (telenor függő). Bőven megért annyit, ha már ez is vízálló lett volna, most tökéletes lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest