Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcipunk
tag
Sziasztok, újabb kérdéssel/gonddal fordulok a nagyérdeműhöz.
A lényeg, hogy munkára használom a telefont, nem kéne gmail / teams / stb értesítésekről lemaradnom. MIUI 12 van a telómon.1. téma: értesítések az AOD záróképernyőn:
(Az egész AOD értelme ez lenne nekem. Nem érdekes, hogy kiscicás háttérképet is meg tud jeleníteni)
Szóval, azt vettem észre, hogy az AOD egyszerűen elalszik egy idő után, vagyis hiába dereng ott mondjuk egy Gmail ikon, ha mailt kaptam, ha x perc múlva tök fekete a képernyő, akkor megint lehet a telefont nézegetni/kézbe venni, hogy van-e értesítés.
Próbáltam a NotifyBuddy-t , az tök szimpatikus, hogy villog a kis pötty, ez lenne a tuti értesítési led az előlapon pótlásra (villog, sokkal láthatóbb, mint a derengő AOD), de persze ha ez aktív, akkor csak duplakoppra lehet ébreszteni/nyitni a telefont, az újlenyomat olvasóról lemondhatok. Van javaslatotok?2. Notification Badge-ek néha működnek, de többször nem. MIUI optimalizáció kikapcsolva, autostart megadva, battery optimalization levéve a gmailről és még se. Van javaslatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest