- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Sanszos hogy nem az a gond. Nekem is ez volt a problémám a frissítés után, hirtelen nagyon elkezdett merülni, pedig cache törlés is megvolt 2x de nem segített. És amúgy az official fórumon is panaszkodnak ugyanerről többen is, hogy az update után merül mint az állat. Ugyanakkor pár ember azt is írja hogy nem vett észre változást, szóval nem tudom. Az tény hogy nekem rohadtul merült, bármit csináltam vele, és melegedett is, annak ellenére hogy csak a zsebemben volt. Ezért is töröltem a rákba az OOS-t és léptem custom ROM-ra, a jelenleg fenn lévő Ice Cold Project nagyon stabil, és jó az akkuideje. Egyetlen hátránya hogy egyik külső kamera appal sem elérhető a záridő állítás, az nekem csak a gyárival működött. De ez mondjuk sokaknak nem is fontos egyáltalán.
Én OOS-re már csak akkor megyek vissza ha kiadják az M-et. Annak majd még adok egy esélyt. Mert ezek az alibi update-k amik a Lollit hivatottak foltozgatni, többet ártanak mint használnak. Ez a 290MB-os frissítés is kb. a szarral egyenlő, mert nagyjából semmi bugot nem javított, ugyanúgy megvan az a 2-3 idegesítő probléma. De cserébe legalább az akkuidő is szarabb lett[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Python programozás
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest