Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
az a nexussal volt. ott hagyta az ajto elott a 3 napja megjelent nexus 5-ot.
a OPO DHL-el jott, az siman szomszed varos hasonlo nevu hazahoz ment. itt neve van a hazaknak, nevuk is meg szamuk meg postcode. de a szomszed varos kodja is ugy kezdodik hogy WA8 meg a miénk is, ott is van Cornerhouse a mienk The Corner House. igy szepen elment Runcornba, Widnes helyett. De most mar kertesben elunk szoval csak ide kellene talalnia. Amugy ja,. erdekes itt a hazhozszallitas. de messze a dhl a legsilanyabb. a tobbi is otthagyja amugy szinte barkinek a csomagodat. vettem mar at a gondnoktol, kb 6 kulonbozo szomszedtol, fel utcara levo india etterem pincerjetol...
ja es hanyagul csak egy szamot ir ra hogy melyik szomszedban van... vagy annyi hogy Ashid.... na az volt a pincer.
-
MartOOn
addikt
A motorola is tuti magyar nyelvű?
Szerencses forumtarsak... Hahh a dhl lassan 2 napja furikazza a telomat. Mára kertem a kiszallitast du 2 utanra. Na mikor volt itt a joszag? Na? Hat persze h délelőtt 10.20-kor. Aztan jon az sms, hogy rescheduled for the next working day.
Hat koszi dhl ismet.tavaly konkretan ele kellett mennem kocsival mert eltevedt. Nem utcat hanem varost tevesztett...
-
Taci
addikt
Visszatérve a OnePlus 2-hoz: nagyon kíváncsi vagyok a szerencsés fórumtársak tapasztalataira a telefonnal kapcsolatban!
-
EndR
tag
Nem gondoltam, hogy leszóltad, csak szimplán az egy 70-80 ezres telefon és másik kategóriában van. Nem érdemes összehasonlítani a OP2-vel, G4-el vagy bármelyik felső(bb)kategóriással.
(#490) Vagany, (#488) CivicEsi köszi az infót, de nem biztos, hogy én abban a "boltban" otthagynék annyi pénzt. (magánvélemény)
Bocs az off-ért.
-
axlfsi
veterán
Most már nagyon elmentetek off-ba ezzel a ki, mit, melyik gsmboltban vesz reklámokkal(!). Szerintem maradjunk a témánál. Tudom, még nincs sokunknak ilyen készüléke
de attól még ne offoljuk rettentően szét a topikot.
Köszi! -
süti5
őstag
Így van, kolléga már hozta is, de árukeresőn van több helyen is 150-160 között, ami persze még mindig drága.
Félre ne érts, nem szólom le a P8 lite-ot, nyilván ár/érték arányban az egyik legjobb teló, relatíve jó kamerával. Viszont ha én azt tűztem ki célként, hogy a legjobb kamerás dual simest keresem, ott bizony érthetően elvérzik. Nekem egyébként szintén nokiám van, 808-as, tehát értem miről beszélsz, fáj a szívem lecserélni, illetve el nem adom az tuti -
CivicEsi
senior tag
LG H818 G4 Dual SIM Fehér
LG H818 G4 Dual SIM Fehér 150 000Ft
LG H818 G4 Dual SIM:
-GSM850 /GSM900 /GSM1800 /GSM1900 - SIM1 & SIM 2
-HSDPA850 /HSDPA900 /HSDPA1900 /HSDPA2100
-LTE700 /LTE800 /LTE850 /LTE900 /LTE1800 /LTE1900 /LTE2100/ LTE2600
-14.89x7.61x0.63-098 cm, 155g
-IPS LCD capacitive touchscreen, 16M szín, 5.5 inch, 1440x2560 pixel
-Corning Gorilla Glass 3
-LG Optimus UX 4.0 UI
-Chipset: Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808
-CPU: Dual-core 1.82 GHz Cortex-A57 & quad-core 1.44 GHz Cortex-A53
-GPU: Adreno 418
-3GB RAM
-32GB belső memória és bővítési lehetőség /microSD/
-16MP, 5312x2988 pixel, laser autofocus, LED, Videó
-3.5mm jack
-Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, Infra, USB
-Stereo FM Rádió, RDS
-SMS, MMS, Email, Push Mail, IM
-HTML5
-MP4/DviX/XviD/H.264/WMV
-MP3/WAV/FLAC/eAAC+/WMA -
EndR
tag
Az én páromnak P8 Lite-ja van. Azért azt ne felejtsd el, hogy az egy 229€-s (mi ennyiért vettük függetlenül) telefon.
Ennyi pénzért egy relatíve jó készülék és ahhoz képest egész jó képeket lő. :-)
(mondom ezt egy N8-cal a kezemben)Én is váltanék már egy (nagyjából) N8-tudású, dual sim-es mobilra, viszont nem horror áron...
Ezért nézegetem a OP2-t is, de hát... (talomban van még a Vibe Shot és a Honor 6, de egyik sem az igazi)
G4 dual-t 180 eFt alatt én nem nagyon találtam még... -
-
-
Luser2000
addikt
P8 lite tudomásom szerint CSAK 2 kártyás létezik.
Úgy van megoldva, hogy van egy "sima" SIM foglalat és van egy "kombinált" foglalat, amibe SIM vagy MEMÓRIA kártya tehető. Lehet a Voda honlapján csak el van írva / esetleg szoftveresen tiltva van a funkció. Utána kell járni, pl. a P8 lite topikban. -
kigyi_23
addikt
Azért az is hozzátartozik, hogy 1 év garanciát ad mindenhez a többi ami márkánként ki van írva az... Amúgy vettem tőlük 8-10 mobilt már és nem volt komoly problémám 3 gariztatás ami volt is lezajlott gond nélkül). A készülékek felső és felső közép kategóriába tartoztak mind.
-
Taci
addikt
Köszi a tippet!
Itt valóban nem látok (kiírva) apró betűs szerződésbeli huncutságokat.
A garanciáról és a csomagok tartalmáról ezt találtam:
Bolti Garancia: 1Év
Acer Garancia: 1Év
Alcatel Garancia: 1Év
Apple Garancia: 1Év
Blackberry Garancia: 1Év
Caterpillar Garancia: 1Év
Huawei Garancia: 1Év
HTC Garancia: 2Év
LG Garancia: 1Év
Microsoft Garancia: 1Év
Motorola Garancia: 2Év
Nokia Garancia: 2Év
Panasonic Garancia: 1Év
Samsung Garancia: 2Év
Sonim Garancia: 2Év
Sony Garancia: 2ÉvA Weboldal szerkesztés alatt!
Tisztelt Vásárlok! Az általunk forgalmazott készülékekhez, minden gyári tartozék megtalálható pl.: adatkábel, fülhallgató, memóriakártya, töltő, illetve minden készülék magyar nyelvvel rendelkezik.
-
zezoka
őstag
Tudom, ez itt nem a reklám helye, stb: Már több telefont is vettünk a Parnerongsm-nél! Ők minden tartozékot adnak hozzá, dobozban, jellemzően import telefonokat árulnak. Én nem emlékszek ilyenre, h nem frissíthetek. Különben is mi köze van egy gyári OTA-hoz nekik? Egyébként eddig még a szervizelésről is csak pozitívat lehetett olvasni róluk, ami a boltokra, bolti garikra nem annyira jellemző, pedig gondolom más is frissített.
Persze, h általában nem adnak tartozékokat, meg dobozokat, mert gondolom így fogják rá a telefonokra a hatóságok felé, h ők csak "használat" telefonokat árulnak...
-
Taci
addikt
Ti rendeltetek már online boltokból telefont? (Pl. xxlgsm, ujmobilok stb.) Ott mindig "hihetetlen" árak vannak, a bolti/szolgáltatói árakhoz képest 20-50 ezer Ft-tal olcsóbban, ami valljuk be, nem kevés.
Múltkor megnéztem a szerződési feltételeket, és hát pl. az is közte volt, hogy nem frissítheted a telefon szoftverét... Plusz ezek a "hihetetlen" árak csak minimális garanciával és kb. csomagolás nélkül (töltőn kívül talán semmi más) adottak, ha kérsz "mindent", akkor nagyjából egálban vagy a szolgáltatói/bolti árakkal.Van ilyen jellegű tapasztalatotok? Érdekelne. Köszi!
-
süti5
őstag
Nem tudom, honnan vennéd őket, de most itthon az OPT szállítással mondjuk 135 ezer (64gb), az lg g4 dual meg 150 ezer, az s6 dual 155. Ezek azért nem dupla árak. Akinek meg nem kell a dual sim, megveszi olcsóbban az lg-t meg s6-ot, pláne szolgáltatói kínálatban csomagban.
-
bostone
addikt
Néhány húzósabb játékot kipróbálhatnál rajta. MC5, RR3, Asphalt8, GTA SA, Nova3 vagy valami hasonlót. (Ezek közül asszem csak a gta nem ingyenes) Érdekelne, hogy 20-30 perc után még mindig úgy suhannak-é melegen, mint ahogy kezdték hidegen.
Navigáció a google-val, online. (Mindig azt használom)
4G/LTE sebességteszt, ha belefér, ha lehet vidéken.
Törésteszt, kijelzővel a beton felé.
-
de amit nem győzök hangsúlyozni! meghívó kerestetik!
akarok venni egy rossz telefont!
-
MartOOn
addikt
OPO-nal is minden egyes frissitesnel valtozott a kamera minosege. Sajnos neha hatranyara. Szóval en hiszek benne hogy ez egy bizonyos szintig javithato lesz. S6 meg g4 azert nem mervado nekem mert 2x ennyibe kerulnek. A következő lepesem valamelyik uj nexus lesz. Valószínű az lg-fele kiveve ha nagyon "el-olcsositjak" akkor megnezem a huawei nexust. En sosem veszek telefont evekre. Valószínű az OPT is max par honapig huzza nalam.
-
süti5
őstag
Én az internet nyilvánosságában hiszek, és ha 10 feltett felvételből egy sem tiszta, az már több, mint gyanús.
Márpedig az lg és s6-tal készültek sem promófelvételek, mégis kristálytiszták. Hidd el, én is győzködöm magam, hogy jó az OPT, de a kamera nem az erőssége, ez elég nyilvánvaló. Ettől még lehet marha jó teló, de nekem ez a dual sim mellett a legfontosabb amit most keresek. -
MartOOn
addikt
válasz
Oppenheimer #461 üzenetére
akkor en maradi vagyok...
-
MartOOn
addikt
válasz
Oppenheimer #457 üzenetére
gondolom ott van a kezedben...
-
Taci
addikt
válasz
Oppenheimer #457 üzenetére
Ez sajnos egy szomorú és valós(nak tűnő) verdikt.
-
süti5
őstag
válasz
martinkeet #456 üzenetére
Én is azzal szemeztem, de már nem
-
-
süti5
őstag
válasz
-myself- #451 üzenetére
Én is jó fotós dual simest szeretnék.
Jelenleg szerintem a legjobbak fotóban: Lg g4 dual és samsung s6 dual.
Utánuk jön a sony z4 vagy z3+ dual és az OPT.
Akárhogy nézegetem, videóban pl. az OPT nincs a topon, nézegettem 50"-os uhd tv-n 4k felvételeket youtube-ról és nagyon nem a legjobb sajnos. A G4 meg az S6 messze viszik a prímet jelenleg. Engem még az zavar ebben, hogy csak bolti garival van mindkettő dual simben, így eléggé húzós az a 150-160-as ár. -
-myself-
tag
Sziasztok,
Dekar, hogy meg mindig ilyen nyogvenyelos a beszerzese a keszuleknek... pedig nekem kellene egy 2simes jo fotokat keszito telo. Lassan megerett a csere a nexus 4emnel.... eloszor a lenovo vibe shotban remenykedtem, de az is beszerezhetetlen, es nem is kulonosen kiemelkedo fotos. Esetleg mas alternativa? Sajnalom, hogy a nexusok kiesnek :-(
-
axlfsi
veterán
-
MartOOn
addikt
válasz
CivicEsi #447 üzenetére
& Taci: rajta leszek!
gyors futarral kertem, mint tavaly az OPO-t. Azt dhl hozta, bár jól el is tévedt mert "fejből" akart jönni...
remelem szerda magassagaban itt lesz. Ma itt a fű se nő, bankholiday van. Szóval majd igyekszem. A haver kinai valtozatarol max a kulsosegekrol tudok nyilatkozni.
Mar 2 hete rendeltunk kozosen karbon hatlapot. Az marha jol all neki. A keszeluk valoban egyben van. Bar OPO-rol lehet nem váltanék rá. Kb olyan mint s4-rol s5-re valtani.a felhackelt oxygen vmiert nem frissul, pedig jött már egy OTA frissites. Annak meg utan kell nezzek. A 4g ugy volt hogy csak az O2 halozatan nem muxik UK-ban de mi a Lebara (Vodafone halozatot hasznal) kartyaval is csak 3g-ig jutottunk. De mint emlitettem ez kinai piacos.
Gombok jok rajta, a bal oldali nemito csuszka is jol mozog (még) a kinain van gyarilag folia a kijelzon. -
MartOOn
addikt
Amit ma en nyomkodtam annak semmi ilyen baja nem volt. orakig a kezemben volt. allitgattam, kinai piacos ugyhogy 3g-t csiholtam bele. hydrogent oxygenre kellett cserelni. egyszer sem volt hogy a home nem reagalt volna azonnal.nem lehet hogy mar javitottak a hibat? jovo heten megjon az enyem is. az EU-s verzio lesz majd megnezem azon is.
-
axlfsi
veterán
válasz
ittakary #427 üzenetére
Azert az eleg gaz, hogy a home gomb ("ket kezzel tartott telefon") bugjat, ami varhatoan mar nem is lesz javithato szoftverfrissitessel, mivel feltetelezhetoen hardveres (tervezesi-) hiba, csak ugy emliti meg egy fel mondatban, hogy "hat igen, a home gomb neha nem reagal..."
Na kapja be!
-
kovadika
őstag
Sziasztok
Ha lenne valaki, aki kapott meghívót és vett telót, és így megtudna hívni, azt megköszönnémAngliában élek, és mindenképp vennék egy opt telót, viszont a sorban a 35k. vagyok csak, és egyre visszább esek..
-
MartOOn
addikt
Azert annyira ezerrel nem küldözgetik sajnos. Most hetvegere igertek egy nagyobb adagot ami sztem ugy 10.000-et jelenthet. Majd kiderul hanyan fertunk bele.
Ja es most neztem meg, azert mert kaptam meghivot sot meg is rendeltem ki is van fizetve nem kerültem le a listarol. Sot leestem 12000-re. Szoval ezert nem kerul senki elorebb, mert ilyen jol mukodik ez a rendszer.
-
süti5
őstag
-
MartOOn
addikt
Massive rollout - es valóban. 11k vagyok es megjött a meghivom.
-
Taci
addikt
válasz
ittakary #427 üzenetére
Én pont hogy azt a konklúziót vontam le belőle, hogy a OnePlus One után támasztott elvárásokat a 2-nak nem sikerült megugrania, nem lett egyértelműen "2016 Flagship Killer", maximum talán csak az árával van megint jó szegmensben.
Jó pár hibára/bugra, idegesítő/szokatlan dologra az volt a "válasz", hogy talán majd egy software/firmware update megoldja.
Szóval szerintem ez egy sima felhasználói tapasztalatmegosztás volt pár hetes használat után. -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
-
axlfsi
veterán
Elnézést, igazad lehet, ez nem fillérbaszás, benéztem. Nem is folytatom, eddig sem kellett volna beleugatnom
A lenyeg, amit én nem értek, hogy amit írtál, miszerint, ha már nem tudod elszámolni, mindjárt írod, hogy keresel egy másik telefont, amivel ez megoldható. Habár, ha belegondolnál és utánaszámolnál - szerény véleményem szerint(!) - még bruttó áron is ver minden más hardvert ár / érték arányban.
... De te dolgodTégy ahogy jónak látod.
-
mgy
senior tag
Gyerekek, minden rendben?
Ha módomban áll a cégemre megvenni egy készüléket, miért tegyek mást? Mert másnak (aki ezért roppan irigy) ez nem megy? Tényleg nem értem... Hol jön itt fillérbaszás? Milyen angol cég? Mi köze van bárkinek ahhoz, milyen kártyát rakok a saját cégemnek vett telefonba? -
axlfsi
veterán
-
beloadjoker
őstag
követés miatt írok csak
-
MartOOn
addikt
válasz
ittakary #417 üzenetére
Tipikus magyar mentalitas sajnos... Ingyen vagy annal olcsobban.
akkor meg kell venni szlovak cegre a zajfon 6plust oszt csokolom. Ugyis az a menő. Nem is értem.. Itt van egy viszonylag csucs hw viszonylag jó áron. De mókol... Van egy otletem, csináltass egy angol ceget (rem egyszeru) es akkor itt el tudod számolni az adot. Bar ki is rohognenek es megkerdeznek hogy de akkor ugye csak es kizarolag ceges telefon lenne, semmi magan csevely fotozgatas internet. CSAK CEGES. Ugye?
-
mgy
senior tag
Kösz a válaszokat, ezek nem pozitív dolgok...
Ennyi pénz plusz áfáért már el kell gondolkodni más, azonnal elvihető készüléken is. -
mgy
senior tag
Kérdem itt is...
Tudjátok, milyen számlát adnak a telóhoz? Simán bemegy könyvelésbe, ugye? ÁFA-tartalma 27%, vagy valami angol? -
axlfsi
veterán
Hm, most nezem, hogy itt, ebben az invite giveawayben tobb magyar is nyert meghivot
-
CivicEsi
senior tag
-
MartOOn
addikt
ha esetleg valaki meg nem talalta volna meg ezt a videot ami nagyon szepen bemutatja a ket OS kozti kulonbsegeket. Hydrogen a kinai paicra szant es az Oxygen az international valtozat. Ezeken felul mar "csak" a tamogatott LTE savokban ternek el egymastol illetve a garancia egeszen mas viszont a kinaira nem kell varni (tul sokat) es meghivo nelkul is vasarolhato.
-
Taci
addikt
válasz
kigyi_23 #402 üzenetére
Na néztem még pár tesztvideót, és kivétel nélkül mindenhol panaszkodnak rá, hogy 4-5-szöri próbálkozásra működik csak home gombként... Ha a következő (első) javítás után is ilyen marad (ezzel hw-félretervezést sejtetve), akkor sajnos felejtős nekem - eszem ágában sincs azon mérgelődni folyamatosan, hogy nem tudom a gombot használni. Viszont ebben az esetben lesz egy fölösleges meghívóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Nintendo Switch 2
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest