- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
már nincs meg sajnos az F2-m, mert nemrég rábíztam a rejoy-ra. de egy valami biztos: a google csinált valamit. viszont nem evidens, hogy mit. barátnőm note 11-én eu rom fut. tehát nyitott a rendszertöltő eleve. viszont megy minden fizetés, kivéve, ha az OTP kártyával akarja azt lebonyolítani. azt mondjuk nem tudtam még kideríteni, hogy mi van, akkor, ha ezt simple-el teszi...
-
bupemko
senior tag
Nekem indonéz rom van rajta, zárt bootloader, megy a fizetés Curve/Revolut kártyákkal, 2023-03-01 Android security update.
Ha visszaolvasol, akkor Google mókolt valamit korábban, ami miatt nyitott BL mellett nem ment a Google Wallet.
Lehet esetleg, hogy már nyitott volt a BL mikor vetted? Vagy tényleg lehet van valami rajta, ami gondot okoz, utóbbi esetben factory reset segíthet.
Én utóbbi hónapokban elkezdtem nézegetni XDA-n a HyperOS rom-okat, de még nem volt időm kipróbálni (mostanában nekem is csak második telefon, van másik amivel tudok fizetni, ezért Google Wallet annyira már nem kritikus, mint régen). -
tomboy0013
veterán
Szerintem az ezzel a telefonnál a legnagyobb baj, hogy a Xiaomi nagyon felemás szoftver verziókat ad ki hozzá. Az előző EEA Global ROM-ok a halálba idegeltek. Az értesítési rendszer katasztrófa volt, gmail-t nem tudtam úgy beállítani, hogy minden e-mail-t jelezzen, Messenger-t se. Hívásnál nem tudtam letenni a hívást csak ha vissza gesztust csináltam stb. stb. Ezek a mostani frissítéssel orvosolva lettek, de sajnos ez sokat nem jelent, simán visszajöhetnek ezek egy újabb frissítéssel mert voltak már ilyen bug-ok is.
Jelenleg ami nálam hiba, hogy a klónozott alkalmazások nem látják a telefonon lévő fájlokat, pl. nem tudok másodlagos Messenger profillal képet küldeni a telefonról senkinek. Ez Android 11 óta fix bug ahogyan a szar Messenger chatfej is.
Idegesítő még az alkalmazásváltó, Android 11 óta egy laggtenger(az új animáció óta).
Ebben a ROM-ban most egész kevés hiba van, de tapasztalatim szerint ez csupán átmeneti állapot. Nem venném meg mégegyszer, papíron jónak tűnik, de ez nem garancia arra hogy jól is használható. -
klaya86
senior tag
Ez a telefon hardveresen felsőkategóriás szint. Kamerában erős középkategória. Ha nem akarsz búvarkodni vele, vezeték nélkül tölteni, nem kell 120hz kijelző, akkor maximálisan elégedett leszel vele szerintem. Szoftveres oldalról csak a magam részéről tudok nyilatkozni. Gyári global stabil szoftvert használok. A Messenger chatfej nem működik az Android 11 óta, de ez általánosan igaz az összes Android 11es xiaomira. Minden más hibátlan. Nem akad,nem fagy,nem laggol. Aksi kiváló. Értékesítések azonnal jönnek , hívásokkal nincs gond. Nem tartom magam átlag felhasználónak,de jelenleg nem tudom mi lenne az, amivel meg tudnám fektetni a telót. Nyilván nem szoftveres mókolasra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged