Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Sanszos hogy nem az a gond. Nekem is ez volt a problémám a frissítés után, hirtelen nagyon elkezdett merülni, pedig cache törlés is megvolt 2x de nem segített. És amúgy az official fórumon is panaszkodnak ugyanerről többen is, hogy az update után merül mint az állat. Ugyanakkor pár ember azt is írja hogy nem vett észre változást, szóval nem tudom. Az tény hogy nekem rohadtul merült, bármit csináltam vele, és melegedett is, annak ellenére hogy csak a zsebemben volt. Ezért is töröltem a rákba az OOS-t és léptem custom ROM-ra, a jelenleg fenn lévő Ice Cold Project nagyon stabil, és jó az akkuideje. Egyetlen hátránya hogy egyik külső kamera appal sem elérhető a záridő állítás, az nekem csak a gyárival működött. De ez mondjuk sokaknak nem is fontos egyáltalán.
Én OOS-re már csak akkor megyek vissza ha kiadják az M-et. Annak majd még adok egy esélyt. Mert ezek az alibi update-k amik a Lollit hivatottak foltozgatni, többet ártanak mint használnak. Ez a 290MB-os frissítés is kb. a szarral egyenlő, mert nagyjából semmi bugot nem javított, ugyanúgy megvan az a 2-3 idegesítő probléma. De cserébe legalább az akkuidő is szarabb lett
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett a nagy nap, megjelent az öthüvelykes kijelzővel ellátott OnePlus, ami hardveres téren a One-ra emlékeztet, de számos érdekességet tartogat.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest