- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmb
aktív tag
-
TheZukker
tag
Persze tisztában vagyok azzal, hogy nem laggol -nem véletlen ekkora a renoméja S6-tól felfele a Sansungnak- én a kinézetére gondoltam. Életemben nem használtam saját magam által telepített launchert, ezek nem eszik nagyon a gépet? Az a 4 GB kevésnek is tűnik.
Mindenesetre bemegyek egy T-be nyomkodni.Sajnos ezt nekem érezni kell, nem elég látni, de köszi a linket.
A másik, hogy GSM boltból, Németországból én se vennék, használtan meg végképp, szóval az ár még mindig probléma lehet.
Nem tudom. -
*Mukeey*
addikt
+1
Ezek az új Samuk nagyon jók szoftveresen is,semmi felesleges baromság,szinte mint egy gyári android,csak a dizájn más.Nekem nagyon tetszik ez a flat ui.Sima droid kicsit fapados.Valamint a fórumokat olvasgatva,OP nem erölteti annyira a frissítéseket,sok modelljük megragadt a kiadott verzión.S8 meg biztos,hogy fog még 9est is kapni(persze nem első körben).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest