Hirdetés
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin topik
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
válasz
ittakary #2988 üzenetére
Tudom mi a ROOT. De itt ROOThoz telepítesz egy ZIP et TWRP ből .
Úgyhogy a WIN es hasonlatod sántít.
Olvasgattam és kellet már frissebb SU t kiadni mert merítette ha jól emlékszem talán a Galaxy S6 ot a telepített ZIP.
csak Xposed , Greenfy és Tasker kap ROOT jogot ha felrakom a ZIP et még is merül mint a Titanic.
-
Musaka
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat hogy ha megROOT - olja a teloják drasztikusan romlik az aksi?
4,5 órás OST lemegy 2,5 re -
Musaka
senior tag
Kicsit hátrább az agyarakkal fikázás terén a CM13 kapcsán.
Nem kevés meló lehet benne hogy egyáltalán bootol meg nem osztott forráskódok miatt.
1 napos a CM13 lesz ez sokkal jobb is. -
Musaka
senior tag
válasz
laszlomijin #2101 üzenetére
-
Musaka
senior tag
válasz
laszlomijin #2099 üzenetére
Boeffla AK és Sandy kernel is volt fent a telon. Boeffla volt a legjobb szerintem. Igaz AK kernelből a legújabbat nem raktam fel.
-
Musaka
senior tag
válasz
Yager01 #2094 üzenetére
Nekem A2001 (kínai model) van. Semmi hátrányát nem érzem. Jön OTA frissítés ami a root miatt nem megy fel de az az EU sra se ha ROOT olt a készülék.
És sok balga híresztelés ellenében igaz egy IMEI számom van de megy a dual SIM. Még pedig úgy hogy minkét kártya Telenoros.Garancia a közvetítőmhöz szól. Megbízok benne
-
Musaka
senior tag
Akkor On topik mert már unom a "meghívom van" és "process"re váltott a rendelésem
Dual Boot CM és Oxy egy telon
És egy fincsi Tool box PC re
-
Musaka
senior tag
válasz
balazs1011 #1696 üzenetére
Én még semmilyen usb c QI-t sem láttam. Iphone nem usb tudtommal hanem Lighting csati vagy mi
-
Musaka
senior tag
válasz
balazs1011 #1694 üzenetére
Olyat( QI USB C ) én is vadásztam már. Ha látsz nem tartsd magadba.
-
Musaka
senior tag
válasz
ittakary #1553 üzenetére
Ne vezesd félre a a forum lakokat.
Nekem is egy IMEI számos kínai A2001 a teló és megy a dual sim. Sok dual simes kínai teló egy IMEI számmal érkezik és EU ban vígan használható mindkét SIM kártya a telóban.A kollegának azért nem megy a OTA frissítés mert látszik hogy nem gyári kernel van az egyiken. Valószínű hogy a recovery is lett lett cserélve. TWRP vel felrakható a legujjabb full Oxy OS 2.1
-
Musaka
senior tag
OPT tulajok. Nektek megy az OTG?
Hiába kapcsolom be a Tárhely menü pontban akkor sem ismer fel semmilyen Pendrive-ot. -
Musaka
senior tag
válasz
balazs1011 #910 üzenetére
Jah oks.
Szóval a linket cucc nem jó a OPT hez mert az USB C csatlakozós.
De lehet venni adapert normál micro USB => USB C 3.1 re de ez csak tölt (legalábbis amit én kaptam OTG hez nem jó, adatkábellel nem próbáltam)Ha OTG is kell Pendrive hoz én ilyet rendeltem de még úton van.
szerk.
Így van én kapásból 2 rendeltem töltéshez. Melóba meg kocsiba egyet. Nem vészes szerencsére az ára -
Musaka
senior tag
válasz
balazs1011 #902 üzenetére
És ezt az USB C szabványú nyílásba hogy akarod csatlakoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Politika
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest