- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Valaki vette már a bátorságot és root-olta az 5T-jét?
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Blizzardking #546 üzenetére
Értem, hogy irónia meg minden de nem értem a kapcsolatot az írásom és a válaszod között...
-
Kocsó
aktív tag
Nem szoktam használni sem ujjlenyomatot, sem pin kód/minta védelmet, sem face unlock-ot
(azt szeretem ha az asztalon heverő telefonon dupla klikket nyomva egyből látok mindent)
Csak most kíváncsi voltam rá, hogy tényleg olyan gyors és hatékony-e a FU, mint ahogy azt állítják.
És tényleg olyan gyors
Amúgy még nem laktam be, majd ha már lesz rendes root+twrp, majd utána állok neki. Addig marad az OP5 -
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vette már a bátorságot és root-olta?
Találtam egy TOOL ALL IN ONE eszközt, amit korábban már a 3, 3T, 5 esetén is használtam de XDA-n azt olvastam, hogy nincs még hivatalos TWRP hozzá és Magisk is csak beta van...
És addig nem szívesen állnék neki és csinálnék téglát belőleNem laktam még be a telefont, csak tesztelgetem (face unlock, hátsó ujjlenyomat olvasó, virtuális bill.-k, fotózás, stb.)
Ezzel kapcsolatban a kérdés: ha root-olom, nem zavarodik meg a "titkosítás" miatt (ujjlenyomat, PIN kód, face unlock)? Vagy előtte ezeket le kellene szednem és csak utána neki állni a root-nak? (nincs rajta semmi adat még, tehát nem féltek semmit ami elveszne)
-
Kocsó
aktív tag
köszi a válaszokat, akkor most meg is nyugodtam meg nem is, tekintve hogy nekem eddig elég volt a gyári fólia mindig de ettől most félek hogy hamar fel fogja adni a funkcióját
(#465) Menthirist:
Üveg felrakással kapcsolatban találtam egy jó útmutatót, hátha valakiknek segít:
http://www.uvegfoliak.hu/felrakas/Nem reklámnak szánom, semmi közöm hozzájuk, és még sosem vásároltam tőlük semmit. Csak a leírás miatt írtam ide a linket!
-
Kocsó
aktív tag
ma délben nekem is megérkezett
Ezzel kapcsolatban egyből lenne is egy kérdésem azokhoz akiknek már a kezében van.
8GB@128GB-osat rendeltem de nem vagyok megelégedve a gyári fóliával. Körben ~0,5 mm-es sávban el van válva a kijelzőtől. Volt már 3, 3T, 5 nekem de eddig ez az első hogy nem passzol a fólia tökéletesen.
A 3-ason annyira jól passzolt hogy 1 év után úgy adtam el, mintha akkor bontották volna ki a gyári dobozból.
Fotózásra még nem volt időm, de majd tesztelem azt is.
Másnak hogy áll a fólia?? -
Kocsó
aktív tag
"sima" szállítással péntekre itt van a DHL
Már van tracking number is (a oneplus.net oldalon találtam meg, emailt eddig még nem is küldtek róla)
PayPal 15:04-kor igazolta vissza a fizetést, nem tudom pontosan mikor nyomtam a rendelés gombra -
Kocsó
aktív tag
válasz
Darth_Revan #298 üzenetére
(#298) Darth_Revan: Ment privátban a referral link
Akinek még nincs, és szeretne, privátban írjon!
-
Kocsó
aktív tag
válasz
xenom0rph #272 üzenetére
(#272) xenom0rph:
https://kiszamolo.hu/paypal-ha-nem-akarsz-sokat-fizetni-a-penzvaltasert/(#273) SPeti1984:
mindig érvényes a diákkedvezmény -
Kocsó
aktív tag
-
Kocsó
aktív tag
-
Kocsó
aktív tag
Videó a gyári "gumibugyiról"
-
Kocsó
aktív tag
Mondjuk eladni az 5T-t szerintem majd el lehet. Leginkább olyannak akinek nincs hitelkártyája, nem akar egy kínai cégnek megadni kártya adatokat, stb. Csak sajnos majd az ára lesz a kérdés. Ha az elején "hiánycikk" lesz mint az ájfón iksz, akkor talán még árában. Viszont ha nem lesz fennakadás az ellátási láncban, akkor gondolom csak "ár alatt"
(#236) HUNgaroczel: koleszhoz én sem nagyon rendelném, mert némelyik futár odaadja az első 2 lábon járó élőlénynek. Aztán nyomozd ki, hogy ki vette át!
kano-nak igaza van, nem sokat számít a priority, nekem eddig hozta már DHL (3 és 3T) és hozta UPS (5) is (mondjuk az Early Bird volt) -
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Arról van valakinek tippje, infója, videója, bármi, hogy az eddig fizikai gombokhoz rendelt funkciókat, ezután hogy lehet majd előhívni?
Csak azért kérdezem, mert eddig az OP5-ömnél fel voltak konfigurálva a Vissza, Főmenü, és Alkamazásváltó gombok különböző műveletek elvégzésére (1 klikk, 2 klikk, hosszan nyomásra). Ezt most a virtuális gombokkal majd hogyan? Vagy mi lesz helyette?mert kocsiban nagyon jó szolgálatot tett eddig ez a funkció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest