- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pusszycat #178 üzenetére
Mitől lenne drágább? Nyilván az S8-at ki tudod már fogni áfacsaló bűnözőktől közel ennyiért vagy Németországban egy Media Markt akcióban, ami sem a Németországon kívül élőket, sem pedig az akción kívüli időszakban telefont keresőket nem vigasztalja.
Hozzáteszem én is S8-at vennék azonos áron, de én például nem vásárolok szürkeimportból, így eleve 200k felett indul nálam egy S8 ára. Nekem ez jelentős különbség, én eleve a 100-150k közötti árszintre vagyok belőve, mert sajnálok ennél többet egy telefonra költeni. Nálam a OnePlus mellett szól még a bootloader nyitás szabadsága, nekem ez anno Nexus eszközök miatt egy megkedvelt dolog lett, mert a gyártói support leállásával ott van még a közösségi ROM-ok tengernyi választéka.
Én az LG G4-em szolgáltatótól vettem (akkor még 210k volt a hivatalos ára, én kihoztam 130-ért, szürkeimportban sem volt még 160k alatt) és egy dolgot nagyon megszerettem, ami borzasztóan hiányozna a OnePlus-ból: Az optikai képstabilizátor. Sajnos ezen az árszinten még egyáltalán nem általános, hogy van a telefonokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest