Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi93
senior tag
Valamiért lehet most oneplus 2-t és oneplus x-et is venni meghívó nélkül. Pedig még nincs 27-e.
-
norbi93
senior tag
válasz
tiger71 #2184 üzenetére
Igen,én is 2.1.2-n vagyok, épp ma factoryztam, mert pár fokkal el van kalibrálódva a giroszkópom. Azt mondta a support, hogy wipe majd megoldja, mondjuk szerintem ők sem gondolták komolyan
Végülis persze nem oldotta meg, szóval még pár kört futok velük. Nem zavaró egyébként, csakis autós játékoknál észrevehető, szerencsére nem szoktam sokat játszani. -
norbi93
senior tag
válasz
Yager01 #2079 üzenetére
A 4 giga ram drámaian többnek érződik, mint a 3 giga a nótában. Az általános sebesség is sokkal jobb, a kamera a manuális módnak köszönhetően jobban konfigurálható a gyári appal is. Melegedni nem melegszik jobban mint a note (F-es modellem volt). A kijelzőnek annyira nincsenek szép (erősen szaturált
) színei, de nekem ez jobban tetszik, sokkal természetesebb (de ezt embere válogatja). A dual sim jó hogy van, a wifinek picit erősebb a jele a onepluson, az ujjlenyomat olvasó pedig villámgyors, és baromi jó hogy nem kell húzkodni itt. Az előlapi kameria viszont a note4hez képest elég gyenge mind látószögben, mind minőségben. Más elsőre nem jut eszembe
-
norbi93
senior tag
Sziasztok,
nekem is jött 3db osztható meghívó. aki kapja marja érkezési sorrendben.
Csak olyan keressen, aki meg is veszi. -
norbi93
senior tag
Ma kaptam egy oneplus inviteot, de nincs rá szükségem, mivel hétfőn már megrendeltem az open sale alkalmával. Ha valakinek kell, írjon privátot, holnap délután 5 óráig felhasználható
-
norbi93
senior tag
Másfél óra folyamatos frissítés és 3 böngésző letöltése után nekem is sikerült megkaparintanom egyet fél2-kor firefox alól. Remélem hamar ideér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest